icon

Parkovanie zdarma na viac dní pri Avione

brian007
31. aug 2025

Zdravim ..mam otazku.Da sa zaparkovat pri Ikei alebo Avione na niekolko dni? zdarma?

Strana
z2
tilly
1. sep 2025

Fakt super rada, že zaparkuj, kde nie je paas. Najbližšie nie je paas na ostredkoch alebo Trnávke, kde už sú ľudia hotoví, lebo im tam parkujú autá zo širokého okolia, kde paas už je, plus im tam parkujú mimobratislavski, ktorí tam ráno odstavia auto a idú do mesta elinou a ešte aj tí, čo idú na dovču...
Druhá vec je, že na ostredkoch sa celkom slušne vykradaju autá, takže je dosť možné, že keď sa vrátiš z dovolenky, nájdeš si auto bez kolies, alebo vykradnuté alebo ho vôbec nenájdeš. To sa oplatí

brian007
autor
1. sep 2025
@natalka13

@brian007 tak zaparkuj u mna.mam vonku 2 volne miesta.
V garazi sa uz neda. Mozes byt blizko.
Mozno nas stihnes obe.

@natalka13 nerozumiem 😉 ale nevadi

mk1111111111
1. sep 2025

Toto len Slovaka moze napadnut 😵‍💫

e1h
10. sep 2025
@natalka13

@marsmykkok ani v Prahe ci Viedni v Benatkach ...neparkujem lacnejsie.

@natalka13 Najprv si treba uvedomiť, že Bratislava nie je Praha ani Viedeň. Benátky sem zase neťahajte, tam je parkovanie samo o sebe v špeciálnom režime. Len tak mimochodom, ja som v Benátkach parkoval 4 dni úplne zadarmo a úplne legálne. Stačilo si spraviť dopredu prieskum a mať k tomu aj trochu šťastia.

Čo sa týka IKEA. Minul som u nich ako zákazník už pomerne veľa peňazí, preto verím, že kvôli môjmu autu zaparkovanom na ich verejnom parkovisku tentokrát neskrachujú. Obzlášť ak ich parkovisko okrem predvianočného obdobia nikdy nie je úplne plné.

luliu
10. sep 2025
@e1h

@natalka13 Najprv si treba uvedomiť, že Bratislava nie je Praha ani Viedeň. Benátky sem zase neťahajte, tam je parkovanie samo o sebe v špeciálnom režime. Len tak mimochodom, ja som v Benátkach parkoval 4 dni úplne zadarmo a úplne legálne. Stačilo si spraviť dopredu prieskum a mať k tomu aj trochu šťastia.

Čo sa týka IKEA. Minul som u nich ako zákazník už pomerne veľa peňazí, preto verím, že kvôli môjmu autu zaparkovanom na ich verejnom parkovisku tentokrát neskrachujú. Obzlášť ak ich parkovisko okrem predvianočného obdobia nikdy nie je úplne plné.

@e1h neskrachuju a ani ty keď zaplatíš za odťah a pokutu 😉

Strana
z2