Pokuta 78 EUR za parkovanie pri vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky
Pokuta 78€ za parkovanie
prišla nám poštou pokuta za parkovanie v Karlovke, keďže chodím po malého do škôlky, stojím väčšinou na 5-10 min, kým ho vyzdvihnem polkou auta cez chodník, keď nezabudnem dám blikacky. Ina moznost parkovať poobede tam väčšinou nie je, všetko sú tam vyhradené miesta. Vraj to už je lepšie a za ,,menej,, stat na vyhradenom miesta radšej? To naozaj sú ľudia takí zákerni, že kvôli 10 min volali policajtov? Nikoho som tam nevidela , nezdá sa mi že by to za takú chvíľu stihli zavolať, nafotiť a zmiznúť odtiaľ... Nebyvame bohužiaľ pri škôlke , platíme si za parkovaciu zonu inde a aj tam býva dosť problém nájsť parkovanie...je to fakt hrozne... Dá sa nejako ešte odvolať či to nemá význam? Vdaka
@anonym_40b9a2 áno Mia môžu sa hanbiť, pretože fetakov na nivach neriešia, tých sa boja. Pre.mna je mestska policia totálny odpad, aj im to poviem, keď ich vidím saskovat s papucami a podobne. Ich matere sa môžu hanbiť co vychovali. Kľudne im prepošlite tento prispevok
@feri0852 aby raz tvoj syn nebol mestský policajt a hanbiť by sa mala skôr tvoja matka
@mia2906 ano doslo mi rozhodnutie na 78€ s tym , ze ak zaplatim do 15 dni... bude to iba 52€... bohuzial, pravda je taka , ze som porusila co som nemala... aj ked teda minimalne, ale predsa... za 24 rokov co mam vodicak som dostala po sebe dve pokuty za 78€ v ba... nesporila, zaplatila a idem dalej... ten druhy krat to bolo na zapase dcery, postavila som sa za cely rad aut... v ten den ich tam parkovalo +20 rovnako ako ja, tak zarobene bolo... lebo som stala kolesom na zeleni, ok beriem... ale ta klenova zamrzela, tam nie je absolutne kde zaparkovat a stala som na obrubniku tak ze by fuklo a posunie auto same mimo chodnik, ale kto to tam pozna, vie ze sa tam parkuje na cm doslova... ale tak co uz. taxik z domu by ma vysiel v obocho pripadoch hore- dole lacnejsie...
@anonym_c13e8c presne. Pracujem na Klenovej. Chápem že pacienti, choroby, potrebujú vystúpiť niekde čo najbližšie, menej chodiť,,, ale najradšej by parkovali rovno pred ambulanciou.
Aj dnes ráno, tak ako najmenej 3x do týždňa, čakali 2 autá pred rampou do krytej garáže - blokovali trolejbus, peších ľudí pri výstupe a prechode k bráne. Nechápem načo toľko čakať, ked sa tam nechodí na kontroly a vyšetrenia na 15 minút, ani na hodinu. Dole na križovatke je parkovací dom - ráno 7,30 ukazovalo 44 + 26 voľných miest. Pacienta vyložím a idem odparkovať.
@krasneleto kamoška na Klenovú chodí s mužom boltkou, cca 4 € cesta, bez stresu kde zaparkovať, čo neschytá pokutu, keď ešte on vládal sám, tak išiel o 6,00 a mal kde zaparkovať.
@anonym_c13e8c presne. Pracujem na Klenovej. Chápem že pacienti, choroby, potrebujú vystúpiť niekde čo najbližšie, menej chodiť,,, ale najradšej by parkovali rovno pred ambulanciou.
Aj dnes ráno, tak ako najmenej 3x do týždňa, čakali 2 autá pred rampou do krytej garáže - blokovali trolejbus, peších ľudí pri výstupe a prechode k bráne. Nechápem načo toľko čakať, ked sa tam nechodí na kontroly a vyšetrenia na 15 minút, ani na hodinu. Dole na križovatke je parkovací dom - ráno 7,30 ukazovalo 44 + 26 voľných miest. Pacienta vyložím a idem odparkovať.
@krasneleto kamoška na Klenovú chodí s mužom boltkou, cca 4 € cesta, bez stresu kde zaparkovať, čo neschytá pokutu, keď ešte on vládal sám, tak išiel o 6,00 a mal kde zaparkovať.
@cacianka len my sme zo Senca, to trochu narocne by bolo...
Ludia nerespektuju nic...akurat ma stve, ze bezne v obci alebo aj v meste si ludia parkuju normalne na jazdnom pruhu... Tym padom obmedzuju premavku.. Mkde su vtedy ti policajti?
@cacianka len my sme zo Senca, to trochu narocne by bolo...
@krasneleto úplne chápem, ale ja každodenne zažívam blbé cestovanie MHD cez patrónku, hore Kramármi, neskutočné zápchy - lebo každý chce ísť autom ! je na trase veľa nemocníc, zdravotných zariadení, často šoféri čakajú na rampy k parkovaniu a zavadzajú všade a všetkým. skúste zaparkovať niekde pri OC a potom sa odviezť boltom.
Aj to chápem, že pacient ... ale tisícky ľudí sa tam jednoducho nevprace (zamestnanci a pacienti)

@feri0852
@mia2906
môžu sa hanbiť za to,ze vykonávajú svoju prácu?alebo skôr za to,ze dohliadajú,aby bol v meste aky taky poriadok?neviem ci by sa vam pacilo žiť v meste,kde by bola úplná anarchia a nikto by nic neriešil... tie predpisy z nejakého dôvodu su a ano,nejdem sa hrať na tu ktora vzdy vsetko dodržiava,tiez ked idem pre deti,tak zvyknem zaparkovať "na tatara" ked to inak nejde,ale ani nahodou by ma nenapadlo nadávať a urážať niekoho za to,ze som dostala pokutu pravom🤦♀️ cize bud parkujem ako sa ma alebo prijímam riziko,ze to môže skončiť pokutou,vzdy je na výber... ale toto je také výchovné a ľudské,takéto komentáre dávame vzdy a všade aj bez ohľadu na to ci nas počujú naše deti a potom sa čudujeme odkial majú také hlášky a kde sa vytratila úcta a rešpekt...
@anonym_40b9a2 áno Mia môžu sa hanbiť, pretože fetakov na nivach neriešia, tých sa boja. Pre.mna je mestska policia totálny odpad, aj im to poviem, keď ich vidím saskovat s papucami a podobne. Ich matere sa môžu hanbiť co vychovali. Kľudne im prepošlite tento prispevok