Poraďte kozmetičku pre zmenu vzhľadu
Ahojte, potrebovala by som poradiť v Bratislave kozmetičku - lenže potrebujem aj kompletné poradenstvo a nechcem sa nechať ľahko odrbať o ťažko zarobené peniaze.
Bohužiaľ, život sa so mnou nemaznal a nikto ma nenaučil maľovať sa ani obliekať, asi to beriete ako vtip, ale vždy som si obliekala iba to čo sa mne páči a jediná úprava je pre mňa základná hygiena a česanie vlasov - lebo samozrejme iné som nepoznala, len vedieť brániť sa, utekať a prežiť, už v 9 rokoch som musela vedieť variť a prať inak by som zostala hladná a špinavá.
Lenže teraz som dospelá, mám už 28 a nevládzem všetko ťahať sama, bez priateľov a bez partnera - ľudia ma odstrkujú pretože sa obliekam, správam a vyzerám ako chlap, lenže stále je to začarovaný kruh z ktorého neviem ísť von. ''Nikto mi nepomôže, lebo nie som atraktívna a keď musím všetko zvládať sama, nemám čas ani financie byť atraktívna''. Akurát som si na svoj ksicht tak zvykla, že ja sa reálne nevidím. Nevidím čo je zle na mne, lebo seba už vidím 28 rokov a za to obdobie som si stihla zvyknuť na seba.
Preto potrebujem nájsť kozmetičku s božskou trpezlivosťou, ktorá mi ľudsky poradí, pomôže, upraví, dá nákupný zoznam a neošklbe ma o celú výplatu. Som schopná investovať max do 200€, oblečenie a doplnky nerátam, to si nakúpim podľa budgetu čo mi zostane, ale viac určite nie - ale toho sa obávam, že tým, že neviem sa bude správať ako automechanik = naje*e mi ho*ná ktoré nepotrebujem a vytlačí mi 600€ bloček. Tohto sa potrebujem vyvarovať.
Ďakujem vopred za pomoc.
Tak neviem ci toto je ten správny prístup. Zas budú niektoré urazene a dotknuté ale ty skôr potrebuješ psychológa ako kozmetičku.
Ale však kľud, potrebovala som iba ozrejmiť asi ako veľký je ten problémy, že pre mňa reálne kozmetická skriňa je španielská dedina. Ja absolútne nepotrebujem ľutovať ani investovať - iba poradiť kozmetičku, ale s tým rozdielom, že fakt neviem čo za procedúry sa tam robia
@vlkona tiez si myslim ze aj psychologa, lebo potrebujes prijat sa a mat sa rada taka aka si. A k tej kozmeticke: neviem ake su ceny v BA alemoja kozmeticka robi s drahou kozmetikou a za 55eur mas hodinovu proceduru se vsim vsudy a to poradenstvo by si mala k tomu. Kozmetiku bysom si nekupovala hned, oni maju vzorky na vyskusanie a az potpm kupit.
@vlkona podľa mňa "toxic" si dosť ty v úvodnom príspevku 🤷♀️ lebo fakt výzor nie je dôvod na to, aby si nemala aspoň kamarátov.
@vlkona podľa mňa "toxic" si dosť ty v úvodnom príspevku 🤷♀️ lebo fakt výzor nie je dôvod na to, aby si nemala aspoň kamarátov.
@13uzivatelka11 ty prosím ťa odíť, ja fakt nepotrebujem takéto sračky čítať
@vlkona tiez si myslim ze aj psychologa, lebo potrebujes prijat sa a mat sa rada taka aka si. A k tej kozmeticke: neviem ake su ceny v BA alemoja kozmeticka robi s drahou kozmetikou a za 55eur mas hodinovu proceduru se vsim vsudy a to poradenstvo by si mala k tomu. Kozmetiku bysom si nekupovala hned, oni maju vzorky na vyskusanie a az potpm kupit.
@ivana11155 načo mi je psychológ? Ja mám rada život, jedlo, kvety, zvieratá.... ale Ja som Ja, to je najdivnejšia veta ktorá existuje, 'Mať sa rád' lebo to dokáže iba schizofrenik... To že viem aká je moja hodnota ale reálne sa nevidím v zrkadle, ešte neznamená, že zo sebou pohŕdam alebo potrebujem psychológa.
Sorry, ale nechápem, čo má ťažký život spoločné s tým, že nemáš vkus.
no takže toxic je akurát tak autorka. Už vieme prečo nemáš kamarátov a vzťah
Sorry, ale nechápem, čo má ťažký život spoločné s tým, že nemáš vkus.
@laurinka27 čo znamená vkus podľa teba? Normálne mi to vysvetli
no takže toxic je akurát tak autorka. Už vieme prečo nemáš kamarátov a vzťah
Tak neviem ci toto je ten správny prístup. Zas budú niektoré urazene a dotknuté ale ty skôr potrebuješ psychológa ako kozmetičku.
