icon

Pediater Bratislava

patus8
13. okt 2022

Dobrý deň, prosím Vás, súrne, pomôžte mi. 🙏🙏🙏 Kde berú nových pacientov? My si aj zaplatíme. Čokoľvek. Len naša doktorka vyšetruje cez mail, dovolať sa nedá a synček sa ide zadusiť, všetko ho bolí a ona napíše, že má brať vitamíny 😡😡😡 už mi došli nervy a som zúfalá. 😭😭😭

lulu2014
13. okt 2022

@patus8 skuste pediatra v Slnecniach- este zevraj berie.
Alebo poliklinika Sustekova su tam tri mlade 3Dr. Ta ambul.co je vonku pocitac.
Alebo pro care v OC Central ale tam je ricny poplatok /ak nezvysili/ 400e rocne.

lulu2014
13. okt 2022

@patus8 a momentalny stav zbehnite na Kramare vyriesit. A potom teda tu zmenu Dr.

zuzanaete
13. okt 2022

Drzim palce pri hladani spravneho pediatra. Len k aktualnej situacii - uz by som bola u lekarky a nastojila na vysetreni. Ziadne vypisovanie emailov. Alebo riesit na Kramaroch a popri tom vyzvat doktorku emailom, any napisala dovod nevysetrenia dietata. Niektorym pediatrom sa prilis zapacilo kovidove fungovanie.

patus8
autor
14. okt 2022

@zuzanaete keď bol malý dávnejšie tiež chorý, tak sme tam s ním prišli, pred ambulanciu a odbila nás s tým,že nie sme objednaný a nezoberie nás. A to tam bol aj chlap a narobil cirkus.

patus8
autor
14. okt 2022

@lulu2014 áno áno, aj tam sme boli a poslali nás preč,že pokým nedonútim, aby mal malý na sebe rúško,tak tam nemôžeme byť. Má 2,5 roka a rúško samozrejme doteraz nikdy nenosil. A aby behal vonku po zime chorý 3 hodiny, tak to neprosím.

natalala
14. okt 2022

@patus8 skus aj kliniku doktor martinko, maju aj pediatra ja toez rozmyslam, ze tam s malou prejdem.

zuzanaete
14. okt 2022

@patus8 Tak to definivne zmenit pediatricku. Drzim palce.

patus8
autor
14. okt 2022

@zuzanaete ďakujem ❤️