Pôrodnica Bory - skúsenosti a spokojnosť s programom Nateo
Ahojte zvažujeme že by sme si zarezervovali termín pôrodu v tejto nemocnici (program Nateo). Mate niektorá skusenosti? Ako ste boli spokojné? Dakujem
Ja som tam mala registráciu ale cez poisťovňu. Ale bola som na rizikovom a náhodou som sa dostala do inej statnej nemocnice na hospitalizáciu a teda dosť som na Bory zmenila názor. Rozprávala som sa aj s jedným lekárom tak viac o tejto pôrodnici a sám mi povedal že predčasný pôrod by mi tam nezabezpečili a v prípade komplikácií prevážajú na Kramáre alebo Antolsku a častokrát bez rodičky. Bory nepriniesli nových lekárov ale len zobrali zo štátnych a teda aj tak veľkí odborníci ostali v tých univerzitných. Ja som sa rozhodla že mi nejde o peknú novú izbu ale aby som ja a moje dieťa mali zabezpečenú tu starostlivosť takze idem rodiť do univerzitnej.
Suseda rodila a veľmi bola spokojná. Skvelý prístup lekárov aj sestier. Vserko nove čisté. Žiadny stres a zhon, žiadne že rýchlo rýchlo lebo doktor má na vedľajším boxe ďalšiu rodičku.
Ja som tam mala registráciu ale cez poisťovňu. Ale bola som na rizikovom a náhodou som sa dostala do inej statnej nemocnice na hospitalizáciu a teda dosť som na Bory zmenila názor. Rozprávala som sa aj s jedným lekárom tak viac o tejto pôrodnici a sám mi povedal že predčasný pôrod by mi tam nezabezpečili a v prípade komplikácií prevážajú na Kramáre alebo Antolsku a častokrát bez rodičky. Bory nepriniesli nových lekárov ale len zobrali zo štátnych a teda aj tak veľkí odborníci ostali v tých univerzitných. Ja som sa rozhodla že mi nejde o peknú novú izbu ale aby som ja a moje dieťa mali zabezpečenú tu starostlivosť takze idem rodiť do univerzitnej.
@anonym_a541e9 pred 2 mesiacmi tam robila moja sesternica v 34 týždni a mali tip top starostlivosť.
Ja som rodila pred 2 rokmi u nich, bolo to bez komplikácií. Nadšená som nebola na starostlivosť bola dobrá a nikto nekrical a nemal.blbe poznámky 🤷
Mala som Nateo. Prišla som, že rodím, chceli ma poslať domov, že nerodím. O 4 hodín neskôr som porodila. Prirodzene. No podali mi asi viac epidurálky a skoro som zomrela. Mladý neskúsený personál. Už by som tam nešla... Radšej odborníkov ako peknú izbu.
@anonym_a541e9 pred 2 mesiacmi tam robila moja sesternica v 34 týždni a mali tip top starostlivosť.
Ja som rodila pred 2 rokmi u nich, bolo to bez komplikácií. Nadšená som nebola na starostlivosť bola dobrá a nikto nekrical a nemal.blbe poznámky 🤷
@mullerova46 ja som len napísala svoj názor prečo som sa z tade odhlásila. Poslednú dobu je na nich fakt veľa zlých recenzií. Bola som tam raz na tehotenskej pohotovosti kedy som krvcala a nechali má tam čakať 4 hodiny skoro lebo že nemajú výsledky testov krvi ešte. Myslela som že zobrali hormonálny profil a že mi nastavia podľa toho progesteron a tak ale zobrali klasicky krvný odber. Keď to porovnám s ruzinovom tak podobná situácia s tým že som mala predčasnú kontrakcnu činnosti v 22 tyzdni a zobrali na urgente krv lenže hneď má medzičasom poslali na gynekologiu kde urobili ďalšie vyšetrenia kým prišla krv. Takze za mna aj ta pohotovosť je tam zla a ešte si k tomu pacientka musí platiť 10€ a ešte aj čaká. . V univerzitných som neplatila ani raz. Podľa mna tehotná pacientka má byť ošetrená hneď a nie aby čakala niekoľko hodín..
@mullerova46 ja som len napísala svoj názor prečo som sa z tade odhlásila. Poslednú dobu je na nich fakt veľa zlých recenzií. Bola som tam raz na tehotenskej pohotovosti kedy som krvcala a nechali má tam čakať 4 hodiny skoro lebo že nemajú výsledky testov krvi ešte. Myslela som že zobrali hormonálny profil a že mi nastavia podľa toho progesteron a tak ale zobrali klasicky krvný odber. Keď to porovnám s ruzinovom tak podobná situácia s tým že som mala predčasnú kontrakcnu činnosti v 22 tyzdni a zobrali na urgente krv lenže hneď má medzičasom poslali na gynekologiu kde urobili ďalšie vyšetrenia kým prišla krv. Takze za mna aj ta pohotovosť je tam zla a ešte si k tomu pacientka musí platiť 10€ a ešte aj čaká. . V univerzitných som neplatila ani raz. Podľa mna tehotná pacientka má byť ošetrená hneď a nie aby čakala niekoľko hodín..