/
Toto je útok na moju osobu a ja som bola toxic?
Načo mi píšete takéto hovna, keď reálne mi stačilo hodiť 2 - 3 linky?
🍿🍿🍿
🪑🪑🪑🪑🪑🪑🪑🪑
..nech sa páči..sa ponúknite a posadajte si dievčence😁
Inak k tvojmu problemu: u nas doma sa mama nelicila, ani moje kamosky na skole, ja sa tiez nelicim, max spirala, a mam aj kamosky aj muza. Pozri si nejake videa na youtube, jednoducha rutina alebo starostlivost o plet pre zaciatocnikov
No ale ozaj si ako nejaky chlap z krcmy a to Ta ani vidiet nemusime, staci tych par sprav . Nikto Ti nic strasne nenapisal aby si pisala o hovnach a srackach.
Inak mimo to ani mna mama nic z toho neucila a niesom ako chlap. Vela z nas
@janai1 tato posadnutost psychologom…
@vlkona mnoho zien je ako ty. Kozmeticku ti neporadim, ale v DMke ked najdes poradkynu (zvykne byvat v avione) istotne ti poradi makeup aj vsetko ostatne. Sama namalovat sa zvladnes, pozri si jednoduche videa na youtube. A ku kozmeticke si zajdi po hlbkove cistenie a upravu obocia, pozri si v okoli kde byvas a podla recenzii vyber. Cize mas tri ulohy (vystriehnut v dmke poradkynu a poziadat ju o pomoc s vyberom, pozriet si videa na YouTube s navodom na denne prirodzene licenie a najst a navstivit kozmeticku). Vlasy - preco by mal byt cop zly? Dolezita je starostlivost, kup si rozmarinove tonikum a masiruj nim pokozku po unyti vlasov.A pouzivaj kondicioner. Toto mas asi najjednoduchsi pristup, pomerne lowcostovy.
@vlkona ....čo sa týka kozmetiky ako takej,nemusíš hneď chodiť ku kozmeticke.Zaklad je čistenie pleti,hydratovanie pleti a PRAVIDELNA starostlivosť.Musis si vytvoriť pevnú rutinu a začať ju dodržiavať.Vysledky sa dostavia.A nepotrebuješ žiadne predražené krémy.Staci ti základ napríklad značky balea z dmky.Aky máš typ pleti?
@vlkona mnoho zien je ako ty. Kozmeticku ti neporadim, ale v DMke ked najdes poradkynu (zvykne byvat v avione) istotne ti poradi makeup aj vsetko ostatne. Sama namalovat sa zvladnes, pozri si jednoduche videa na youtube. A ku kozmeticke si zajdi po hlbkove cistenie a upravu obocia, pozri si v okoli kde byvas a podla recenzii vyber. Cize mas tri ulohy (vystriehnut v dmke poradkynu a poziadat ju o pomoc s vyberom, pozriet si videa na YouTube s navodom na denne prirodzene licenie a najst a navstivit kozmeticku). Vlasy - preco by mal byt cop zly? Dolezita je starostlivost, kup si rozmarinove tonikum a masiruj nim pokozku po unyti vlasov.A pouzivaj kondicioner. Toto mas asi najjednoduchsi pristup, pomerne lowcostovy.
@janababana super DMku mám poblíž, zbehnem tam zajtra
@janababana neviem prečo to niektoré beriete ako neslušné slovo. Keby tam viac ludi chodilo hneď by bolo na svete krajšie
@vlkona ....čo sa týka kozmetiky ako takej,nemusíš hneď chodiť ku kozmeticke.Zaklad je čistenie pleti,hydratovanie pleti a PRAVIDELNA starostlivosť.Musis si vytvoriť pevnú rutinu a začať ju dodržiavať.Vysledky sa dostavia.A nepotrebuješ žiadne predražené krémy.Staci ti základ napríklad značky balea z dmky.Aky máš typ pleti?
@doriiis úprimne, ani neviem, asi suchá lebo sa mi začali šúpať viečka, ale zase na lícach mastná.... ja fakt neviem
Vyjadrovanie ako dedinský chlap z krčmy za prvé, nečudo, že sa ti ľudia vyhýbajú, skus skôr popracovať na správaní a uvidíš, že sa zmení aj prístup ľudí k tebe, za druhé reálna rada kúp si špirálu, krém na tvár, rúž, lak na nechty, farbu na vlasy a si top, na toto ozaj nepotrebuješ míňať stovky eur

Nemyslím si zrovna že by bol problém v tom že nechodis ku kozmeticke.. ja sa tiež neviem obliekať, nepoužívala som krémy a kozmetiku lebo mi nerobili dobre na pleť a nemala som problém 🤷♀️ ale ak sa začneš hneď každému ľutovať aký máš ťažký život, ako tu v tomto príspevku hneď z úvodu, tam by som začala a investovala peniaze 🤷♀️