icon

Parkovanie pri katastri v Ružovej doline v Bratislave . Kde odbočiť?

11. apr 2026

ahojte, da sa v Ruzovej doline pred KU parkovat? Pozeram google map, ale neviem sa vysomarit. Tam sa odbaca z Trencianskej? Tam je kopec prikazanych smerov. Dakujem za radu

erikavesela
11. apr 2026

@anonym_autor ano, odbaca sa tam z trencianskej...pokial viem, parkovat sa v okoli da, samozrejme za poplatok, pokual nemas bonusovu kartu

autor
11. apr 2026
@erikavesela

@anonym_autor ano, odbaca sa tam z trencianskej...pokial viem, parkovat sa v okoli da, samozrejme za poplatok, pokual nemas bonusovu kartu

@erikavesela zaparkujeme na mileticke. Istota. Myslela som ci kataster nema svoj parking, ale nebudem to riskovat.

natalka13
11. apr 2026

Mas tam dost volnych miest.

erikavesela
11. apr 2026
@anonym_autor

@erikavesela zaparkujeme na mileticke. Istota. Myslela som ci kataster nema svoj parking, ale nebudem to riskovat.

@anonym_autor ma, ale snad nikdy som tam nevidela volne

autor
11. apr 2026
@erikavesela

@anonym_autor ma, ale snad nikdy som tam nevidela volne

@erikavesela ved to, ze mi ten parking nepride velky

anonym_9135de
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor odbocit mozes z viacerych smerov.
1, bud z Prievozskej (ci Gagarinovej ci ako sa vola ta velka hlavna cesta) doprava na cestu "Ruzova Dolina"...
2, alebo z Trencianskej doprava alebo dolava, podla toho, z akeho smeru ides.
Parking ak nebude volno, tak na ceste hned pred tym parkingom by malo byt aspon 1 miesto volne a zaplatis cez PAAS. Uplna pohodka...
Mozes skusit ist utorok alebo stvrtok, ludia su mozno zvyknuti, ze volakedy boli uradne hodiny pondelky, stredy a piatky, tak mozno bude volnejsie...

autor
12. apr 2026
@anonym_9135de

@anonym_autor odbocit mozes z viacerych smerov.
1, bud z Prievozskej (ci Gagarinovej ci ako sa vola ta velka hlavna cesta) doprava na cestu "Ruzova Dolina"...
2, alebo z Trencianskej doprava alebo dolava, podla toho, z akeho smeru ides.
Parking ak nebude volno, tak na ceste hned pred tym parkingom by malo byt aspon 1 miesto volne a zaplatis cez PAAS. Uplna pohodka...
Mozes skusit ist utorok alebo stvrtok, ludia su mozno zvyknuti, ze volakedy boli uradne hodiny pondelky, stredy a piatky, tak mozno bude volnejsie...

@anonym_9135de dakujem

natalka13
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zas prejst cez dvojprudovku o 50m dalej ako z ich parkoviska nieje tragedia ani z barlami.