icon

Prečo tak rastie cena gélových nechtov v Bratislave?

26. feb 2026

robia ešte niekde v ramci BA gelove nechty pod 60e? som šokovaná z tej sumy, par rokov dozadu sa dali za cca 20e :D chapem že všetko išlo hore, ale 60e za nechty je naozaj vela

Strana
z2
anonym_32092a
26. feb 2026

@anonym_autor ja chodím na gel lak za 39€
gelove nechty - doplnenie majú za 49€ čo som pozrela cenník

kolegyne chodia k vietnamcom tak tie to majú aj za 20€

anonym_4c2be1
26. feb 2026

To je teda naozaj už cena cez čiaru.
Ja som síce nie z BA, ale tiež už je cena za doplnenie a bez zdobenia takmer 40 eur takže už uvažujem, že prestanem chodiť.
Hlavne ma nebaví počúvať moju nechtárku ako je všetko drahé a ako musí dvíhať ceny ale každý druhý-tretí mesiac dovolenka a to nie na Zlaté piesky, ale Dubaj, Thajsko a podobne.

crazy_cat_lady
26. feb 2026

Ja chodin v BA a platim 40

anonym_c6261f
26. feb 2026

@anonym_autor aby si kočky zachovali svoje krásne, prirodzené nechty a neničili si ich dobrovoľne.

anonym_78b8bc
26. feb 2026

Nielen v BA...

anonym_dd77a4
26. feb 2026

S cenou pôjdu dolu keď nebudú mať zákazníkov. Stačí troška vyčkať.

hariet
26. feb 2026

Tak pokial su za to zeny ochotne platit😉 ja chodim k vietnamcom za 22 a som spokojna. Kazda 10. navsteva je tusim -10 euro.

anonym_f61c65
26. feb 2026

@anonym_autor Preco? Lebo hlupe zeny platia. Manikerky nariekaju, blocky o platbe nedavaju, salon zariadeny z prispevku uradu prace ( teda ood nas danovych poplatnikov), prijmy uvaddzaju minimalne a stale exkluzivne dovolenky a drahe auta.
Ved prestante chodit, nech im hrenienok trochu spadne. Zarabast 40E v cistom na hodinu je cez ciaru.

anonym_de97c6
26. feb 2026

načo sú ti umelé nechty? nechaj si svoje a ušetríš kopu peňazí

kiki68
26. feb 2026
@anonym_dd77a4

S cenou pôjdu dolu keď nebudú mať zákazníkov. Stačí troška vyčkať.

@anonym_dd77a4 nemyslim si, nakolko tam jazdi polka Viedne, suseda a dalsie idu 5 bab autom, dalsie tiez, lebo tam to je iba 60 a tu je to od mozno 80-120 a viac. Kamoska plati tu v AT mesacne za udrzbu nechtiv okolo 220 eur, 120 za mihalnice a taketo sumy. Cize nepojdu Slovenky, dojdu od susedov. A to tie baby nevedia slovensky ani bla

anonym_ef1b05
26. feb 2026

@anonym_autor keby vieš koľko stoja tieto služby v amerike 😀

anonym_b5c367
26. feb 2026

Ja mám 42, a to sme v KE, doplnenie, žiadne zdobenie, jedna farba, stredná dlžka mandľa alebo krátke.

biba_18
26. feb 2026

v živote by som toľko za nechty nedala. no way

anonym_0fdeb7
26. feb 2026

@anonym_autor Ako, tie umele nechty...vyzeraju pekne, zaujimavo, ale...stale je to len nieco za co vysolis neskutocne peniaze ( kedze sa na to chodi pravidelne) a nicis si svoje vlastne telo, svoje nechty. Skor by som investovala do svojich vlastnych nechtov nech tie vyzeraju pekne zdravo. Ale tak v tejto umelej dobe ta prirodzena krasa nie je in, no a niekto na tom paradne zaraba ( plastiky, pery, botoxy, nechty, mihalnice a pod.). Ked citam, ze kozmeticka/nechtarka ide parkrat do roka na zahr.dovolenku

procrastique
26. feb 2026

Aký je dopyt, taká je ponuka 😎

anonym_3ecf20
26. feb 2026

Mňa sa švagriná pýtala, že ako financujeme toľko dovoleniek. Povedala som, že viac varím doma a nechodíme po reštikách, že oblečenie veľa nekupujeme a tak som uvažovala. Zas nie sú to nejaké luxusné dovolenky. Proste nejaké Turecko, Chorvátsko a väčšinou ešte na jeseň nejaký Last minut alebo čo a nejaká lyžovačka v zime v Alpách, ale nie preto, že to musia byť Alpy ale preto, že je to tam proste lacnejšie a služby nepomerne lepšie.
Potom debata prešla cez iné témy a zvonil jej telefón. Tak jej volala kočka, čo jej robí nechty, niečo ohľadom termínu. Pýtala som sa čo to stojí. Že keď chce celé urobiť tak okolo 60, doplnenie okolo 40. Sťažovala sa na ceny, že keď sa k tomu pridajú vlasy, kozmetika, tak mesačne je to aj 300-400€. 😲😲😲
No popravde už aj celkom viem, prečo majú problém ísť na dovolenku.

sasa1310
26. feb 2026
@anonym_4c2be1

Ja som síce nie z BA, ale tiež už je cena za doplnenie a bez zdobenia takmer 40 eur takže už uvažujem, že prestanem chodiť.
Hlavne ma nebaví počúvať moju nechtárku ako je všetko drahé a ako musí dvíhať ceny ale každý druhý-tretí mesiac dovolenka a to nie na Zlaté piesky, ale Dubaj, Thajsko a podobne.

