icon

Prenájom izby v Bratislave na 2 až 3 mesiace

13. jún 2025

dobrý deň. môžete mi poradiť kde hladať keď si chcem prenajať izbu v bratislave na 2 až 3 mesiace? skúšala som hľadať v skupinách na fb, ale tam sú všetko dlhodobé prenájmy.

zalka
•
13. jún 2025

Ak cez leto tak skus internáty.
Alebo ubytovne...

zuzanka.zuzu
•
13. jún 2025

prenajmi si akú chceš, tvár sa že to bude na dlho a po mesiaci-dvoch daj výpoveď že ti do toho niečo prišlo 🤷

mameha7
•
13. jún 2025
@zuzanka.zuzu

prenajmi si akú chceš, tvár sa že to bude na dlho a po mesiaci-dvoch daj výpoveď že ti do toho niečo prišlo 🤷

@zuzanka.zuzu presne. Alebo nech si vymyslí, že jej nesadli spolubývajúci (neporiadok) atď....

zanaz
•
15. jún 2025

Skús spolubývanie.sk, tam som si kedysi našla . Do vymýšľania ohľadom dĺžky prenájmu by som nešla, keďže by si pravdepodobne prišla o depozit.
Ale samozrejme ak ti nevadí prísť o €, aj to je možnosť.

autor
•
15. jún 2025
@zanaz

Skús spolubývanie.sk, tam som si kedysi našla . Do vymýšľania ohľadom dĺžky prenájmu by som nešla, keďže by si pravdepodobne prišla o depozit.
Ale samozrejme ak ti nevadí prísť o €, aj to je možnosť.

@zanaz to mám teda povedať že neviem, ak sa spýtajú na ako dlho?

zanaz
•
15. jún 2025

Skús to spolubývanie.sk, síce tá stránka nevyzerá najlepšie, ale ponuky sa tam nájdu, určite aj na krátkodobý prenájom (sama som mala na dva mesiace).
A potom už jedine volať a volať..

anglicanka1981
•
18. jún 2025
@mameha7

@zuzanka.zuzu presne. Alebo nech si vymyslí, že jej nesadli spolubývajúci (neporiadok) atď....

@mameha7 prenajimatela nezaujimaju dovody, ale zmluva.
Ak je vypovedna lehota 2 mesiace, tak to jedine nastahovat sa a rovno vypovedat zmluvu, ale teda moze to byt dovod na nevratenie depozitu, treba citat zmluvu poriadne