Počítačový servis v Bratislave
Vedeli by ste prosim odporucit lacnejsi PC servis v Ba? Pripadne na koho sa obratit ohladom veci s PC? Dakujem
https://www.pcdoctor.sk/ odporúčam tohto pána.
chapem tomu tak ze pocitac funguje, disk funguje, len fotky nejde nacitat?
@susily mala som problém s notebookom minule leto. Napriek tomu, že bola sobota, pán bol ochotný a vyriešil môj problém zo soboty na nedeľu. Zároveň poradil a ochotne a trpezlivo odpovedal na moje otázky. Priebežne ma informoval o práci. Neviem, čo myslíte pod pojmom "nižšie ceny". Ponúkol službu a zaplatila som mu za ňu. Pre mňa bola priorita rýchlosť jednania a spoľahlivosť.
aj ja odporucam pc doctor
Skús pri Slimáku, malá budova pri východe na zastávku 50-ky. Tam dcére promptne opravili, cena lepšia ako v inom servise.
@susily neviem nájsť názov, ale tu je to. Nám opravoval fyzicky PC. Ale či je dobrý aj v zachranach fotiek - nemám skúsenosť. Až teraz som si prečítala, čo reálne chceš, predtým som nečítala komentáre. Takéto sme riešili v ZelenýPC. Diagnostika zdarma, dajú potom cenovú ponuku a ty sa rozhodneš,či chceš. No lacní nie sú.

Vsak ak to je niečo jednoduché napíš tu, co je za problém.
V servisoch som mal vždy zle skúsenosti ze aj v tom najlacnejšom si pýtali hrozné peniaze za malé jednoduché úkony