Plánujete štúdium na Bieloruskej 1? Zistite viac!
Ahojte, chystá sa niekto tento rok na túto školu?
Máte nejaké info, či sú tam nejaké príjimačky alebo ako to bude presne prebiehať toho 20.06.?
No tu sa píše o nejakom prijímacom konaní ale neviem či je to naozaj alebo len formalita... No prišlo mi to na 21.6. ale nič konkrétne o prijímačkách tam nie je takého že telesná...hudobná a podobne sa asi báť nemusíme 😃
@tamiriso
Ahojte.. Mne veru zatial este nic neprislo.... Ale uz sa neviem dockat... ci teda budu nejake skusky alebo ako po minule roky nie... Co vam teda prislo?
@tamiriso
Aha.. Uz ste ma predbehli 😁... No tak to by bolo super, keby sa nerobia talentovky... Ale ked by aj nejake skusky, to by tam naham napisali...
No uvidime teda, co pride nam ostatnym...ci to iste, aj ci na ten isty termin... Dame si sem vediet vsetky, teda pár co nas tu je 😉
No teraz som bola znovu pozriet postu a prisla uz aj mne pozvanka na prijimacie konanie... Je tam uvedené, ze doniest prezuvky alebo navleky a pisacie potreby... Takze predsa asi nieco bude... Ale co? Netusiim... Tiez mam termin 21.6. o 9.00
@bamboolka89 fiha
@bamboolka89 mne prislo to isté. Chcelo by to niekoho kto ten papier uz mal z minulého roku- ja dufam že to je len formalita 😂
@kikusenka181 akurát ze ja som az na 13 hod
@kikusenka181
Aha, tak nie sme vsetci na 9.00 hod.... Noo neviem ci len formalita... Ked tam pisu ze pohovor zamerany na cistotu reci, jazykovej sposobilosti atd... V niecom si nas teda asi vyskúšaju 🙈
Ja som okres Nové Zámky, no ale nemyslím si že to bude niečo ťažké.... Prečítať nejakú rozprávku aby videli ako čisto rozprávaš a spýtajú sa prečo sme sa prihlásili.... A tak ... Teda silno v to dúfam že tie pomôcky na písanie budú len na vyplnenie nejakého formulára 😃😃 a je to dosť vysoký dátum takže preto si nemyslím že to budú testy ....
Ahojte 😊 aj ja sa chystam zacat studovat tento rok, prihlasku mam podanu. Ak budete mat nejake info napiste sem 🙂
@nikinka104 dnes prišla pozvanka na 21.6
@nikinka104 dnes prišla pozvanka na 21.6
@mija2020 Ano,aj mne vcera prisla pozvanka. Na 21.6 o 9tej hodine 🙂
Ahojte žienky , chcela by som sa spýtať chodí sa každý týždeň do školy neviete? Lebo mne povedala.dnes jedna známa že pred 4 rokmi keď tam študovala chodila tam každu sobotu od rána do poobedia a minule som čítala na modrom konikovi že jedna pani písala že len sem tam išla do školy a väčšinou na skúšky. Viete o tom niečo? Ďakujem za každé info 🙂 vidíme sa 21..júna o 9 ;)
Pevne verím že má zoberú a budeme dobra partia, teším sa už na novú etapu života a nové poznatky 🙂
Pevne verím že má zoberú a budeme dobra partia, teším sa už na novú etapu života a nové poznatky 🙂
@dadikl
Ahojte baby, tak asi skoro vsetky, co sme v tejto skupine, sme na 9 hod, akurat kikusenka181 je na 13 hod... No ja som velmi zvedava, ci sa tam dostanem...dufam, ze nas zoberu vsetky 🤗... Hadam tie prijimacky nebudu tazke..
A ohladom tej dochadzky co viem, ze sa chodi kazdy tyzden, mozeme vynechat 5 krat bez udania dovodu, inak musime mat potvrdenie od lekara
Inak asi ste tu vacsina z okresov nove zamky, sala, trnava... Len ja jedina som od Prievidze 🙈.. Ja to budem mat riadnu dialku
Inak asi ste tu vacsina z okresov nove zamky, sala, trnava... Len ja jedina som od Prievidze 🙈.. Ja to budem mat riadnu dialku
@bamboolka89 v Trnave sa stretneme a pôjdeme spolu 🙂
@bamboolka89 v Trnave sa stretneme a pôjdeme spolu 🙂
@mija2020
Supeer, to by bolo fajn 😉.. Len zalezi, ktory den budeme chodit do skoly 😁... Keby chodime vsetky co sme tu v jeden den, tak to by bolo ake super 😉
Inak budete chodiť niekto aj vlakom či vsetci autom? Lebo ja od NZ vlakom.
Inak budete chodiť niekto aj vlakom či vsetci autom? Lebo ja od NZ vlakom.
@tamiriso
No ja som z Prievidze a urcite by som chodila vlakom, autom nehrozí 😁. A chcela by som chodit piatky.. Lebo v sobotu by som sa z PD do BA nedostala...
Väcsina by ste chceli chodit soboty? Ci?
Tiež vlakom 😃 a tiež by som chcela chodiť piatky lebo v sobotu by to bol masaker 😃
Tiež vlakom 😃 a tiež by som chcela chodiť piatky lebo v sobotu by to bol masaker 😃
@tamiriso
No ak sa bude vela hlasit na piatok a mna by prehodili na sobotu, tak neviem ako by som sa tam sobotu dostala.. Kedze vlak ani bus mi nejde ziadny... Tak hadam sa nam podari tie piatky 😉... A vobec, hadam ma zoberu do skoly 🤣🙈
No tiež to budem mať komplikované ak ma prehodia aj na sobotu aj na štvrtok ale nejako to budem musieť vymyslieť. Tak ja verím že to nejako dáme 😃 pokiaľ nebudem musieť kotule a stojky robiť je dobre 😃😃 a ešte angličtinu 😃😃😃
Ahojte tak aj mne došla pozvánka na 21.6 o 9:00 😀
Som velmi zvedavá, že čo nás tam čaká 😅😅
Našťastie ja som z Vrakune ,ale premna by bol ideál sobota 🙂
Ahojte aj mne prišla pozvánka na prijímačky 21.6. o 9:00 hod 🙂 tak sa tam vidíme 🙂

Mne dnes prišlo