icon

Problémy s práceneschopnosťou pri klientkach Gynsany

lunkallksv
24. júl 2025

Klientky Gynsany prosim Vas, mala tak uz niektora z Vas problemy s PNkou? Oni nemaju zmluvy s poistovnami a posielaju len odporucania Vseobecnemu lekarovi ktory Vas potom vypise na PN. Len tiez ma s tym problem. Ako ste to riesili prosim?

zuzulenkaa
20. aug 2025

@lunkallksv Tých problémov v Gynsane je viac. Nevedia ťa vypísať na PN, nevedia ti predpísať všetky lieky a musela som si ich hradiť v plnej cene. Musela som plaťiť okolo 100 EUR navyše za odbery z krvi, finančne to bolo neúnosné. A odked odišiel pán doktor Ferianec tak to tam ide smerom k horšiemu.

peta126
4. okt 2025
@zuzulenkaa

@lunkallksv Tých problémov v Gynsane je viac. Nevedia ťa vypísať na PN, nevedia ti predpísať všetky lieky a musela som si ich hradiť v plnej cene. Musela som plaťiť okolo 100 EUR navyše za odbery z krvi, finančne to bolo neúnosné. A odked odišiel pán doktor Ferianec tak to tam ide smerom k horšiemu.

@zuzulenkaa ja som chcela dr Papcuna tiež poprosiť o vystavenie pn - naozaj sa nedá? Ako sa to potom rieši s Pn?

lunkallksv
autor
4. okt 2025
@peta126

@zuzulenkaa ja som chcela dr Papcuna tiež poprosiť o vystavenie pn - naozaj sa nedá? Ako sa to potom rieši s Pn?

@peta126 priamo oni nevypisuju, daju len odporucanie co musite odniest k vasmu vseobecnemu lekarovi a ten vas da na PN. Len ja som bola dlhodobo a moj Vs. lekar s tym mal problemy a chcel mi to zrusit.

zuzulenkaa
29. nov 2025
@peta126

@peta126 Ako píše @lunkallksv, sú s tým samé problémy. Lebo po novom ti už vie vypísať PN-ku aj gynekológ, ale v Gynsane to nevedia, odkážu ťa na tvojho všeobecného lekára, ktorý to odmietne alebo proste s tým nesúhlasí. Pre mňa to je dosť problém.