Plánujete štúdium na Bieloruskej 1? Zistite viac!
Ahojte, chystá sa niekto tento rok na túto školu?
Máte nejaké info, či sú tam nejaké príjimačky alebo ako to bude presne prebiehať toho 20.06.?
@nikdenikto čiže žiadne skúšky/príjimačky a podobné prekvapenia? 😂
Nie vôbec, no stress 😉
Ahojte nastupuje niekto v septembri do 1.rocnika?Bude chodiť piatky?Okolie IL,Tn?
Ahojte nastupuje niekto v soboty okolie NR či HC?
@nikdenikto ahoj prosím ta nevieš ako to bude s prijmačkami na ďalší rok?Mala by som záujem.Na stránke nepíšu o skúškach
@mija2020 tento rok neboli žiadne prijmačky…takže predpokladám, že ani buduci rok nebudu
@ewes ahoj, sice nie som z IL ani TN ale tiež budem chodiť piatky…ak sa môžem opýtať, berieš si len nejaky zošit, pero alebo ja notebook atd?
Ahoj,no beriem si len zošit a pero,uvidíme čo bude treba 😊
A prosím ta do prihlášky si písala aj o ktorý deň máš záujem navštevovať školu?
@mija2020 nie, to až v deň zápisu
@mija2020 bolo na výber štvrtok/piatok/sobota ale sobota už bola obsadená
Vďaka za odpoveď
Ahojte ,tie ktoré ste nastúpili teraz v septembri na Bielorusku .
Môžem sa opýtať, aké sú poplatky ?
Ako to je s cudzím jazykom ?
Ďakujem 🙂
Podávam si prihlášku ma šk 25/26.
@sandra1202 platí za 600€, môžeš aj 300 na pol roka. A cudzí jazyk myslíš ci sa vyučuje ci ako?
@sandra1202 ahoj.Podávala si si prihlášku? Nemáš ešte žiadne info-spätnú väzbu? Ja zatiaľ nie.Stále neviem či budú nejaké prijímačky.
@mija2020
Ahoj áno,prihlášku som podávala v novembri .
Zatiaľ žiadna odpoveď.
@sandra1202
@mija2020
Ahojte baby, ja som si tiez podavala prihlasku a taktiez ziadna odpoved... Snad si to rozmyslia s tymi talentovkami a nebudu ani tento rok 🙏
Ahojte prosím vás koľko sa platí poplatok za štúdium na tejto škole? Tiež som si poslala prihlášku.
@dadikl ahoj 350e polrok 🙂
@sandra1202 ďakujem 😘
Ahojte 😊 aj ja sa chystam zacat studovat tento rok, prihlasku mam podanu. Ak budete mat nejake info napiste sem 🙂
Aj ja som si podala prihlášku, je tu niekto smer NR ..NZ? Prišlo vám už niečo?
@tamiriso Zatial tiez nic neprislo 😏

Ide vlastne o zápis, príde Vám riaditeľka alebo zriaďovatelka porozprávať o škole, da Vám podpísané potvrdenie o prijatí, zmluvu a zapíšte sa deň, ktorý chcete chodiť na vyučovanie. To je všetko 😉