icon

Pôrodnica Ružinov verzus Antolská

radus17
5. júl 2020

Ahojte, som prvorodička a chcem sa opýtať ktorú pôrodnicu by ste odporučili viacej, Ružinov alebo Antolská? Keďže je obdobie aké je nedajú sa spraviť ani obhliadky za každú radu ďakujem. 🙏🏻

Strana
z2
hrosino1982
22. júl 2020

Ja rodila cisarem na Antolskej nem. Zadne zazmluvneni doktora jen jsem absolvovala predporodni kurz v kterem bylo i plavani 😍. Od zacatku az do konce /tehotenska cukrovka a mala byla umistena horizontalne/ bylo o me postarano uzasne... perfektni tym lidi jak sestricky tak doktori cokoliv jsem se zeptala bylo mi zodpovezeno a o malou se starali kralovsky. Za me Top porodnice a dekuju jim za krasny vzpominky ....jo a rana po cisari krasne zasita nevidno ji ...proste zadna prasecina nebo styl operuji operuji pitvam😉🤣

alexandra2468
22. júl 2020

@radus17 ja som rodila v ruzinove pred pol rokom a uz nikdy by som tam nesla. Porod bol dlhy, tazky, vyse hodinove sitie, ale na personal v porodnici nemam krive slovo! Vystriedali sa pri mne tri porodne asistentky, vsetky boli skvele.
Ale sestonedelie je grc! Priestor fajn, kupelky atd vsetko prerobene ciste, ale ten personal??? Po siti ma prelozili rovno na sestonedelie, lebo hned isla rodit dalsia zena. Takze som pekne dalej krvacala na tej posteli na sestonedeli a na tej krvavej plachte a s krvavym paplonom som tam lezala az kym ma neprepustili. Smradlavu uschnutu krv na plachte som kazdych par hodin len prekladala svojimi vlastnymi prebalovacimi podlozkami.

pudilar
26. nov 2020

@miavra uzasne, super uzitocne, vdaka za toto!!!

kwetinnka
13. jan 2021

@sweetdreams1 A au koho si rodila ak sa môžem opýtať?

sweetdreams1
13. jan 2021

@kwetinnka dr. Chuda

saiffffa
3. jan 2023

@miavra video nejde :(

benediktk
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2