icon

Poraďte bezplatného urológa v Bratislave

Dnes o 14:52

Pozná niekto nejakú urologickú ambulanciu, ktorá berie nových pacientov a nepýta od nich peniaze (ja to nazývam členské), ktoré musia každý rok platiť, aby ich ošetrili?

V štátnych nemocniciach UMB sú bezplatné urologické ambulancie, ktoré sa špecializujú výlučne na výkon zákrokov (typu cirkumcízia, biopsia prostaty, atď) a všeobecné prehliadky neposkytujú.

Som už nahnevaný, každý rok platiť nejaké členské (vo výśke niekoľkých desiatok EUR) a to je vraj zdravotníctvo zadarmo...

Ďakujem vopred za informácie.

anonym_468703
Dnes o 15:01

Vitaj vo Ficolande. Tolko smerakov nacicanych, same konsolidacne balicky, eurofondy rozkradnute, nove zuby stoja ako nove auto,... ale smeracki volici sa vytesuju, ako keby boli v ruskom Svajciarsku a od zajtra im budu lietat pecene holuby do ... Len nikto nevie ktore zajtra.

anonym_2f7a60
Dnes o 15:22

tu nie je zdravotnictvo zadarmo uz roky rokuce, moj muz taku amb nenasiel... Ale ak by si chcel dobreho, hoci za poplatok 50 eur, tak mam tip. Ano, je to na hnev, ale tak dopustili sme to a stale ich tu mame.

anonym_9d6454
Dnes o 15:59

Príď do Svidníka,Bardejova tam je zadarmo

zmrzlinka2021
Dnes o 16:24

@anonym_autor nič nie je zadarmo. Ani ty nerobíš zadarmo

anonym_9d6454
Dnes o 17:00
@zmrzlinka2021

@anonym_autor nič nie je zadarmo. Ani ty nerobíš zadarmo

@zmrzlinka2021 doktorom to prepláca poisťovňa,nerobia ZADARMO

janicast
Dnes o 17:18

@anonym_autor hladám vzdy na portali navstevalekara.Zadaj.urolog Bratislava, pod.kalendarom terminov mas kolko sa platí.Najdeš aj.za 20 E, iba., /tak to je/

autor
Dnes o 17:49
@anonym_9d6454

Príď do Svidníka,Bardejova tam je zadarmo

@anonym_9d6454 Z BA do Svidnika a Bardejova? Len benzín by mal 1 cestu stal viac, ako ročný poplatok u urológa. A to ešte nehovorím o zabitím čase na cestovanie. Toto nie je pre mňa riešenie.

autor
Dnes o 17:50
@anonym_9d6454

@zmrzlinka2021 doktorom to prepláca poisťovňa,nerobia ZADARMO

@anonym_9d6454 Presne, chodím k viacerým lekárom a všetkých mám v rôznych miestach v UNB a všetko je to zadarmo. Okrem toho urológa, urológa zadarmo neviem nájsť.