Pediatrička MUDr. Renata Rapošová
Ahojte.
Rozmýšľam nad zmenou pediatričky. Chodíme momentalne k Mudr Šufliarskej a kto ju pozná vie ma pochopiť. Táto pani pedi má celkom dobré recenzie (nechcem ísť z kaluže do blata) a preto by ma zaujímalo aké s ňou máte skúsenosti.
Ďakujem
@idemo treba si pozriet z akeho obdobia ma tie recenzie, ja som tam tiez zacala chodit s detmi, pri prvom vsetko super, bola som natesena, pri druhom, uz mala zranenie, zastupoval ju stale niekto, potom mala problemy, kazdu chvilu sa doliecovala. Pocas covidu a po covide je to uz zle. Objednavanie na 15 minutove intervaly, ktore su vybookovane, ked mate chore dieta, ved kto vie dopredu, ci za 3 dni bude ok, alebo nie, alebo prist a sadnut si do cakarne a cakat. Na druhej strane, ked som potrebovala poslala nas na odborne vysetrenia, nerobi problemy s odbermi, crp je samozrejmost. Nastastie my sme zatial nemuseli casto chodit. Teraz uz pytala aj covid test, ked sme boli naposledy. Sestricka je uplne najlepsia. Nepoznam suffliarsku tak neviem porovnat.
Dobry den,
Dostala som na pani Raposovu 2 typy od 2 roznych ludi , no 1 je maminka ktorej deti su minimalne chore…
Ako je to prosim teraz? Stale je to to iste? Cakacky ako pred 15 rokmi v cakarni a pochytat navyse ine bacile …
15 min intervaly? - ved to sa nic nestihne
A objednavanie - ked je dieta chore nechapem tento “moderny system”, ktory uz ma zial zavedeny niekolko PEDI… a kym vam dieta podla ich spirevodneho manualu ( ci ne/ kontaktovat pedi) dieta nezomiera, tak objednat a cakat aj 2 dni 🙈 toto by sa ozaj mohlo celkovo zrusit
Za mňa je pani doktorka výborná. Chodím k nej už viac ako 30 rokov – postupne s mojimi tromi deťmi. Dnes má najstarší 33 rokov a najmladší 17 rokov, takže môžem povedať, že jej prístup poznám naozaj dlhé roky. Po celý ten čas som bola maximálne spokojná. Je veľmi skúsená, dôsledná a nič nepodcení. Dôverujem jej na 100 %.
Veľmi oceňujem možnosť objednať sa elektronicky na konkrétny termín. Samozrejme, pri náhlom ochorení je možné prísť aj bez objednania. Ani v takom prípade sa nám nikdy nestalo, že by sme čakali celé hodiny.
Sestrička, ktorá je mimochodom jedným z najmilších ľudí, akých poznám, má neustály prehľad o tom, kto je v čakárni a s akým problémom prišiel. Navyše majú v čakárni kameru, vďaka ktorej vidí aktuálnu situáciu a môžu lepšie organizovať poradie pacientov.
Nikdy som nemala pocit, že by pani doktorka mojim deťom nevenovala toľko času, koľko potrebovali, alebo že by ich vyšetrovala narýchlo či pod časovým tlakom. Naopak, vždy ich dôkladne vyšetrila, všetko mi zrozumiteľne vysvetlila a navrhla vhodnú liečbu. Počas všetkých rokov, čo k nej chodíme, sme sa vždy stretli s profesionálnym, ľudským a empatickým prístupom.
Dobry den,
Dostala som na pani Raposovu 2 typy od 2 roznych ludi , no 1 je maminka ktorej deti su minimalne chore…
Ako je to prosim teraz? Stale je to to iste? Cakacky ako pred 15 rokmi v cakarni a pochytat navyse ine bacile …
15 min intervaly? - ved to sa nic nestihne
A objednavanie - ked je dieta chore nechapem tento “moderny system”, ktory uz ma zial zavedeny niekolko PEDI… a kym vam dieta podla ich spirevodneho manualu ( ci ne/ kontaktovat pedi) dieta nezomiera, tak objednat a cakat aj 2 dni 🙈 toto by sa ozaj mohlo celkovo zrusit
@47katka47 Moje deti majú 17 a 15 rokov, zažili sme aj chorľavejšie obdobia do tých cca 6-7 rokov. Nemôžem na doktorku povedať slovo. Nepredpisovala nič zbytočne, bola vždy dôsledná, odoslala radšej na došetrenie odborníkom. U mojej malej okamžite spoznala mononukleózu, zachytila ju v čase, kedy by ešte iného lekára ani nenapadlo. Okamžite ako sme sa vrátili s druhou po sebe nasledujúcou angínou, vedela, čo je v hre. Sestrička veľmi milá, nemám pocit, že by sme nejako čakali nad únosnú mieru. Dokonca s papiermi a potvrdeniami nezdržujú, vydajú pomedzi. Ja neviem, čo by som namietala, asi naozaj nič. Parkovanie....no to nemá s ňou nič spoločné🙂

Aj mňa to zaujíma.