Prespanie v Bratislave
Dobrý deň prosím vás nemohla by s na jeden deň u niekoho prespať s deťmi dvomi , rekonštrukcia bytu sa vykonáva u nás...a zajtra sa môžme naspäť nasťahovať len jeden deň musím u niekoho prespať nakoľko u mamky sa to nedá psychicky zvládnuť fajčiari atď....

@juraj5555 lacný hotel, ubytovňa....vážne sa chceš narachmat k niekomu cudziemu? Respektíve myslíš že si niekto pustí cudzích ľudí do domu? 🙈
@juraj5555 Hocijaká lacná ubytovňa...ja by somi cudzích ľudí domov nepustila.
@juraj5555 Prerábate byt a ty nemáš ani cent ? To už zaváňa nejakou "levárnou" ☹
Tu sa neoplatí nič písať majte sa tu pomoc nenájdem to sa dalo čakať ahojte...
@juraj5555 presne ani cent, a prerabka bytu??? Ach dievča hlúpe, si robíš srandicky? O co ti ide?
@juraj5555 ved ale co cakas? Ja by som si do bytu tiež nepustila cudziu rodinu.
@juraj5555 U rodičov spať nechceš, ale k cudzím by si sa nasáčkovala? Ako fakt je to celé nejaké divné...
@juraj5555 Jedna noc v teplom nedazdivom počasí s dvoma deťmi by sa dala nachystať ako luxusný spánok pod hviezdami s karimatkou a spacákmi.
Ak však ide o krízovú (krížovú) situáciu, že hrozí spanie na dlhšie obdobie bez strechy nad hlavou, aj ten spacák je luxus aj v azylovom dome.
prerabka sa nerobi zo dna na den .. musela si vediet dopredu .. ak nemam na hotel vydrzala by som tu noc u rodicoch -lepsie ako davat deti k cudzim ludom ... keby sa ti stalo nieco zle pochopim ze hladas ubytovanie na par dni .. vedkolko ludi si napchalo ukraincov a ani o nich nic nevedia .. ale ty len prerabas byt ,, mas kam ist ale nechces- to je rozdiel
@juraj5555 Dobre, uz ked nie je na hotel, chatu..., ani k rodicom nie, preco neoslovis kamosku, susedov? Bola som v situacii, ked sme malovali, ja tehotna, nestihlo preschnut, tak sme sli na noc ku kamosom... Ked som rodila, sli deti k susede... Rozmyslam, preco ziadas o ubytko cudzich ludi a neobratis sa na tych, s ktorymi si v kontakte.

@juraj5555 hotel?