icon

Prečo tak rastie cena gélových nechtov v Bratislave?

26. feb 2026

robia ešte niekde v ramci BA gelove nechty pod 60e? som šokovaná z tej sumy, par rokov dozadu sa dali za cca 20e :D chapem že všetko išlo hore, ale 60e za nechty je naozaj vela

Strana
z2
anonym_239568
26. feb 2026

@anonym_autor zacni robit gelove nechty, aj ty a daj si cenu aku uznas za vhodne... Cena stupa umerne k dopytu to nie je vysoka skola ekonomicka to je jednoducha matematika 1stupen zs...

misiatkog
27. feb 2026
@anonym_de97c6

načo sú ti umelé nechty? nechaj si svoje a ušetríš kopu peňazí

@anonym_de97c6 citat lepšie umele a gelove su dve rozdielne slova

misiatkog
27. feb 2026
@hariet

Tak pokial su za to zeny ochotne platit😉 ja chodim k vietnamcom za 22 a som spokojna. Kazda 10. navsteva je tusim -10 euro.

@hariet aj ja mam tak len s tym ze kazdu 6 navstevu mam -10 eur zlavu

misiatkog
27. feb 2026
@anonym_d0cf37

Ja toto nechápem. Každý narieka, aká je drahota, ako nemôže vyžiť z výplaty, ale na gélové pazúry máte. Nedala by som za to ani cent.

@anonym_d0cf37 niekto na nechty a niekto vyhodi penize za cigarety a chlast , ci drahe kabelky ci oblrcrnie . Tak co kazdy si minie na co chce

misiatkog
27. feb 2026
@anonym_ac8c05

A naco to je dobre, vygrcat tolko prachov mesacne za nechty? 😀

@anonym_ac8c05 tak isto ako za chlast cigarety a drahe handry . To je naco dobré hm

ivicatolic
27. feb 2026

A to že sa máme zle.....😆👍

anonym_ac8c05
27. feb 2026
@misiatkog

@anonym_ac8c05 tak isto ako za chlast cigarety a drahe handry . To je naco dobré hm

@misiatkog to tiež nechápem 🙂 Aj keď chlast a cigarety sú závislosti, je ťažké sa ich vzdať. Ale nechty a handry 😂 Staále riešiť že si treba dávať pozor na nechty, keď niečo robím. Čo z toho?

anonym_d6cdcb
27. feb 2026

Práve kvôli tým cenám som si začala robiť gélové nechty sama doma. Odmietla som dávať viac ako 35 eur za krátke/stredné nechty 1 farby. bez zdobenia. Kúpila som si celý set, lampu z druhej ruky a farieb iba pár (netreba ich veľa, len také, aké sa mi páčia a aké si stále dávam). Dala som za to na začiatku 40 eur a už skoro rok si robím nechty doma, zadarmo. Po čase sa naučíš a fakt sú pekné.
Niektoré služby mi už prídu ozaj predražené. Akoby tie baby nevedeli, čo si už pýtať. A nech mi nikto nehovorí, vstupný kapitál nie je až tak vysoký. Možno nájom... tak nech sa presťahujú do menšieho, skromnejšieho. Lebo 60 eur za lakovanie nechtov (pardon, ale za jednoduchú robotu s krátkym výsledkom cca 2týždne) je proste extrémne veľa.

procrastique
27. feb 2026
@sara07

@procrastique nebavime sa o prenajatom byte ale o hoteli, jedle . službach
neratam cestu to je ina zvlašt položka

@sara07 My sme boli lyžovať v Japonsku min rok a poviem ti, že to vyšlo na osobu okolo 3000e a rovnako ideme o týždeň do Tatier a očakávam rovnakú sumu.

V Niseko v hoteli Hilton (hotely sú tam na biednejšej úrovni ako u nás) sme platili za týždeň ubytka cca 1800 eur za izbu s raňajkami a kvalitou alebo luxusom by som to teda nenazvala, možno tak 3* hotel u nás.
V Tatrách ideme do hotelu Grand hotel Starý Smokovec, ktorý vyšiel s raňajkami cca 1500 eur na týždeň a kvalitou je tak 2-3x lepší než spomínaný Hilton.

Lístky na vlek tam stál cca 65e na deň, čiže rovnako ako v Lomnici. Jedlo stálo v hoteloch rovnako ako u nás v Tatrách v hoteloch...

A teraz keď si pripočítam tú tortúru tam cestovať, pripočítam si čas (ktorý ja nemám zadarmo a keď pracujem tak potom zarábam nadštandardne) tak nie, neoplatí sa mi ísť do Japonska lebo je tam podľa teba lacno.

