Poradíte dobrého pediatra v Petržalke?
Poliklinika strecianska petrzalka pediater
hľadám pediatra pre novorodeniatko. (Ešte nenarodené)
Nakoľko mam trvalý pobyt (hned vedľa panelák) tak zjavne patrím tam, nie ? 🤣 áno, som úplne vymletá.. alebo ako zistím kde patrím?
A keď už vás tu mam, tak poraďte nejakého dobrého pediatra, s ktorým máte dobré skúsenosti . Budem vďačná.
@uhnakova úprimne tomu vôbec nerozumiem. Trvala adresa mi tam nejde. Len že okres BA- Petrzalka, a tam mi vyskočia všelijaké v Petržalke. Takže spadam pod všetky čo mi tam vyskočia ? No neviem 🙈
Ty si musis pozriet ulicu,kde byvas,tam patris. Na Strecnianskej je plnka, tam ta zoberu len podla obvodu.
@iwesska keď bývam vyslovene vedľa strecianskej tak asi tam patrím. Tam mam aj obvodného
Choď na stránku polikliniky Strecnianska, daj si vyhľadať pediatrov a pri každom si pozri ulice ktoré mu patria. Nájdeš svoju ulicu, tam patríte.
nemusis tam patrit. my mame dr asi 200m od domu ale obvodovo patrime do mestskej polikliniky, ktora je asi 4km...Ale chodime k tomu 200m...
Veď normálne podľa ulice sa nájdi. Ulice idú podľa abecedy.
Hrubým modrým písmom sú napísané ulice. Pod názvom ulice je vždy meno pediatra a jeho adresa. Nájdi svojho pediatra podľa ulice, na ktorej bývaš.
@uhnakova prosím Vás a ako dlho pred pôrodom sa treba prihlásiť u pediatra, viete mi povedať?
@jednorozec007 ja som to vybavovala asi mesiac predom.
@uhnakova ďakujem veľmi pekne, čiže ak sa budem hlásiť tomu spadovemu, tak stačí mesiac dopredu áno?
@jednorozec007 áno, ak je vsetko v poriadku. Ak by náhodou boli nejaké komplikácie, tak môžeš aj skôr. Prajem bezproblémové tehotenstvo 🙂
@uhnakova no som aktuálne v 5tom mesiaci a od začiatku som na rizikovej gravidite.

Pohľadaj si spádového pediatra tu: https://www.e-vuc.sk/bsk/zdravotnictvo/kto-je-m...