icon

Partner pri pôrode abo môže byť aj na čakačke?

didus12
12. feb 2021

Zdravim zienky tie co ste rodili teraz v poslednych mesiacoh ale aj teraz,vasi partneri manzelia boli cisto pri porode alebo mohli byt aj na cakacke?dakujem

rachel36a
12. feb 2021

@didus12 napis mesto- porodnicu...u nas v MT napriklad cakacka nie je..kazda zena ma vlastnu salu, kde caka aj rodi

didus12
autor
12. feb 2021

@rachel36a tak myslela som,ze som vo fore Bratislava 😃 nemocnica ruzinov tam by som chcela ist rodit,prve som rodila 2012 na kramaroch a partner bol somnou pocas celej doby ako ma poslali na porodne az kym som neporodila a neviem ako to funguje v ruzinove,vseobecne ale aj pocas tejto pandemie.

ivkazba
12. feb 2021

Skús mrknúť do skupiny Pôrodnica Ružinov, možno tam nájdeš viac info. Viem, že kamošky rodili pred koronou a oteckovia mohli byť až pri pôrode, ale nepamätám si či to bol Ružinov alebo Antolská.

petamich
12. feb 2021

@didus12 kamoska rodila predvcerom v Ruzinove manzela pustili k porodu az ked bola v procese a otvorena na xy (prepacte za detail nevedela som ako to opisat inak) 🙂

sonka_miro
12. feb 2021

Rodila som v septembri a manzela pustli az k porodu.

didus12
autor
12. feb 2021

@sonka_miro aha a kolko cakal kym k tomu prislo ? Lebo neviem kde zatial bude aby to stihol 😄

didus12
autor
12. feb 2021

A mne bol napomocny pocas tych stupnujucich kontrakcii

sonka_miro
12. feb 2021

@didus12 mi sme dosli cca o 9tej rano dost mi zacala plodova voda odtekat tak cakal na chodbe pred oddelenim cca o 16tej ho pustili ku mne uz som bola na porodnej sale a malinka sa narodila az 18:00 ale nechcek ist prec aby nepresvihol 😄

methexis
12. feb 2021

@didus12 pre toto ja som išla rodiť do TT, v BA ti to asi nikde okrem kocha nezaručia, lebo nemajú pre každú ženu zvlášť čakacku. V Ružinove tuším majú nadštandardnú čakacku, kde si priplatis, tak tam by to možno šlo 🤔, len musí byť voľná.

rachel36a
12. feb 2021

@didus12 jaaaaj , vidis, to som si zase ja nevsimla 😁😁😁😘

didus12
autor
12. feb 2021

@rachel36a v pohodicke nic sa nedeje 😇🤗😊

didus12
autor
12. feb 2021

@sonka_miro ved prave,dufam ze nepresvihne ten moj 😉😊 lebo sa nevie dockat 😇

didus12
autor
12. feb 2021

@methexis neviem to nikde najst na googli s tou nadstandardnou cakackou v ruzinove 😃 to by bolo fajn ak by to bolo vtedy zrovna volne 😉

methexis
12. feb 2021

@didus12 tak to aspoň bolo pred 2 rokmi, keď sme boli na obhliadke pôrodnice. Neviem, ako v súčasnej situácii, najlepšie asi tam zavolať...

qetka
12. feb 2021

@didus12 v Ruzinove nemaju nadstandardnu ani salu, ani cakacku. Cakacka su 3 postele, a ulicka medzi nimi. Ak ta daju na monitor a mas postel pri dverach, tak tie dalsie dve sa uz nedostanu poriadne von. Korona / nekorona, muz ide az na salu, a to uz musi postupovat porod. Moze asi cakat na chodbe uplne vonku za dverami. Moj na druhy porod nestihol prist.Ale nestihla ani anesteziologicka a porodnik LTT 😂

didus12
autor
12. feb 2021

@qetka Aha lebo na kramarcoh to fungovalo inak esre 2012 😃 ako teraz aj pocas tejto doby vobec netusim. Joooj ani si nechcem predstavit ze by to nestihol

sonka_miro
13. feb 2021

@didus12 vsak prave v tom pripade len cakat. Ta cakacka je velmi malinka su tam 3 postele a ja ked som bola tak tak bola plne obsadena. Je to ale bkbe ked nemaju samostatne lepsie sa to zdolava potom.