icon

Poraďte párového/manželského terapeuta

11. jún 2023

Prosím pekne, poraďte niekoho z vašej/známej skúsenosti 🙏🏼🙏🏼 V Bratislave alebo online..niekoho fakt dobreho, na internete som už prehľadala všetko, je to ale ťažké nájsť niekoho, kto ma aj termín aj recenzie. Hľadám niekoho, kto sa bude naozaj snažiť riešiť problemy, nie len nás nechávať sa rozprávať pred treťou osobou a uznávať pocity “to musí byt fakt ťažké”, “to je zaujímavé” atd … s manželom mame už dlhšiu dobu krízu … mame malinké dieťa, preto by sme chceli urobiť všetko preto, aby sme spolu zostali. dohodli sme sa, že skúsime parovu/manželskú terapiu. Myslím, že dosť problémov prameni aj z nerieseneho manželovho detstva, tak by bolo dobre, aby to bol skúsený psychoterapeut a nie len kouc, poradca. Ja som už k psychologicke chodila, aj som si dosť veci poriesila, posunula sa.. ona bola super, avšak je na materskej a parovu terapiu nerobí. Aj sme sa k jednej psychoterapeutke dostali, avšak, jej prístup nám vôbec nesadol. Ale stále sme otvorení tomu, že možno niekto iný… Bojím sa, že ked opäť netrafime, už nám nič nepomôže. Cena nie je prekážkou.

Strana
z2
notebook
19. máj 2026

Vyskúšaj, jaam dobrú skúsenosť s "Parovyterapeut.sk"

Strana
z2