Porovnanie pôrodníc - Ružinov verzus Bory
Ahojte mamicky,
Prvy porod rok 2024 som nala v Boroch, bola som spokojna ale teraz co citam tak pribudaju negativne recenzie a neviem ci mi bude poskytnutá rovnaka starostlivost ako predtym.. Bolo super ze tam manzel mohol byt stale, mali sme sukromie atd. Teraz bude cez noci s prvorodenym, tak tu sluzbu noclah az tak nepotrebujeme.
Pozeram este Ruzinov, ale neviem, ako su tam tie pôrodné boxy, su zvlast alebo predelené len plentou / závesom ?
Moze ma prist pozriet rodina aj na izbu, alebo len cez sklo ?
Kolko izieb tam je jednotiek ?
Dakujem 🙂
Všade sú aj zle aj dobre recenzie. Ružinov ich ma zlých tiež habadej. Ak si bola spokojná na Boroch, chod tam. Mas svoju skúsenosť, prečo ta rozhádžu tie cudzie? Ja som rodila na Boroch 2023 s keby mám ešte rodiť, idem tam zas. Naopak, mám veľmi zlu skúsenosť s pôrodom v Trenčíne a môže mi niekto napísať 1000 pozitívnych recenzií, tak tam nepôjdem už nikdy viac. Ani keby majú izby vykladané zlatom.
Všade sú aj zle aj dobre recenzie. Ružinov ich ma zlých tiež habadej. Ak si bola spokojná na Boroch, chod tam. Mas svoju skúsenosť, prečo ta rozhádžu tie cudzie? Ja som rodila na Boroch 2023 s keby mám ešte rodiť, idem tam zas. Naopak, mám veľmi zlu skúsenosť s pôrodom v Trenčíne a môže mi niekto napísať 1000 pozitívnych recenzií, tak tam nepôjdem už nikdy viac. Ani keby majú izby vykladané zlatom.
@lucia147852 prosim, aka je tvoja skusenost s Trencinom?
@bielasovicka buduci 🙂 2026
@anonym_autor ved chod kludne do Ruzinova, ked ta tak odrazadzaju tie negativne recenzie 🙂

Po roku rodis zas? Fíha