Parkovanie zdarma na viac dní pri Avione
Zdravim ..mam otazku.Da sa zaparkovat pri Ikei alebo Avione na niekolko dni? zdarma?
Toto len Slovaka moze napadnut 😵💫
@marsmykkok ani v Prahe ci Viedni v Benatkach ...neparkujem lacnejsie.
@natalka13 Najprv si treba uvedomiť, že Bratislava nie je Praha ani Viedeň. Benátky sem zase neťahajte, tam je parkovanie samo o sebe v špeciálnom režime. Len tak mimochodom, ja som v Benátkach parkoval 4 dni úplne zadarmo a úplne legálne. Stačilo si spraviť dopredu prieskum a mať k tomu aj trochu šťastia.
Čo sa týka IKEA. Minul som u nich ako zákazník už pomerne veľa peňazí, preto verím, že kvôli môjmu autu zaparkovanom na ich verejnom parkovisku tentokrát neskrachujú. Obzlášť ak ich parkovisko okrem predvianočného obdobia nikdy nie je úplne plné.
@natalka13 Najprv si treba uvedomiť, že Bratislava nie je Praha ani Viedeň. Benátky sem zase neťahajte, tam je parkovanie samo o sebe v špeciálnom režime. Len tak mimochodom, ja som v Benátkach parkoval 4 dni úplne zadarmo a úplne legálne. Stačilo si spraviť dopredu prieskum a mať k tomu aj trochu šťastia.
Čo sa týka IKEA. Minul som u nich ako zákazník už pomerne veľa peňazí, preto verím, že kvôli môjmu autu zaparkovanom na ich verejnom parkovisku tentokrát neskrachujú. Obzlášť ak ich parkovisko okrem predvianočného obdobia nikdy nie je úplne plné.
@e1h neskrachuju a ani ty keď zaplatíš za odťah a pokutu 😉

Fakt super rada, že zaparkuj, kde nie je paas. Najbližšie nie je paas na ostredkoch alebo Trnávke, kde už sú ľudia hotoví, lebo im tam parkujú autá zo širokého okolia, kde paas už je, plus im tam parkujú mimobratislavski, ktorí tam ráno odstavia auto a idú do mesta elinou a ešte aj tí, čo idú na dovču...
Druhá vec je, že na ostredkoch sa celkom slušne vykradaju autá, takže je dosť možné, že keď sa vrátiš z dovolenky, nájdeš si auto bez kolies, alebo vykradnuté alebo ho vôbec nenájdeš. To sa oplatí