Parkovanie - Danubia Hotel Expo - moderná gymnastika
Ahojte, máte niekto prosím skúsenosť ako je to na tréningoch v inchebe v Danubii na modernej gymnastike? Dcéra tam teraz ide začať. Zaujíma ma ako to je s parkovaním. Viem že prvých 20 minut zdarma ale dieťa má 3 roky, nemôžem ho len vyložiť. Našla som že parkovanie stojí 8e na deň. Je tam aj iná možnosť parkovania ? Mailom.nam poslali že máme zaparkovať na miestach pre krátkodobé státie. Alebo tam sa platí menej ?
8€ a 2x týždenne to celkom predraží mesačnú sumu za tréningy.
Viem že neďaleko je Aupark, ale to nebudeme stíhať
A ako ste spokojní ?
Nejak som zmätený. Danubia je obchodné centrum na opačnom konci Petržalky ako je Incheba. V areály Incheby je hotel Expo. O žiadnych miestach na krátkodobé státie v okolí Incheby neviem. Z Auparku je to do Incheby pešo 10 minút.
@muzula Danubia je aj názov klubu modernej gymnastiky
Aha, ok. Ja by som byť tebou odpísal na ten email a spýtal sa kde konkrétne teda môžeš parkovať, možno maju nejakú dohodu s Inchebou.
@anonym_autor jedine Aupark, to je kúsok a mas tam 3h parkovanie zdarma
@luliu podľa je to 10 minut peši. S 3r dieťaťom to bude aj 20 a to už sa mi zdá dosť

Nejak som zmätený. Danubia je obchodné centrum na opačnom konci Petržalky ako je Incheba. V areály Incheby je hotel Expo. O žiadnych miestach na krátkodobé státie v okolí Incheby neviem. Z Auparku je to do Incheby pešo 10 minút.