Potvrdenie tehotenstva
Ahojte, neboli ste alebo dá sa vôbec ísť niekam na potvrdenie tehu? Moja dr. už nerobí, opäť bude až po novom roku. Najradšej by som nejak pred Vianocami ešte zbehla niekam, že či je to ok. Okolie BA
Ako píše
@anjelicek26 pokiaľ máš pozit.test a aspon nejaký 5-6-7 tt, vyšetria ta aj v nemocnici. Mne tak tiež "potvrdzovali" tehu (mala som bolesti v podbrusku).
@anjelicek26
@lienka.7 podľa poslednej MS som v 6+2tt momentálne, rozmýšľala som aj nad pohotovosťou len ak mi nič nie je nebudem tam ísť. HCG má až tak nezaujíma, testy silnejú takze by malo HCG rast. Skôr chcem vedieť či je bábätko tak kde má byt
píšem ako maďar, telefón opravuje 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tak ak si uz v siedmom tyzdni a nevidel to lekar, tak ano treba riesit, nema tvoja lekarka zastupovanie? Od osmeho tyzdna (ak je mimo maternice) je to uz kriticke.
tak vzdy sa vies objednat ako samoplatca k sukromnemu gyn na vysetrenie.
chod ku Kochovi, zaplatis si tusim 40E a skontroluju 🙂 a budes mat klud, bola som tam 2x ked som spinila a moj lekar mal dovolenku (sam ma tam poslal, nech necakam pol dna na urgente v Ruzinove), len neviem ako to maju teraz lebo Covid
@petamich ja som pri 1.tehu bola asi 3x na urgentne v Ružinove (vrátane "potvrdenia" tehotenstva). Nikdy som tam nečakala. Tehotné berú hneď, zahlásila som pri príchode na vrátnici, hneď mladík volal hore na odd. Detto potom keď mi dávali infúzie, dole som zaklopal, hneď ma brali; žiadne čakanie.

Tak domaci test je pozitivny, nie? Prvy ultrazvuk tak 7-8.tyzden, to ti nevychadza? Krv (ak chces vediet hcg) ti vezme aj obvodny.