Cesta mi zaberie zbytočné 2 dni a zaplatím za ňu dajme tomu ak sa budem chcieť znechucovať v ekonomickej triede 700e.
Ak si budem chcieť zobrať svoje športové náčinie, lebo hento sú haraburdy, tak plus cca 60 eur.
AK si budem chcieť požičať auto, lebo nechcem byť otrok skibusu tak si priplatím za týždeň cca ďalších 400e.

Čiže to bude drahšie o cca 1200 eur na finálnej cene a kedže 2 dni sa budem drkotať po cestách prídem o 2 dni voľna, resp nezarobím cca 400 eur. Čiže ma lacná dovolenka v Japonsku vyjde o 1600 drahšie ako v Tatrách.

procrastique
27. feb 2026
@sara07

@sara07 A ešte keby som si nedaj bože dovolila ísť do akože najlepšieho strediska čo v krajine majú ( ako som si to dovolila ísť na SVK, že do akože najlepšieho čo tu máme) tak V Rusutsu stojí lístok v prepočte cca 90e na deň. Na Slovensku je najdrahší lístok tuším v jasnej za 70e.

Japonsko by som nazvala hocijako len nie lacnou destináciou a čo sa kvality ubytovania alebo nedaj bože služieb týka, tak to prisahám bohu sú za opicami. Zásuvky ďaleko od postele, matrace preležané z roku pána, personál nehovoriaci po anglicky, kvalita masáže bola snáď najnižšia čo som kedy kde zažila :D

anonym_f61c65
27. feb 2026
@anonym_d445d8

@anonym_f61c65 prosím ťa netrep sprostosti,možno si niekde raz takú stretla a trepeš sprostosti

@anonym_d445d8 Tymto tonom sa mozes bavit so seberovnymi.

nelca0510
27. feb 2026
@anonym_f61c65

@anonym_d445d8 Tymto tonom sa mozes bavit so seberovnymi.

@anonym_f61c65 ste si rovné,obaja ste anonym

procrastique
27. feb 2026
@sara07

@sara07 Ešte som si predsa len na to našla čas a to stále nehovoríme o high end kvalite v Japonsku alebo o najdrahších rezortoch, ktoré vyberám na porovnávanie s našou najvyššou/najdrahšou kvalitou.
Ale porovnajme 2 reštaurácie
obidve majú hodnotenie 4,7 a obidve majú cca 2600 recenzií a obidve sú v danom letovisku v podstate najpopulárnejšie.
Afuri reštaurácia a Ramen tam vyšiel cca 7eur vs naša Furkotka a tam napríklad borš/fazuľovica (0,4l) 6€.

anonym_c1ad0e
27. feb 2026

Kamaratka robi nechty 450 eur má odvody ako zivnostnik, 600 eur platí prenájom priestoru, treba si vypočítať, koľko musí spravit zakazniciek, aby bola vôbec na nule a to ešte nepočítam jej náklady na material, cestovne. Navyse má úplne zničené zdravie, zničené platničky. Takze chapem, že za 20 eur nechty robit nevie

sara07
27. feb 2026
@procrastique

@sara07 Ešte som si predsa len na to našla čas a to stále nehovoríme o high end kvalite v Japonsku alebo o najdrahších rezortoch, ktoré vyberám na porovnávanie s našou najvyššou/najdrahšou kvalitou.
Ale porovnajme 2 reštaurácie
obidve majú hodnotenie 4,7 a obidve majú cca 2600 recenzií a obidve sú v danom letovisku v podstate najpopulárnejšie.
Afuri reštaurácia a Ramen tam vyšiel cca 7eur vs naša Furkotka a tam napríklad borš/fazuľovica (0,4l) 6€.

@procrastique ale preboha nemôžeš porovnavat ramen s fazulkovou alebo borščom teda takým čo varia v tatrach, mala som čest .. neriešim chaty ale reštauracie smokovec, lomimnica, niekde sme už nikdy nešli ...

procrastique
27. feb 2026
@sara07

@procrastique ale preboha nemôžeš porovnavat ramen s fazulkovou alebo borščom teda takým čo varia v tatrach, mala som čest .. neriešim chaty ale reštauracie smokovec, lomimnica, niekde sme už nikdy nešli ...

@sara07 Môžem ukončiť už túto zbytočnú debatu tým že Japonská dovolenka nie je lacnejšia ako dovolenka v Tatrách?

lucina19
28. feb 2026
@hariet

Tak pokial su za to zeny ochotne platit😉 ja chodim k vietnamcom za 22 a som spokojna. Kazda 10. navsteva je tusim -10 euro.

@hariet kde chodis, prosim ta? 🙂

Strana
z2