Pediater Bratislava - Nové Mesto
Zistila som, ze meno pediatra treba nahlasit uz v porodnici, takze moje otazky budu dve:
1) Kedy pred porodom ste vyberali a oslovili pediatra?
2) Mozete odporucit nejakeho v BA - Nove mesto? Podla vsetkeho patrime na Tehelnu, ale ja som bola v tom, ze poliklinika je uz zrusena, ako to prosim vas je, mam v tom nejaky zmatok 🤷♀️ Chodi tam niekto ci kam sa lekari prestahovali?
Velmi pekne dakujem za relevantne odpovede 😉
@petamich cize ono sa to riesi len tak telefonicky? Netreba doniest do tej porodnice uz nejaky papier od nej s vyjadrenim?
@lelelienka nie. Papier netreba. Staci ak si s Dr dohodnuta. Po prepusteni resp.este z porodnice mozes zavolat alebo sa zastavis u pediny a dohodnete sa na termine. A ak sa budu pytat v porodnici tak povies meno a adresu. Drzim palceee 😊
@lelelienka Tehelná funguje. Aj na stranke polikliniky si vieš pozrieť, ktorý pediater má ktoré ulice.
@lelelienka ako uz pisali vyssie, netreba 🙂 ty len napises v porodnice meno a kontaktne udaje pediatra a tam oni posielaju tie spravy (takze staci si len telefonicky potvrdit, ze dieta vezme)
ja som spadoveho nechcela takže pediater bol prvá "vec" čo som bábätku zaobstarala, nič som kúpené nemala, pedi som písala cca v 3-4.mesiaci či kedy to bolo 😀 a dobre som urobila, o pár týždňov prestala brať novorodencov mimo rajon, tiež som z BA
Pediatri su na Tehelnej na prizemi. Su tam tri, zisti si, ku ktorej patris a zavolaj jej. My chodime ku Gaborovej. Velka vyhoda je, ze je tam labak, kde vieme hned odniest vytery ci krv a prip pockat hned na vysledky KO. Tiez je tam ORL, ktora vysetruje aj deti, teda nemusime behat na Kramare a ak treba nejaky RTG, napr dutin, spravia na inom poschodi a zas naspat na ORL a hned so spravou k pedine. Toto komplexne vybavenie mi velmi vyhovuje a preto tu zostavame aj po prestahovani sa.
@zuzike123 super, my by sme mali patrit tiez k nej. A tiez sa potom budeme stahovat, povodne som chcela uz vybavovat niekde v blizkosti novej adresy, len kamoska mala dobru pripomienku ze s malym babatkom budu casto poradne, tak je lepsie mat pediatra co najblizsie.
@lelelienka to ano, zmenit mozes vzdy. Ako pani dr ma niekedy lepsi den, niekedy horsi, ale odborne som s nou spokojna. A ked sa scitaju tie dalsie bonusy, co som menovala, tak nemam dovod menit. To tam chodime uz s 3 detmi. Emailovu komunikaciu a podobne vymozenosti necakaj, ale zas, ked sme potrebovali vysetrit, tak nas vzdy vysetrila (na rozdiel od tolko pretriasaneho ProCare), prip ked som zavolala, ze syn mal pred tyzdnom uraz a stale ho boli noha a ci sa mozem za 2 hod zastavit po vymenny listok na chirurgiu, tak nebol problem, syna nepotrebovala vidiet.
@lelelienka my mame na Tehelnej Dr Liptakovu a je super,este aj ja som k nej chodila ako dieta😃dokladne vysetri,posle kam treba.

1. volala som jej asi mesiac pred porodom
2. kedze s pediatrami je to beznadejne v BA a nasa spadova je fajn, kontaktovala som rovno ju a ta nas zobrat musi, 10x sa uistila, ci naozaj mame trvaly pobyt, kde mame a kazala mi potom zavolat, ked porodim, to nas rovno objednala na prvu kontrolu (nejaky 2-3 den po prepusteni sme k nej isli a jej aj rovno posielaju z porodnice nejake vysledky, preto sa nahlasuje)
pozri sa na stranke VUC ku komu patrite, tam je podla ulice priradeny lekar 🙂