@anonym_4c2be1 snáď si pýtaš bloček

anonym_d0cf37
26. feb 2026

Ja toto nechápem. Každý narieka, aká je drahota, ako nemôže vyžiť z výplaty, ale na gélové pazúry máte. Nedala by som za to ani cent.

anonym_ac8c05
26. feb 2026

A naco to je dobre, vygrcat tolko prachov mesacne za nechty? 😀

sara07
26. feb 2026
@anonym_4c2be1

@anonym_4c2be1 dubaj, thasko ked vychytiš dobru cenu ta vyjde lacnejšie ako tatry ... aj japonsko je teraz dost lacne... pripadne niektoré slovenske kupele na tyžden s procedurami ked si tam aspon 3 na den,, fakt ten dubaj je lacnejší

procrastique
26. feb 2026
@sara07

@anonym_4c2be1 dubaj, thasko ked vychytiš dobru cenu ta vyjde lacnejšie ako tatry ... aj japonsko je teraz dost lacne... pripadne niektoré slovenske kupele na tyžden s procedurami ked si tam aspon 3 na den,, fakt ten dubaj je lacnejší

@sara07 Povedz mi please, ako ma vyjde týždeň v Japonsku lacnejšie ako týždeň v tatrách.

sara07
26. feb 2026
@procrastique

@sara07 Povedz mi please, ako ma vyjde týždeň v Japonsku lacnejšie ako týždeň v tatrách.

@procrastique nebavime sa o prenajatom byte ale o hoteli, jedle . službach
neratam cestu to je ina zvlašt položka

procrastique
26. feb 2026
@sara07

@procrastique nebavime sa o prenajatom byte ale o hoteli, jedle . službach
neratam cestu to je ina zvlašt položka

@sara07 Takže nepravdivý výrok :D
Nehovoriac o tom, že jedlo aj služby sú tam drahé jak u nás ale o tom sa mi nechce doťahovať :D

domix147
26. feb 2026

@anonym_autor a budú stáť aj 120 dokiaľ budú mať ženy ktoré si na tú debilinu potrpia....

sara07
26. feb 2026
@procrastique

Nehovoriac o tom, že jedlo aj služby sú tam drahé jak u nás ale o tom sa mi nechce doťahovať :D

@procrastique pozri skutočne sa teraz oplati ist do japonska , neratajme cestu

sara07
26. feb 2026
@procrastique

@procrastique napr , jedlo pirohy štrbské pleso 25 € , 3 chodova večera japonsko 35 € ...

sara07
26. feb 2026
@procrastique

@procrastique berme ubytko hostel - 1noc v tokiu 10-20 € , tatranska lomnica 42€ čo som teraz pozerala tatry
jednoducha reštauracia tokio 6€ , v tatrách hm
hotel typu penzion podobne.. nechcem zhadzovat slovensko , tatry milujem ale momentalne sa oplati ist do japonska ,

anonym_d445d8
26. feb 2026
@anonym_f61c65

@anonym_autor Preco? Lebo hlupe zeny platia. Manikerky nariekaju, blocky o platbe nedavaju, salon zariadeny z prispevku uradu prace ( teda ood nas danovych poplatnikov), prijmy uvaddzaju minimalne a stale exkluzivne dovolenky a drahe auta.
Ved prestante chodit, nech im hrenienok trochu spadne. Zarabast 40E v cistom na hodinu je cez ciaru.

@anonym_f61c65 prosím ťa netrep sprostosti,možno si niekde raz takú stretla a trepeš sprostosti

anonym_7fb116
26. feb 2026

@anonym_autor ja som pred polrokom prestala chodit ked len zvyšovala pomaly kazde 2 mesiace a uz sme boli na sume 40e za 45 minut a bez bločku a samozrejme sťažovanie jak je vsetko drahe, chodila som Ukrajinke nemozem pboedat na nechty zlého slova robila ich krasne ale teda aj vďaka tomu si tu dievca s partnerom chystala kupovat byt bez hypotéky po 2 rokoch 🙂 … nieco asi robim zle ked ja som bola o 10 rokov starsia a byt mam len vďaka hypotéke, doprajem ale teda ja uz tych 40e investujem inde 🙂

jujala
26. feb 2026

@anonym_autor cenu tvori ponuka/dopyt....prosto je zvyseny dopyt.

Strana
z2