icon

Pôrod dvojičiek v nemocnici Bory

catika24
Včera o 08:43

Ahojte, rodili ste tu niektora dvojicky na Boroch? Mali ste dobru skusenost?
Cakam bi/bi dvojicky a zvazujem Bory, ale nepoznam nikoho kto tam rodil s dvojickami, baby co tam rodili s jednym babatkom mali vsetky super skusenost.

anonym_638224
Včera o 09:55

Pozri si na facebooku skupinu Pôrodnica Bory, je tam aj veľa negatívnych recenzií. S dvojičkami by som volila Antolskú kvôli neonatológii.

catika24
autor
Včera o 10:18
@anonym_638224

Pozri si na facebooku skupinu Pôrodnica Bory, je tam aj veľa negatívnych recenzií. S dvojičkami by som volila Antolskú kvôli neonatológii.

@anonym_638224 myslim ze aj na boroch maju neonatologiu zevraj primarka je kapacita

anonym_204b91
Včera o 10:19
@catika24

@anonym_638224 myslim ze aj na boroch maju neonatologiu zevraj primarka je kapacita

@catika24 rodila som dvojičky na Antolskej. Tam je najlepšia starostlivosť o rizikových novorodencov, takže určite by som to vymenila za komfort novej nemocnice

anonym_af2140
Včera o 10:50

@catika24 ja nepoznam nikoho sice s dvojickami, ale volila by som Antolsku ako pisu vyssie. Na porody v boroch s 1 dietatim maju moje kamosky tazke srdce.

astika
Včera o 11:27

Pôrodnicu je potrebné vyberať kvôli bezpečnosti detí a nie pohodliu matiek. Píšem z vlastných skúseností, dvojičky som rodila na Antolskej a dodnes personálu vďačím za veľa. Je to síce už nejaký ten rôčik, ale vedela som, že ak by sa čokoľvek dialo, deti budú v tých najlepších rukách. A tak aj bolo 😀

anonym_638224
Včera o 12:00
@astika

Pôrodnicu je potrebné vyberať kvôli bezpečnosti detí a nie pohodliu matiek. Píšem z vlastných skúseností, dvojičky som rodila na Antolskej a dodnes personálu vďačím za veľa. Je to síce už nejaký ten rôčik, ale vedela som, že ak by sa čokoľvek dialo, deti budú v tých najlepších rukách. A tak aj bolo 😀

@astika Súhlasím, na Antolskej sú už pekne zrekonštruované izby na nadštandarde, kde môže byť celý pobyt aj otecko, takže nepríde mi to až také "nepohodlie", akurát ťa neofukujú sestričky a nemáš kakauko na chodbe, lebo si si zacvakala 1000€ za pôrod 😀

svetlonos
Včera o 12:17
@anonym_638224

@astika Súhlasím, na Antolskej sú už pekne zrekonštruované izby na nadštandarde, kde môže byť celý pobyt aj otecko, takže nepríde mi to až také "nepohodlie", akurát ťa neofukujú sestričky a nemáš kakauko na chodbe, lebo si si zacvakala 1000€ za pôrod 😀

@anonym_638224
to na tych boroch sa plati 1000e za porod a za kakavko na chodbe 😂?
To kludne odporucam AT, dobre jedlo, na chodbe kuchynka s ovocim a mineralkami, cajikmi k dispozicii. A ziadnych 1000e to nestoji, je to v ramci normalneho poistenia 😉.

anonym_638224
Včera o 12:44
@svetlonos

@anonym_638224
to na tych boroch sa plati 1000e za porod a za kakavko na chodbe 😂?
To kludne odporucam AT, dobre jedlo, na chodbe kuchynka s ovocim a mineralkami, cajikmi k dispozicii. A ziadnych 1000e to nestoji, je to v ramci normalneho poistenia 😉.

@svetlonos Platíš za rezerváciu termínu, aby si vôbec mohla rodiť u nich 🙂 Ak chceš ubytovaného manžela, platíš navyše, zazmluvnenie lekára/PA platíš tiež navyše (lekár myslím 1300€ a PA 700€).
Zadarmo je iba určitý počet miest, keď máš v deň spustenia registrácie šťastie.

svetlonos
Včera o 19:43
@anonym_638224

@svetlonos Platíš za rezerváciu termínu, aby si vôbec mohla rodiť u nich 🙂 Ak chceš ubytovaného manžela, platíš navyše, zazmluvnenie lekára/PA platíš tiež navyše (lekár myslím 1300€ a PA 700€).
Zadarmo je iba určitý počet miest, keď máš v deň spustenia registrácie šťastie.

@anonym_638224
ti nie su kompletni, ved ich penzion v Heinburgu lacnejsie vijde a porod a pobyt v nemocnici ani nehovorim. Ok, muz na extra izbe je tiez aj v AT ina cena ale aj tak menej ako to co pises.
Uz nevedia asi co od dobroty, vsak? Este "dufam", ze ten pa sa plati aj ked nestihne pichnut epidural - ale bol objednany. V mojom pripade mu sestra akurat tak zayvala a poďakovala vo dverach, za 15 minut neskor som uz porodila.
Dakujem za objasnenie

petrahl
Včera o 19:54

@catika24 určite na Antolskú. Tam je vysokošpecializované pracovisko a môže sa stať čokoľvek. To, že majú na Boroch inkubátor neznamená, že majú oddelenie, kde vedia riešiť skutočné problémy novorodencov.
Ja slm vymýšľala ako netehotná Kocha a Břeclav a podobné sprostosti, akonáhle som zistila, že čakám dvojičky ani mi nenapadlo ísť inam než na Antolskú. A oplatilo sa. Nečakaný predčasný pôrod (tehotenstvo bolo bez jedinej komplikácie), 3 týždne strávili deti v nemocnici. V Boroch by ich ani nenechali, hneď by mi ich previezli. A ver tomu, že to nechceš-ostať trebárs po cisárskom rozbitá sama bez detí v jednej nemocnici a deti na druhom konci Bratislavy.

catika24
autor
Včera o 20:58
@petrahl

@catika24 určite na Antolskú. Tam je vysokošpecializované pracovisko a môže sa stať čokoľvek. To, že majú na Boroch inkubátor neznamená, že majú oddelenie, kde vedia riešiť skutočné problémy novorodencov.
Ja slm vymýšľala ako netehotná Kocha a Břeclav a podobné sprostosti, akonáhle som zistila, že čakám dvojičky ani mi nenapadlo ísť inam než na Antolskú. A oplatilo sa. Nečakaný predčasný pôrod (tehotenstvo bolo bez jedinej komplikácie), 3 týždne strávili deti v nemocnici. V Boroch by ich ani nenechali, hneď by mi ich previezli. A ver tomu, že to nechceš-ostať trebárs po cisárskom rozbitá sama bez detí v jednej nemocnici a deti na druhom konci Bratislavy.

@petrahl ahoj a preco by ich v boroch nenechali?

catika24
autor
Včera o 21:03
@catika24

@petrahl ahoj a preco by ich v boroch nenechali?

@catika24 napr tu to popisuju tak ze uz od 28 tyzdna je starostlivost o novorodencov https://nemocnica-bory.sk/vyrocie-neonatologie/