Pani Jankechová z Bratislavy
Dievčatá z BA. Nepoznáte nahodou nejakú známu ktorá sa vola M. Jankechová ? Zahadne sa k nej dostal dôležitý dopis ktorý bol poslaný doporučene. Na pošte mi s tým nevedia pomôcť aj napriek tomu že mám podaci lístok, číslo. Tak sa snažím aspoň takto nájsť tuto pani.
@sabina_00 má pošte by mali mať číslo OP pani, ktorá prevzala doporučenú zásielku. Aspoň myslím. Keď pochybili oni, mali by ju okamžite kontaktovať. Alebo cez políciu. Tam vedia číslo OP priradiť k osobe a vedia zistiť aj telefonický kontakt. Vy ste menovkyne, že jej to na pošte vydali? Nechápem… Ale veď adresa im nemohla sedieť… Veľmi zvláštne. 🧐 Nedaj sa odbiť, hneď dnes nech to vyriešia. Držím palce.
@mijunik nie vôbec. Ona je M.J. a ja S.M.
Pani z Bratislavy ja z Prievidze to je aj riadny kus od seba. Vôbec nechápem. Povedali mi že to bolo odoslane na meno pani Jankechovej pritom na podacom lístku su moje údaje aj na obálke boli.
Pani z pošty sa so mnou hľadala ze to bolo odoslane na meno tej pani. Pritom som jej hovorila že mám doklady k tomu aj foto dopisu a všade som ja. No ona si išla aj tak svoje 🙈. Este počkám ci náhodou niekto nepozna a potom teda skúsim niekde ďalej volať.
@sabina_00 neviem, ci je tato otázka ešte aktuálna ale mne sa stalo niečo podobné. Od pani A.som si niečo objednávala,obyc.postou. doniesol mi to postar doporucene, co som neriešila. Ale asi o tri dni som si našla v schránke odkaz-prosbu-z posty, aby som volala na svoju postu. Tam sa ma spýtali, či v balíku boli veci pre mňa- co aj boli. Vysvitlo, ze pani A.posielala naraz dva balíky a na môj omylom nalepili na poste nálepku z toho druhého balíka, ktorý mal ist pani B. A náhodou sa balik pre pani B.zapatrosil a ona podľa dodacieho čísla nasla, ze bol vydaný na mojej poste a moja posta ma vedela vyhľadať. Nakoniec bol doručený na správnu adresu aj ten druhy balik, ktovie prečo bludil par dni po poštách.
Takže aj u teba by to mali riešiť tak, ze oslovia tu pani, ci ozaj dostala to, čo patrilo jej, a ak hej, tak niekto na poste nalepil nálepku s dopor.cislom na zlu obálku. Ale to ešte neznamená, že ta tvoja zásielka sa k tebe ozaj dostane.
Neviem či si vyriešila, ale s podrážkou sa nehadaj, keď je trúba a nechápe.
Má nadriadených, infolinka a vedenie - kľudne najvyššiu inštanciou oslov.

@sabina_00 nie Monika jankechova??