MUDr. Mesárošová Daniela v Podunajských Biskupiciach

tauta1
17. feb 2015

Pekný deň prajem, chcela by som sa opýtať na pani doktorku Mesárošovú Danielu,ktorá má gynekologickú ambulanciu v Podunajských Biskupiciach. Chodí niekto k nej? Hľadám si v okolí nejakú gynekologičku a táto je najbližšie.Ďakujem 🙂

ivanya
17. feb 2015

@tauta1 Ja som tiez nedavno hladala gyn a narazila som na nu. Toto ma ale odradilo.
http://www.lekar.sk/doctor/detail/549

tauta1
autor
17. feb 2015

@ivanya Ďakujem, no škoda,lebo by som to mala blízko. A nevieš mi niekoho poradiť ?

ivanya
17. feb 2015

@tauta1 Ja som sa zaregistrovala u Mudr. Raslovej v Ruzinove. Je tam vstupny poplatok 50€ ale ma velmi dobre recenzie.

tauta1
autor
17. feb 2015

@ivanya Ďakujem pekne 🙂

jbizakova
17. feb 2015

S pani dr.mam bohate skusenosti.Absolutne neodporucam.Ma nevhodne spravanie k pacientkam.

dominika86
17. feb 2015

Neviem, ci hladas aj sukromneho lekara, ja chodim k Dr. Havaldovi do Mediclinic, link: http://mediclinicba.sk/?id=gynekologia

tauta1
autor
17. feb 2015

@jbizakova
@dominika86 ďakujem vám veľmi pekne, inak pani doktorka nie je ani na fotke nejaká sympatická . Ešte mi odporučili Mudr. Dušan Táborský. Žeby?

during
18. feb 2015

Absolútne súhlasím s @jbizakova. Tiež som mala s ňou skúsenosti. Nakoniec som ju vymenila.

during
18. feb 2015

A k MUDr. Taborskemu chodia dve moje známe a sú spokojné. Nikdy sa na neho nesťažovali.

janulienka1122
19. feb 2015

Doteraz som si myslela, ze to bol len moj nazor na Dr. Mesarosovu, no som veru nemilo prekvapena, ze nie som jedina, co s nou ma zle skusenosti. Chodila som k nej 3 roky, kazdu preventivnu som nejako "prezila", snazila som sa nebrat si k srdcu jej nevhodne poznamky a otrasne chovanie, no ako som otehotnela, hned som si zacala hladat noveho lekara, nedokazala som si predstavit vidat ju kazdy mesiac. Este aj moja posledna navsteva bola uplne katastrofalna, oznamila som jej, ze som si nasla ineho gynekologa (povedala som, ze kvoli vzdialenosti, co je aj pravda) a spravila mi este posledny, dohodnuty ultrazvuk. Odchadzala som so slzami v ociach, lebo mi povedala, ze to nevyzera dobre, ze sa mam objednat na cistenie do nemocnice. Hovorila to tak chladne, neempaticky......namiesto pozdravu mi povedala " ved to nie je nic, kvoli comu by ste teraz museli plakat po veceroch do vankusa" Uz len an doplnenie, jej slova sa nastastie nepotvrdili, moja nova lekarka nevidela na ultrazvuku nic zvlastne (sla som k nej hned na druhy den). A musim zaklopat.....az na drobne komplikacie, stale verim, ze vsetko dobre dopadne, som teraz v 11tt..... Takze dievcence, ak si mozete vybrat, hocikoho ineho, len NIE TUTO "DOKTORKU". (vedela by som vam napisat rozne situacie, ktore som s nou zazila pri ktorych by sa vam rozum zastavil! a o profesionalite a ludskom pristupe sa ani z dialky v suvislosti s jej menom neda hovorit)

tauta1
autor
19. feb 2015

@janulienka1122 ďakujem veľmi pekne ,tak tam ma nik nedostane. Je málo ženských lekárok,ktoré sú super. Tak si radšej vyberiem doktora 🙂 zavriem oči a bude to 🙂))

tauta1
autor
19. feb 2015

@during ano čítala som tu na modrom koníkovi na doktora Táborského samé chvály ,tak pôjdem radšej k nemu. 🙂

monika591
17. máj 2022

Gynekológa som menila kvôli tomu, že môj predchádzajúci gynekológ Denis Milly bol nedbanlivý (alebo lenivý, neviem), čo sa týkalo liečby. Prišla som k p.Meszarosovej, zo začiatku sa zdala byť v pohode, aj mi spravila testy, ktoré mi Milly nechcel spraviť, vraj sú zbytočné (samozrejme, že sme tam našli príčinu mojich opakujúcich sa problémov), čiže po tejto stránke na ňu nemám zlého slova. Ale prístupu k pacientom má katastrofálny. Keď má zlú náladu, dá vám to jasne najavo. Nechala sa počuť, že pacienti sú "prskajúce papuľky". Liečbu zásadne nevysvetľuje, ani výsledky z laboratória, výsledky vám strčí len tak medzi dverami do ruky a choďte preč. Niekoľko krát som na ňu naliehala, že chcem vysvetliť svoju liečbu a, že si chcem s ňou prejsť výsledky. Ona, že nemá čas, prípadne odvrkne, že "veď som vám to už vysvetlila". No, asi nie, keď mám otázky. Keď pacientovi spraví odbery, strčí mu jeho biologický materiál do ruky, pošle ho na chodbu, aby ich pri odchode z polikliniky vložil do nezabezpečeného šuflíčka na chodbe, prístupného komukoľvek kto ide cez chodbu. Nemáte si do čoho utrieť ruky, keď si ich v ordinácii umývate. Detto po vyšetrení, ste celá zamastená od jej gélu, ale nedá vám vreckovku, až keď na ňu naliehate, podá vám 1 ústrižok. Všimla som si, že si vyberá koho kedy objedná, zrejme kvôli platbám z poisťovne. Tvrdila mi, že ma musí objednať až o mesiac, lebo nemá predĺženú zmluvu s VSZP. Schválne som si to u VSZP overila a v čase keď som s ňou telefonovala, mala platnú zmluvu s VSZP, čiže klamala. Toto sa mi stalo viac krát, vraj môžem ísť na vyšetrenie až o 3 mesiace od posledného vyšetrenia. U Millyho to neplatilo, ten ma zobral hneď ako sa mi vrátili problémy po poslednom vyšetrení. 1x sa mi stalo, že som prišla na čas, ktorý ma objednala (počas nášho tel.rozhovoru som si ho zapisovala, čiže určite bol správny) a pri mojom príchode ma sfúkla, že som mala prísť pred 2 hodinami. Tak to asi nie. Vôbec jej netrklo, že spravila chybu ona, tvrdo si stála za svojim. Strašne sme sa vtedy pohádali a to bola posledná kvapla, na 2.deň som ju vyhodila a našla si inú lekárku. Určite NEODPORÚČAM.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre