icon

Pomôžete mi identifikovať ženu z Bratislavy a okolia?

23. sep 2026

Cauko.... dievcata nepoznate tuto zensku? Predpokladam ze Bratislava a okolie..

Strana
z6
earlgrey
•
Včera o 13:26
@secret_a

@anonym_autor niektore tu ste riadne neempaticke, autorke sa ruca zivot a vy tu pisete aka je ta milenka nadherna a krasna. Fakt na hlavu.

@secret_a ale veď je pekná, či čo sa máme tváriť, že nie? 🤷‍♀️ kebyže na fotke bola nejaká obézna hrošica, tak by ste sa tu z nej vysmievali...

secret_a
•
Včera o 13:49
@earlgrey

@secret_a ale veď je pekná, či čo sa máme tváriť, že nie? 🤷‍♀️ kebyže na fotke bola nejaká obézna hrošica, tak by ste sa tu z nej vysmievali...

@earlgrey mna nezatahuj do toho 🙂ja tu nikoho nehanim a ani nechvalim. Ok, vyzerá dobre, ale je to potrebné v takejto diskusii? Ona sa nepytala na nazor, ako vyzerá,ale kto to je.

minenkaa
•
Včera o 13:54
@secret_a

@earlgrey mna nezatahuj do toho 🙂ja tu nikoho nehanim a ani nechvalim. Ok, vyzerá dobre, ale je to potrebné v takejto diskusii? Ona sa nepytala na nazor, ako vyzerá,ale kto to je.

@secret_a v prvom tade ju tu nemala prečo dať ,ta baba je tiež človek s rodinou a svojim životom a v tomto prípade autorka spravila väčšie zlo ako blondínka na foto

anonym_fd22a2
•
Včera o 13:56
@minenkaa

@secret_a v prvom tade ju tu nemala prečo dať ,ta baba je tiež človek s rodinou a svojim životom a v tomto prípade autorka spravila väčšie zlo ako blondínka na foto

@minenkaa no ano, nemala, to bolo tiez cez ciaru.

secret_a
•
Včera o 13:57
@minenkaa

@minenkaa nemala,suhlasim

autor
•
Včera o 14:00

a ona mala to robit s mojim muzom?..... na mojej valande?..... mojich navlieckach , na mojjej sedacke, na mojej kuchynskej linke kde ten moj debil tvrdil ze somnou tam nedociahne a s nou ano...... Co sa mlo a co nemalo? kto o tom rozhoduje? kolko veci nemala ona robit?...

anonym_5f663b
•
Včera o 14:08
@anonym_bbbe8d

@anonym_5f663b prečo by to vymazavala? Nech to je odstrašujúci príklad pre podobné curvicky aby sa netrtosili so zadnými chlapmi.

@anonym_bbbe8d Bola to reakcia na fotku slečny. Lebo môže mať autorka zbytočne problém, bola to dobrá rada aby si zbytočne nenarobila ďalšie problémy.

patrike
•
Včera o 14:14
@anonym_autor

a ona mala to robit s mojim muzom?..... na mojej valande?..... mojich navlieckach , na mojjej sedacke, na mojej kuchynskej linke kde ten moj debil tvrdil ze somnou tam nedociahne a s nou ano...... Co sa mlo a co nemalo? kto o tom rozhoduje? kolko veci nemala ona robit?...

@anonym_autor Muza si ries, nebola by to tato, bola by to ina. Ziadny zensky spolok mravnosti, kde sa prisaha nesukat inym zenam manzelov, nie je. Ta zena je v celom pripade len okrajova, problem je kurevnik, za ktoreho si sa vydala.

anonym_5f663b
•
Včera o 14:16
@anonym_autor

@anonym_autor Ty sa hneváš ale úplne zlým smerom. Tá cudzia žena ti neublížila, jej si ty bola úplne ukradnutá. Jediný na koho máš smerovať svoj hnev je tvoj hnusný, neverný muž.

patrike
•
Včera o 14:19
@anonym_5f663b

@anonym_autor Ty sa hneváš ale úplne zlým smerom. Tá cudzia žena ti neublížila, jej si ty bola úplne ukradnutá. Jediný na koho máš smerovať svoj hnev je tvoj hnusný, neverný muž.

