Prečo sú ceny na trhovisku Miletičova také vysoké?
Ahojte chodim rada na Miletičku nakupovať ale prečo je tam vlastne všetko tak drahé? Roky sa hovorí že tovar je z veľkoskladov ale tak prečo tie ceny su aj 2 krát vyššie? Nemám pocit aby náklady za tie stanky alebo pulty boli nejak extra vysoké alebo sa mýlim?
@anonym_autor no preto ze sa predávajúci dohodnu a držia cenu. Najviac úsmevné je to ked tvrdia ze to su domáce rajčiny, paprika, mrkva, petržlen a do konca aj kaleráb.
lebo ludia si myslia, ze nakupuju kvalitnejsie a lepsie...a tak si predavajuci nastavia cenu taku, aku su ochotni ludia zaplatit. Ja tam preto uz ani nechodim, vsetci maju vsetko rovnake, vsetko dokonale z velkoskladov, aj na cenach su urcite uz dohodnuti vsetci tam...
Na mileticke treba velmi dobre pozerat a teda uz skor lupou hladat co je naozaj domace. Kedysi pred rokmi to bolo ine, teraz je to vacsina velkosklady z dovozu za ceny total prestrelene. Vypytaju si tolko, kolko im ludia daju…
Kazdy chce zarobit, to nie je ako vo filme, ze milu ukecanu trhovnicku to bavi tam stat od rana do vecera, aby ti predala super cerstve ovocie a zeleninu za super cenu na tvoje romanticke ranajky. 🙂
Mali sme na sídlisku stánok so zeleninou a ráno manžel predavačky stál medzi prvými v Lidli a nakupoval. Po čase skončili.
Ja som chodievala kedysi veľa na Miletičku. Mala som tam svoje obľúbené stánky, ale všetko tam tak strašne zdraželo, že tam chodím už len na kapustu a calamadu.
Objavila som čaro talianskych a španielskych trhov, kde sú fakt domáce produkty za ceny nižšie ako v supermarketoch, tak mi príde Miletička na hlavu.
Vyrastala som kúsok odtiaľ a celé detstvo sme tam každú sobotu ráno nakúpili a vláčili to domov. Ale vtedy tam boli madarky, ktoré predávali sezónne veci z juhu Slovenska, dnes bohvie odkiaľ to je.
Ono chodím tam pre tú atmosféru ale keby tam mám nakupovať často x krát do mesiaca tak tam necham celu moju vyplatu 😄 proste keby tie ceny boli len mierne vyššie než v marketoch tak si myslím že zákazníkov by bolo stále dosť a každý spokojný 🙂
Ono chodím tam pre tú atmosféru ale keby tam mám nakupovať často x krát do mesiaca tak tam necham celu moju vyplatu 😄 proste keby tie ceny boli len mierne vyššie než v marketoch tak si myslím že zákazníkov by bolo stále dosť a každý spokojný 🙂
@anonym_autor už to nemá žiadne čaro trhu.Alkaci, bezdomovci otrasné to tam je.Chodim kupovať iba raz ročne na Vianoce kapustu aj tá bola hnusná🤣zrovnať so zemou a spraviť peknú tržnicu
Kedysi som chodila často,už nie. Aj kapustu som kupovala tam. Naposledy bola hrozná. Už tam nekupujem nič.
Kupujem od jedného pána ktorý má domácu zeleninu aj to vidno. A chuť super. Ceny nízke.
Ale nie na Mileticke to je všetko tak predražené a vidno že veľkosklad. Až to z toho tovaru kričí.
@anonym_autor do nášho malého mesta chodí 1x týždenne "domáci predajca" ( aj banány, melón.... ) takze veľkosklad to istí, ale nechápem tým cenám. Jasné, že radšej kúpim v supermarkete, žiaľ.
@anonym_autor som z juhu Slovenska, moja babka celý život pestovala a chodila na trhy, síce nie tam ale to je v skutku jedno. Viem že sa to začalo kaziť už dávnejšie, zákazník ak mal na výber medzi dokonale rovnakými plodmi a tým čo mala babka (jedno menšie, druhé väčšie, drobné chybičky krásy a pod)
tak si väčšina vybrala tie dokonalejšie veľkoskladové. Potom babka doniesla domov viac ako polovicu tovaru.
@anonym_autor do nášho malého mesta chodí 1x týždenne "domáci predajca" ( aj banány, melón.... ) takze veľkosklad to istí, ale nechápem tým cenám. Jasné, že radšej kúpim v supermarkete, žiaľ.
@ a co je najsmutnejšie ze su ludia čo si myslia ze kupujú domácu zeleninu a predávajúci nemajú problém klamať zákazníkov

@anonym_autor tak tam nechodievaj