icon

Poraďte ultrazvuk v Bratislave, pri ktorom môže byť doprovod

nikolsos
28. aug 2021

Prosím žienky viete mi poradiť ambulanciu/kliniku v Bratislave pre II. trimestrálny ultrazvuk, pri ktorom by som mohla mať doprovod?
Kde som volala (Dr. Slezák, Dr. Čunderlík), tak je doprovod zakázaný aj napriek tomu, že je manžel plne zaočkovaný.
Ďakujem za každú info. 🙂

bluemoon24
29. aug 2021

Zkuste se zeptat v Gynsaně, myslím, že tam mi říkali, že je to možné, ale stojí to 100€, tak jsem tam nakonec nešla a co jsem se dozvěděla tady, tak někomu pustili i doprovod do Kochu 🙂

kiki68
29. aug 2021

A nie je lepsie ist za hranice napr na Fetomed Döbling vo Viedni? Morfo tam stoji 150eur aj s obrazkami a videami, su vyborni a robi Tak aj cesky lekar. Tam je myslim doprovod zase povoleny.

abcmajacba
29. aug 2021

@nikolsos my sme boli cez unilabs 😉

x_mery_x
29. aug 2021

To vazne u Slezaka nenoze byt doprovod? to kvoli korone ci co? Ja som.bola s prvym unho.

dominikag1507
29. aug 2021

@nikolsos ja som bola vo femmesro a mohol byt muz, ale uprimne utz nic moc...predtym som bola u slezaka a to mi prislo naozaj ze podrobny utz vsetko krasne vysvetlil opisal venoval tomu aspon nejaky cas aj ked 50€ ale v tom femme sice len 30€ ale prislo mi to ako obyc kontrola u mojho gyn ze len pozrie polohu srdiecko sup sup a nic extra...ale teda pohlavie pozrela tiez a tak no...tak zalezi co ocakavas

coochy
29. aug 2021

holan? neskusala si?