@anonym_5f663b To bude jedna z tunajsich notorickych pisateliek, ona ho stale miluje a chybu hlada v kurvach, ktore manzovi zlomyselne padaju na penis.

minenkaa
•
Včera o 14:19
@anonym_autor

@anonym_autor tak v prvom rade,nik kto je nahrávaný alebo foteny v súkromí a nedal ti na to povolenie,nemôžeš zverejňovať na internete
Po druhé,baba ti nič nespravila,tvoj partner ti bol neverný,je to síce morálne zle ,ale nie trestne
Takže,rieš vinníka a nevybijaj zlosť niekde inde ,hnev nie je ta práva emócia na to riadiť sa podľa neho ,ublížiš len a len sebe
Ak tu babu niekto spoznal a povie jej to a tej babe sa stane nejaka ujma koli tomuto ,baba bude moc vymáhať škodu od teba
Takže sa ukľudní,pár dni to teraz nerieš ,chod s kamarátkou,so sestrou niekde na wellness ,zaplať si veliteľovi masáž a počkaj dva tyzdne a začni to s chladnou hlavou riesit

anonym_977efe
•
Včera o 15:08
@minenkaa

@minenkaa tak nech sa stará o svoju rodinu. To akože vážne bez ohľadu na nejaké GDPR, budeme ľutovať ženu, ktorá robí takéto remeslo? Asi s tým musí počítať, že sa jej aj to toto môže stať v dnešnej online dobe... To že v prvom rade zlyhal jej muž je všetkým jasné. Ale obhajovať takéto ženy čo sa tým živia, alebo sú v pozíciách milenky je morálne zlyhanie spoločnosti, aj keď sa to deje naprieč celými dejinami...

minenkaa
•
Včera o 15:15
@anonym_977efe

@minenkaa tak nech sa stará o svoju rodinu. To akože vážne bez ohľadu na nejaké GDPR, budeme ľutovať ženu, ktorá robí takéto remeslo? Asi s tým musí počítať, že sa jej aj to toto môže stať v dnešnej online dobe... To že v prvom rade zlyhal jej muž je všetkým jasné. Ale obhajovať takéto ženy čo sa tým živia, alebo sú v pozíciách milenky je morálne zlyhanie spoločnosti, aj keď sa to deje naprieč celými dejinami...

@anonym_977efe prečo obhajovať,staci ,že je na to zákon
A len tak mimochodom,ak je to prostitútka,ta zena ma rovnaké práva ako každý ina

anonym_5e2aa8
•
Včera o 15:21
@anonym_autor

@anonym_autor bud spravodliva hrdinka a daj tu fotku tvare svojho muza, ked jej tvar nemas problem zverejnit. Ci to ti uz nevonia? A nie, neobhajujem ju, ale vernost si slubil tvoj muz, nie ona .

anonym_977efe
•
Včera o 15:28
@minenkaa

@anonym_977efe prečo obhajovať,staci ,že je na to zákon
A len tak mimochodom,ak je to prostitútka,ta zena ma rovnaké práva ako každý ina

@minenkaa áno má rovnaké práva, tak nech sa bráni. Nech rozohrá partiu na ochranu svojich práv, nič jej nebráni, alebo žeby predsa niečo?

minenkaa
•
Včera o 15:48
@anonym_977efe

@minenkaa áno má rovnaké práva, tak nech sa bráni. Nech rozohrá partiu na ochranu svojich práv, nič jej nebráni, alebo žeby predsa niečo?

@anonym_977efe a vie že je tu
Veď nič zle nespravila
Autorka nemá absolutne žiadne pravo ,dávať tu jej foto

anonym_fd22a2
•
Včera o 16:21
@tilly

@anonym_autor ty si písala o tých prezlecenych perinach a vlasoch v sprche v sobotu?

@anonym_8e9d9d
@anonym_33bf54
@tilly no, teraz pozerajte co dokaze vyprodukovať AI. Tiez sa mozem tvarit,zw mam foma fotopascu
To na margo toho, kto neverik,ze na tom videu je ta spevacka

tilly
•
Včera o 16:31
@anonym_fd22a2

@anonym_8e9d9d
@anonym_33bf54
@tilly no, teraz pozerajte co dokaze vyprodukovať AI. Tiez sa mozem tvarit,zw mam foma fotopascu

@anonym_fd22a2 toto sú divné postavy. Krátke a čo to má ten chlapec na chrbte?

anonym_fd22a2
•
Včera o 16:32
@tilly

@anonym_fd22a2 toto sú divné postavy. Krátke a čo to má ten chlapec na chrbte?