@anonym_a541e9 bez pochyby
@anonym_a541e9 súhlasím, v boroch som čakala v prvom trimestri s bolesťami a zakrvacanim na urgentne 2 hodiny . Tiež som bola v Ružinove v 24tt s tým že sa otváram , hneď ma vzali v momente , urobili rozbor krvy a vyšetrenia... Urgent v boroch je jedna veľká hrôza a aj lekár ktorý tam vtedy bol bol hrozný . Preto som sa rozhodla tam neísť rodiť aj keď to mám bližšie a je to nová , " moderná nemocnica "
@anonym_a541e9 ano má byť zo zákona riešená prednostne aj v rámci pohotovosti.Ale čo chcete ked maju podstav lekarov?Respektíve slúžia lekari - stazisti , t.j. nemaju este špecializáciu.Tym pádom musia čakať na sekundára, aby im vsetko odklepol.
@anonym_a541e9 ano má byť zo zákona riešená prednostne aj v rámci pohotovosti.Ale čo chcete ked maju podstav lekarov?Respektíve slúžia lekari - stazisti , t.j. nemaju este špecializáciu.Tym pádom musia čakať na sekundára, aby im vsetko odklepol.
@jednorozec007 neexistuje aby tehotná žena s krvácaním a bolesťou čakala niekde 4 hodiny a kor v takej novej prestížnej nemocnici ako sa prezentujú . To sú chabé výhovorky,že nie sú lekári . Keď nemajú lekárov spôsobilých na úkony tak nech zavrú nemocnicu . Je tam kopec lekárov ktorý odišli zo štátnych nemocníc .
Mala som Nateo. Prišla som, že rodím, chceli ma poslať domov, že nerodím. O 4 hodín neskôr som porodila. Prirodzene. No podali mi asi viac epidurálky a skoro som zomrela. Mladý neskúsený personál. Už by som tam nešla... Radšej odborníkov ako peknú izbu.
@anonym_c45c6d presne tak, čo z toho že ste na peknej izbe a sestričky sa pekne usmievajú keď tá starostlivosť nie je taká aká by mala byť.
@jednorozec007 neexistuje aby tehotná žena s krvácaním a bolesťou čakala niekde 4 hodiny a kor v takej novej prestížnej nemocnici ako sa prezentujú . To sú chabé výhovorky,že nie sú lekári . Keď nemajú lekárov spôsobilých na úkony tak nech zavrú nemocnicu . Je tam kopec lekárov ktorý odišli zo štátnych nemocníc .
@anonym_710a33 ja som si zazila svoje ked som bola tehotna, mam v zivej pamati.Ci uz u lekara v cakarni som nedostala prednost napriek tomu, ze som mala rizikovu graviditu.alebo po mne zena v MHD chcela, aby som sa postavila napriek tomu, ze inde bolo volne...
az taky kopec ich tam nie je a tí co tam isli a maju rozum tak zasa aj odisli.Ja nikoho neospravedlnujem, zrejme ste vzivote nepracovali pre toho, kto je majiteľom nemocnice.Oni vidia vsetko len cez čísla - peniaze.Jednoducho aj keby chceli ti zamestnanci nieco urobiť tak nemozu spravit vsetko pretoze maju svoje pravidla a ich porušenie je na výpovede. Jednoducho povedané, čo nie je financne prinosne tak neriesia.Krvacanie a bolesti = vyšetriť, spravit sono, podať liecbu, zostat na pozorovani atd.To pre nich predstavuje LEN náklady.Peniaze spat od poistovne za takuto starostlivost nedostanú - to nie je operácia chrbtice, kolena, implantovanie kardiostimulatorov, ktore poisťovňa nemocnici prepláca naspäť ako platbu za výkon - co sa im oplatí.
Viem o čom vravím, pracovala som pre nich a aj som odišla.
@anonym_a541e9 ahoj prosím a akú produkcie si si nakoniec vybrala?
@anonym_a541e9 ahoj prosím a akú produkcie si si nakoniec vybrala?
@conta22 rodila som v Ružinove
uz ma stvu taketo recenze vsetky slovenske nemocnice su naprd.... ako vsetko tu... ja sm s tez zaplatila bory a teraz sa ma clovek tam strach ist he personal je mlady a chcela som si zarezervovat redechu dobry specalista ten je zas drahy a tu kramare ruzinov antolska = stredovek prestory tak to tazko a kochu by som moc nedoverovala
uz ma stvu taketo recenze vsetky slovenske nemocnice su naprd.... ako vsetko tu... ja sm s tez zaplatila bory a teraz sa ma clovek tam strach ist he personal je mlady a chcela som si zarezervovat redechu dobry specalista ten je zas drahy a tu kramare ruzinov antolska = stredovek prestory tak to tazko a kochu by som moc nedoverovala
@neznamadama tak otszka je co chces ci pekne priestory alebo skusenych lekarov. Ja som pri porode bola ohrozena na zivote ja aj dieta a bola som rada ze som v Ruzinove a nie na Boroch. K porodu muselo prist 5 lekarov, ma Boroch by ich tolko ani nebolo. Zlatá štatna nemocnica.
Veľmi zlá skúsenosť krásne tehotenstvo, všetko bez problémov, najdrahší zakúpený balík s dôverou že budeme v najlepších rukách. Miesto detského plaču prišlo iba ticho a oči pre plač. Pochybili lekári aj personál. Bábätko mŕtve, matka v ohrození života a trauma na celý život. Viem, že nám nič nevráti naspäť naše dieťa, ale možno touto recenziou zachránime iné deti.

Sa cudujem, ze nad tou porodnicou este niekto premysla po tom ake ma v poslednom case recenzie. Kamaratke tam skoro zomrel syn kvoli ich chybe. Bory by som nesla ani na operaciu kolena a nie to rodit.