Priesvitný strojček v Bratislave do 2800 eur?
Viete prosím poradiť priesvitný strojček v BA do 2800€ pre 15 ročné dieťa?
(bez ďalších poplatkov)
Väčšina cenníkov má ceny napr. od 2500 (ale nemajú tam písané čo všetko v cene nie je zahrnuté a keď volám, tak mám prísť najskôr na platené konzultácie)
DAKUJEM za každú radu!!!
V Ba priesvitny strojček ide tak od 3500 hore. Musíš rátať aj s nejakými konzultáciami a korekciami. To ti nikto nepovie že to už nebude potrebné
Suhlasim, podla mna v Ba je to nerealna cena🤷🏼♀️
@juliar Ja som už dospelá, mňa vyšiel Invisalgin v NR 4000,- e plus ešte budem po základnej liečbe nosiť už navždy nočný strojček za ďalších 400,- eur. Takže sa treba na konzultácii dobre opýtať na všetky náklady- aj tie po liečbe. Deťom niečo poisťovňa preplatí, ale asi to aj tak výjde veľa 💸😔....
Za takou cenou si musite vycestovat.
ani nahodou, rataj 4000e a viac
ak najdes lacnejsie, tak to bude mat firma akciu. v nejakom mesiaci daju 500 eur dole
@juliar za 2800 nenájdeš. Ale nenechaj sa odbiť 4000e. Ja som mal strojček za 4000 z pôvodných 5000. A potom známy vyjednal rovnaký od rovnakého zubára za 3400€ na tých strojcekoch sú obrovské marže takže majú z čoho spúšťať. Niektorí zubári dávajú cenu podľa počtu potrebných násad. Absolvuj konzultáciu aby si zistila koľko ich bude potrebovať a keď ich bude do 20-30 určite nájdeš kliniku s nižšou cenou pri menej dlahach.
@misanthropicdann a kedy si mal ten strojcek? tento rok? lebo ceny za posledný rok isli naozaj rapidne hore.
a u zubara teraz v BA cenu nezjednas, on nie je na teba odkazany, nechces ty, príde ďalších 5 ludi.....
hlavne vsade sa caka, aj na konzultaciu
Najmä žiadny lekár nevidí vopred bez konzultácie v akom stave sú zuby, čo bude treba vyrobiť 🙂 je rozdiel vyrábať 25 dláh na mieru alebo napr 52 ako som mala ja.. nikto vám bez konzultácie cenu nepovie, ja som sa ale stretla s tým, že ak ste si to dali urobiť na danom mieste, tak vám už cenu konzultácie započítali do celej ceny.

Bez konzultácie ti nikto nic nepovie. Ziadny lekar nie je jasnovidec. Ale s tymto rozpoctom budes mat problem zohnat aj ten droteny.