icon

Potrebujem súrne kožnú lekárku

2. jún 2025

Vie mi niekto poradiť súrne potrebujem kožnú lekárku, najbližšie voľne termíny v okoli PK sú až o 3-4 týždne .
Môže byt aj BA
-

subartic
2. jún 2025

tak ak je to súrne , tak pohotovosť

mogaa
2. jún 2025
@subartic

tak ak je to súrne , tak pohotovosť

@subartic no ale na pohotovosti neslúžia kožní lekári

gab1sol
2. jún 2025

Ja som sa dnes objednávala v Poliklinike Mlynská dolina, termín som dostala na pondelok o týždeň. Tak skús tam… Teda, neviem ako akútne to je, ale lepšie ako o mesiac.

selena_luna
2. jún 2025

Na polikliniku v karlovej vsi mozes prist uplne bez objednania, len si sadnes a pockas a nebyva tam ze preplneno.
https://www.e-vuc.sk/buxus/generate_page.php?pa...

sara07
2. jún 2025

každá kožná lekarka má zobrat ráno 1-3 urgentných neobjednaných pacientov, ak ti všeobecná da papier že si urgent ,maju ta ošetrit alebo dat skorší termin
alebo zavolat na poistovnu , spytat sa prečo ako urgent pacient máš čakať 3 mesiace ?

ninazemna
2. jún 2025

Cez objednávací portál "Náš lekár" sú termíny na zajtra, na pozajtra.

autor
2. jún 2025
@selena_luna

Na polikliniku v karlovej vsi mozes prist uplne bez objednania, len si sadnes a pockas a nebyva tam ze preplneno.
https://www.e-vuc.sk/buxus/generate_page.php?pa...

@selena_luna aj keď nie som z BA?

subartic
2. jún 2025
@mogaa

@mogaa ni neslužia , ale na kožné ta poslať môžu priamo z pohotovosti .

autor
2. jún 2025
@sara07

každá kožná lekarka má zobrat ráno 1-3 urgentných neobjednaných pacientov, ak ti všeobecná da papier že si urgent ,maju ta ošetrit alebo dat skorší termin
alebo zavolat na poistovnu , spytat sa prečo ako urgent pacient máš čakať 3 mesiace ?

@sara07 no v praxi to zrejme nefunguje , dnes som volala lekárke u ktorej som evidovaná bola som u nej pre 4 rokmi , sestrička mi povedala že mám niečo vyskúšať volnopredajne z lekárne 🙈 na pár dni keď nebude lepšie potom mám volať . Inak volny termín majú až za dva týždne celé zle takáto je realita . Ale pojdem všeobecnému a budem pýtať odporúčanie .

sara07
2. jún 2025

ano presne takto sme aj my dopadli, potom sme to riešili cez poistovnu, sme im nafotili mokvajuce už pluzgiere že či ako fakt máme 3 mesiace čakat, a to sme mali urgent listok v ruke , na treti den nás teda láskavo jedna zobrala
a to som pani na linke vysvetlila že nech teda tie doporučené mudr im sama zavola , nech si robia poriadky že nás nechcu nikde zobrat , nezájem

selena_luna
2. jún 2025

Podla mna hej. Aspon vyskusaj. Polovica BA tu nema pobyt, ale ziju tu a pracuju, aj k doktorom chodia. Pozor, od 4.6 je na kongrese.

luccija
2. jún 2025
@mogaa

@mogaa v Ba je na Mickiewiczovej kožná pohotovost

luccija
2. jún 2025
@mogaa

@mogaa a na pohotovosť bežnú som išla s pasovým oparom a vyšetrili ma veď na to tam su

julovka8
2. jún 2025

Ak môžeš ísť do Pezinka
Skus Malikovu
Cez https://www.ecakaren.sk/lekari/ingrid-malikova/
sa ráno presne o 7.00 !!! prihlás na daný deň do poradia , ak sa ti podarí chytiť "casenku" pôjdeš v daný deň.
Ale musíš si stiahnuť App a na sekundu presne o7.00 kliknut na voľný termín
Držím palec
Je to choré, toto naháňanie sa na termín a hľadanie termínu

ddaassuullaa
3. jún 2025
@gab1sol

Ja som sa dnes objednávala v Poliklinike Mlynská dolina, termín som dostala na pondelok o týždeň. Tak skús tam… Teda, neviem ako akútne to je, ale lepšie ako o mesiac.

@gab1sol mudr zaujec alebo uz pribudol aj dalsi kozny?

gab1sol
3. jún 2025
@ddaassuullaa

@gab1sol mudr zaujec alebo uz pribudol aj dalsi kozny?

@ddaassuullaa meno neviem, idem prvýkrát, takže mi bolo jedno ku komu, neviem posúdiť. Ale idem k žene a na výber mi ponúkli viac mien…

muchotrafka298
3. jún 2025

Cez platene portaly topdoktor alebo navsteva lekara sa vies objednat k sukromnym lekarom po celom Slovensku aj na druhy den. Ano plati sa tam, ale ked nie je ina moznost, tak toto je najschodnejsie riesenie.

ddaassuullaa
3. jún 2025
@gab1sol

@ddaassuullaa meno neviem, idem prvýkrát, takže mi bolo jedno ku komu, neviem posúdiť. Ale idem k žene a na výber mi ponúkli viac mien…

@gab1sol dakujem, kedysi tam bol tusim len mudr zaujec.

autor
3. jún 2025
@julovka8

Ak môžeš ísť do Pezinka
Skus Malikovu
Cez https://www.ecakaren.sk/lekari/ingrid-malikova/
sa ráno presne o 7.00 !!! prihlás na daný deň do poradia , ak sa ti podarí chytiť "casenku" pôjdeš v daný deň.
Ale musíš si stiahnuť App a na sekundu presne o7.00 kliknut na voľný termín
Držím palec
Je to choré, toto naháňanie sa na termín a hľadanie termínu

@julovka8 bohužiaľ nič voľne skúšaná som

3009
3. jún 2025

No neviem ako pozeráš ale ja som otvorila google a hneď prvá kožná doktorka MUDr. Blaško má termín na dnes 3.6. a štvrtok 5.6, MUDr. Grigľová má termín na zajtra 4.6. a určite je ich viac len trocha si dať námahu.

cacianka
3. jún 2025
@mogaa

@mogaa slúžia v UN na Mickiewiczovej , síce dávno ale mňa tam poslali, lebo výsyp a opuch , aj ma hospitalizovali

autor
3. jún 2025

Dakujem vsetkym , zobrali má na Bezrucovej a výborná lekárka