Parkovanie na jednu noc v Bratislave
Odporúčte mi prosím kde mám zaparkovať na jednu noc z piatka na sobotu blízko centra Bratislavy, len nech to nie je nejaká nehorázna suma, ďakujem pekne ❤️
Pozri si parkovacie zony. Od polnoci do asi 8.00 parkovanie gratis. Avsak ist niekam a byt lakomy zaplatit parkovne, to uz nepochopim
Pozri si parkovacie zony. Od polnoci do asi 8.00 parkovanie gratis. Avsak ist niekam a byt lakomy zaplatit parkovne, to uz nepochopim
@ddaassuullaa vďaka za úplne zbytočný komentár k lakomosti, nabudúce skôr odporúčam učiť sa citat s porozumenim 🙂 nikde som nepísala že nechcem zaplatiť, to si si domysleli ty, ale že nechcem platiť nehoráznu sumu za jednu noc ♥️
@ddaassuullaa vďaka za úplne zbytočný komentár k lakomosti, nabudúce skôr odporúčam učiť sa citat s porozumenim 🙂 nikde som nepísala že nechcem zaplatiť, to si si domysleli ty, ale že nechcem platiť nehoráznu sumu za jednu noc ♥️
@kaitlin3 chulostivym rovnako odporucam naucit sa pouzivat google😉
Eurovea je bližšie k centru ako aupark a prvých 5hod zdarma potom 3.50€/hod. Nivy (cca 10min pešo od eurovei) od 24-8 1€/hod.
@kaitlin3 chulostivym rovnako odporucam naucit sa pouzivat google😉
@ddaassuullaa uff tak to si ma sundala 😁
kolko je nehorazna suma a ako daleko (peso? mhd?) od centra?
viem ti poradit aj ulicky, kde zaparkujes zadarmo, napr. v karlovke, ale do centra sa musis odviezt elektrickou. alebo potom v ramci paas okolie jakubovho namestia - od polnoci do 8 rano zadarmo, inak 2e, cez vikendy 1e/hod. eurovea cez pracovne dni 3h zadarmo, cez vikendy 5h. mozno to vies nejako nakombinovat. alebo potom pri sade janka krala je parkovisko na tyrsovom nabrezi, odtial vies prejst cez most peso do centra: https://bratislavskykraj.sk/nove-pravidla-pre-p...
Na Budkovej ul pri Horskom parku mas parkovisko pre navstevnikov a je zadarmo, byva plne cez den, ale vecer urcite nie, hned pri nom mas zastavku trolejbusu, do centra je to za 10 minut
Zaparkujte na Krížnej alebo v okolitých uličkach napr od 20:00-00:00 zaplatíte 8 eur a cez noc je to gratis do ôsmej ráno ;)

Aupark parkovisko, vonku, nie garáž