@tilly neviem,ale vie ti to upravit podla promptu ako chces,.da to do dokonalej podoby :D

tilly
•
Včera o 16:36
@anonym_fd22a2

@tilly neviem,ale vie ti to upravit podla promptu ako chces,.da to do dokonalej podoby :D

@anonym_fd22a2 áno, musela by si ešte zamakať na tom, dalo by sa to urobiť takmer dokonale

dadis
•
Včera o 16:38
@anonym_fd22a2

@anonym_8e9d9d
@anonym_33bf54

@anonym_fd22a2 Kde maju nohy?? Tak tamto ako ai obrazok nevyzeral, tento definitivne ano

anonym_fd22a2
•
Včera o 16:39
@tilly

@anonym_fd22a2 áno, musela by si ešte zamakať na tom, dalo by sa to urobiť takmer dokonale

@tilly nemozem.uz, obmedzenia

tilly
•
Včera o 16:51
@anonym_fd22a2

@tilly nemozem.uz, obmedzenia

@anonym_fd22a2 poznám. Na nervy

anonym_8e9d9d
•
Včera o 17:57

Ženy, ženy obaja majú rovnaký podiel viny. Jednoducho ani dotyčná sa tejto viny nezbaví. Jedine co by som nerobila je ju vyhľadať alebo čokoľvek s nou. Ak je to s nou vážnejšie samé sa jej to otočí ak vytvori v budúcnosti partnerský vzťah s jej mužom. Ale samozrejme nedivím sa autorke, vsetko to videla na kamere co sa tam dialo. Je vo veľkom emocionálnom vypätí. Autorke by som poradila ak je možnosť s kamarátkou alebo niekym ísť na dovolenku k moru alebo nejaký pobyt na svk a odreagovať sa. Riešiť tak rozvod a viac neriešit týchto dvoch ludi. Dopredu - nestoja ti za to.

anonym_0d0eb0
•
Včera o 18:35
@anonym_8e9d9d

Ženy, ženy obaja majú rovnaký podiel viny. Jednoducho ani dotyčná sa tejto viny nezbaví. Jedine co by som nerobila je ju vyhľadať alebo čokoľvek s nou. Ak je to s nou vážnejšie samé sa jej to otočí ak vytvori v budúcnosti partnerský vzťah s jej mužom. Ale samozrejme nedivím sa autorke, vsetko to videla na kamere co sa tam dialo. Je vo veľkom emocionálnom vypätí. Autorke by som poradila ak je možnosť s kamarátkou alebo niekym ísť na dovolenku k moru alebo nejaký pobyt na svk a odreagovať sa. Riešiť tak rozvod a viac neriešit týchto dvoch ludi. Dopredu - nestoja ti za to.

@anonym_8e9d9d ako podvedená žena s týmto úplne nesúhlasím. Mne bolo šuma fuk, čo tá žena s kým čo stvárala. Môj ex bol na vine za to, že ma podvádzal, on mi sľuboval vernosť, nie ona. Ano, hnevala som sa aj na ňu, ale z dôvodu, že znočila môjmu dieťaťu bezstarostné detstvo a rodinu. Vedela, že máme dieťa, sama mala deti (viac s viacerými...) napriek tomu jej to bolo jedno. Je to bezcharakterná šlapka. Ale nič to nemení na tom, že vinníkom bol pre mňa v prvom rade ex.

anonym_8e9d9d
•
Včera o 20:45
@anonym_0d0eb0

@anonym_8e9d9d ako podvedená žena s týmto úplne nesúhlasím. Mne bolo šuma fuk, čo tá žena s kým čo stvárala. Môj ex bol na vine za to, že ma podvádzal, on mi sľuboval vernosť, nie ona. Ano, hnevala som sa aj na ňu, ale z dôvodu, že znočila môjmu dieťaťu bezstarostné detstvo a rodinu. Vedela, že máme dieťa, sama mala deti (viac s viacerými...) napriek tomu jej to bolo jedno. Je to bezcharakterná šlapka. Ale nič to nemení na tom, že vinníkom bol pre mňa v prvom rade ex.

@anonym_0d0eb0 z morálneho hľadiska sú vinní obaja. Véd ona z morálneho hľadiska taktiež prehliadla vaše deti , teba. Zena ktorá má len kúsok empatie takú vec nespraví. To nehovorím ze ju treba vyhľadávať alebo na ňu polovat. Jednoducho z hľadiska morálky je vinna. Tiez mal o mňa záujem zenac s dvoma deťmi. Z mojej strany ignor úplný. Je to nechutne takto sa zachovať k deťom, druhým ženám.

Strana
z6