icon

Poradí niekto kvalitného trénera v Bratislave?

16. jan 2025

Ahojte, viete mi niekoho z Bratislavy poradiť trénera ktorý okrem tréningov na ktorých sa naozaj klientovi venuje, neobjedná si viacerých na jeden čas, vie odborne dohliadnuť aj na stravu nemusí ísť priamo o jedálniček ale aspoň rady, čo a koľko jesť? Koľko približne stoja osobné tréningy? Môj finančný limit je 30-40€, zvyknú dávať aj zľavu pri častejších tréningoch, povedzme viac ako 1-2x do týždňa?

lucik194
16. jan 2025

nepis ako anonym, ale prihlas sa.

30-40€ je uplne bezna cena, jaska viac zname tvare si pytaju viac, ale do 40€ sa v pohode zmestis.

napis ado BA skupiny. osoben vyskusaj viacerych a uvidis co Ti sadne. Kamosi chodia do cvicisko, fit-in a maju rôznych trenerov, ale tiez im dlhsie trvalo, kym nasli.

mexico_16
16. jan 2025

Napiste mi prosim spravu, dam Vam kontakt.

dion287
17. jan 2025

Napíšte mi správu 🙂

jana_keszeg
20. jan 2025

Dobry vecer prajem, trenujem mojich klientov vo fitnesscentre v Petrzalke, poplatok je 20€/trening, v pripade balicka 10treningov-200€ je jedenasty trening zdarma ..😊 telefon pocas treningov nechytam a so stravou Vam tiez viem poradit, ak by ste mali pripadne otazky, rada zodpoviem🤗 pekny vecer prajem

lenkit
14. mar 2025

@jana_keszeg dobrý deň, v ktorom fitku by som Vás našla? Ďakujem.

jana_keszeg
15. mar 2025

@lenkit dobry vecer, fitness centrum Fitnessland v Petrzalke na Holicskej ulici..tel.c.0905200761, pokojne sa mi ozvite😊 pekny vecer zelam

liv1
15. mar 2025

@jana_keszeg ahoj a len v tom fitku precvicujes? Ja by som chcela, ale v inom v Petrzalke tiez, ked ma zrovna dcera treningy. Aby som vyuzila cas 😊

radulkova
17. mar 2025

www.instagram.com/domkafit

kamarátka trénuje v Bratislave pri figare v homegym, robí aj jedalnicky na mieru, zapisuje si každý jeden údaj počas každého vášho tréningu, robi si detailné tabuľky a sleduje vaše pokroky, cez víkendy robí aj spoločne turistiky pre klientky, aby sa navzájom motivovali. odporúčam 😊

zomky
27. júl 2025
@jana_keszeg

Dobry vecer prajem, trenujem mojich klientov vo fitnesscentre v Petrzalke, poplatok je 20€/trening, v pripade balicka 10treningov-200€ je jedenasty trening zdarma ..😊 telefon pocas treningov nechytam a so stravou Vam tiez viem poradit, ak by ste mali pripadne otazky, rada zodpoviem🤗 pekny vecer prajem

@jana_keszeg Zdravím, prosím vás a nejaké skupinové tréningy nevediete? Ďakujem 🙂

jana_keszeg
27. júl 2025
@zomky

@jana_keszeg Zdravím, prosím vás a nejaké skupinové tréningy nevediete? Ďakujem 🙂

@zomky dobry den, ospravedlnujem sa ze reagujem takto oneskorene ..aktualne nevediem skupinove treningy, mam vsak viacere klientky, ktore cvicia so mnou spolu s kamoskou vo dvojici,cize kazdu vyjdr trening 10€, co je cena pomaly porovnatelna s cenou za skupinove cvicenie, dostanu vsak omnoho individualnejsi pristup zacieleny na ich potreby..a zelania..☺️

zomky
6. aug 2025
@jana_keszeg

@zomky dobry den, ospravedlnujem sa ze reagujem takto oneskorene ..aktualne nevediem skupinove treningy, mam vsak viacere klientky, ktore cvicia so mnou spolu s kamoskou vo dvojici,cize kazdu vyjdr trening 10€, co je cena pomaly porovnatelna s cenou za skupinove cvicenie, dostanu vsak omnoho individualnejsi pristup zacieleny na ich potreby..a zelania..☺️

@jana_keszeg Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, presne o toto by som mala záujem, budem vás kontaktovať v septembri. Ďakujem.

jana_keszeg
6. aug 2025
@zomky

@jana_keszeg Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, presne o toto by som mala záujem, budem vás kontaktovať v septembri. Ďakujem.

@zomky budem sa na Vas tesit - t.č. 0905200761