Prespanie v Bratislave
Dobrý deň prosím vás nemohla by s na jeden deň u niekoho prespať s deťmi dvomi , rekonštrukcia bytu sa vykonáva u nás...a zajtra sa môžme naspäť nasťahovať len jeden deň musím u niekoho prespať nakoľko u mamky sa to nedá psychicky zvládnuť fajčiari atď....

@juraj5555 lacný hotel, ubytovňa....vážne sa chceš narachmat k niekomu cudziemu? Respektíve myslíš že si niekto pustí cudzích ľudí do domu? 🙈
@juraj5555 Hocijaká lacná ubytovňa...ja by somi cudzích ľudí domov nepustila.
S detmi hoc i chata poblizku a spravit si z toho vylet.
A keď nemáš ani cent?
@juraj5555 Prerábate byt a ty nemáš ani cent ? To už zaváňa nejakou "levárnou" ☹
Minuli sa nám....jedlo skrine posteľ atď....
Určite nie veď píšem že posledné peniaze išli preč ....
Tu sa neoplatí nič písať majte sa tu pomoc nenájdem to sa dalo čakať ahojte...
@juraj5555 presne ani cent, a prerabka bytu??? Ach dievča hlúpe, si robíš srandicky? O co ti ide?
@juraj5555 ved ale co cakas? Ja by som si do bytu tiež nepustila cudziu rodinu.
@juraj5555 U rodičov spať nechceš, ale k cudzím by si sa nasáčkovala? Ako fakt je to celé nejaké divné...
@mandarinka555 tak skús ísť k nim potom uvidíme ...
@juraj5555 Jedna noc v teplom nedazdivom počasí s dvoma deťmi by sa dala nachystať ako luxusný spánok pod hviezdami s karimatkou a spacákmi.
Ak však ide o krízovú (krížovú) situáciu, že hrozí spanie na dlhšie obdobie bez strechy nad hlavou, aj ten spacák je luxus aj v azylovom dome.
prerabka sa nerobi zo dna na den .. musela si vediet dopredu .. ak nemam na hotel vydrzala by som tu noc u rodicoch -lepsie ako davat deti k cudzim ludom ... keby sa ti stalo nieco zle pochopim ze hladas ubytovanie na par dni .. vedkolko ludi si napchalo ukraincov a ani o nich nic nevedia .. ale ty len prerabas byt ,, mas kam ist ale nechces- to je rozdiel
To je nejaka nova praktika skvoterov? 😀
@juraj5555 Dobre, uz ked nie je na hotel, chatu..., ani k rodicom nie, preco neoslovis kamosku, susedov? Bola som v situacii, ked sme malovali, ja tehotna, nestihlo preschnut, tak sme sli na noc ku kamosom... Ked som rodila, sli deti k susede... Rozmyslam, preco ziadas o ubytko cudzich ludi a neobratis sa na tych, s ktorymi si v kontakte.

@juraj5555 hotel?