Proktológ v Bratislave
Caute,
potrebujem poradiť dobrú ambulanciu proktologa v BA. Prosím nie súkromnú. To je nad moje finančne možnosti.
Ďakujem pekne
Za mňa hrozný dr. Ištok Proktovena. Neľudsky pristup, nechali ma mesiac v bolestiach s krvacajucou bolestivou hlbokou analnou trhlinou, a nakoniec povedali, že nemozu u nich zákrok vykonať. Recepčná milá, doktor vôbec.
Proctocare - ďalšie sklamanie. Ak ste doktorovi sympatický, pomôže, ak nie, je hnusný.
V doktorpro pochybili, operovali ma tak zle, že potrebujem druhý zákrok na opravu predošlého.
Skúšam poslednú možnosť Assiduo, ak nepomôžu, neviem, co budem robiť. Mam bolesti už nie len pri návšteve wcale stále, struelajuce az do chrbtice a do nohy..😢
@rosita8 ako to prosim dopadlo a kde pomohli?
Urcite Revive Muransky, co dokazal.s.mojim tatinom..kuzelnik!
@plnenapaprika Prosim ta ,kde ordinuje mudr. Muransky? dakujem
@plnenapaprika Prosim ta ,kde ordinuje mudr. Muransky? dakujem
@vorkola ahoj, ocina operoval v Revive na Mileticke. A teda, musi byt fakt sikovny, otec je konecne ok
Ja odporúčam kliniku Proctocare v Bratislave… na inej súkromnej klinike ma poskodili, klamali mi že potrebujem operáciu, vysetrenie nepríjemne a bolestivé a doktor arogantný. Potom som išla do proctocare a ten prístup je neporovnateľný. Žiadna operácia nebola potrebná a uľavili mi hneď pri prvom vyšetrení. A doktor tak milý že asi lepšieho som ani nestretla.
@katulka94 ahoj sice starší článok aké chcem sa len opýtať konkrétne na lekára u ktorého si ty bola
@hlavatym mám pochodenych 4 súkromných proktologov v BA. Doktorpro - dr Molnár bola moja najhoršia nočná mora 😮💨 ostatne vyskusane kliniky klasika tahacky peňazí ale ani nepomohli ani neublížili no. Pomohol mi až konkrétne doktor Masalkhi v Proctocare. Uz tam bola aj cela moja rodina 😃A ze ten prístup sa nedá porovnať s ničím v Bratislave. Nikdy neťahá peniaze štýlom ze ide operovať niečo čo nie je treba. Vždy dá možnosti take ktoré pomôžu nie take aby sa zarobilo ako som sa stretla na iných klinikách.
Takze za mna takto 😊
@katulka94 aha už čítam -Proctokare dr. Masalkhi
@vorkola ahoj, ocina operoval v Revive na Mileticke. A teda, musi byt fakt sikovny, otec je konecne ok
@plnenapaprika ďakujem,
@plnenapaprika ďakujem,
@vorkola ahoj, Ptoctocare ked chces dr. Masalkhiho, pytaj si konkretne jeho, ja som bola u dr. Burkhanov, a nikdy viac
@cnikusm a čo sa stalo
@katulka94 tak za jedno mi vobec nepomohol. Uz riesim tieto problemy vyse dva roky, a dodrzujem vsetky tie "klasicke" rady o strave a piti a pod. a stale sa mi to vracia. A namiesto zistenia, preco a ako to stopnut, mi povedal, ze to "nemam riesit". Dakujem, za 80 eur. Chat gpt mi lepsie poradi. A za druhe mal uplne nevhodne poznamky, napr. aka je recepcna hlupa, a ako k nemu chodia, citujem "ti druhi spoluobcania", ktori si radi nechavaju "strkat prsty niekam"... Takze ak clovek hlada diskretneho lekara s diskretnym problemom, toto pre mna nie je spravny clovek.
@katulka94 tak za jedno mi vobec nepomohol. Uz riesim tieto problemy vyse dva roky, a dodrzujem vsetky tie "klasicke" rady o strave a piti a pod. a stale sa mi to vracia. A namiesto zistenia, preco a ako to stopnut, mi povedal, ze to "nemam riesit". Dakujem, za 80 eur. Chat gpt mi lepsie poradi. A za druhe mal uplne nevhodne poznamky, napr. aka je recepcna hlupa, a ako k nemu chodia, citujem "ti druhi spoluobcania", ktori si radi nechavaju "strkat prsty niekam"... Takze ak clovek hlada diskretneho lekara s diskretnym problemom, toto pre mna nie je spravny clovek.
@cnikusm och mrzí ma taká skúsenosť. Ja som mala s dr Masalkhim úplne opačnú skúsenosť - bol veľmi ľudsky láskavý citlivy človek voči tejto chúlostivej veci, pomohol poradil a bol vždy nápomocný a k dispozícii keď som potrebovala. Pripadne to skúste odkomunikovat s klinikou ze Vam vysetrenie u toho dr nevyhovovalo možno aj vysvetlite čo sa stalo, dr Masalkhi je aj majiteľ kliniky ja si myslím ze určite bude v tejto veci nápomocný a verím ze Vam ponúkne vysetrenie u neho aby sa vyriešili vaše ťažkosti. Za mna je jeden z mala lekárov s ktorými som sa stretla čo naozaj ma o pacienta záujem a naozaj mu záleží aby pomohol.
Ja odporúčam kliniku Proctocare v Bratislave… na inej súkromnej klinike ma poskodili, klamali mi že potrebujem operáciu, vysetrenie nepríjemne a bolestivé a doktor arogantný. Potom som išla do proctocare a ten prístup je neporovnateľný. Žiadna operácia nebola potrebná a uľavili mi hneď pri prvom vyšetrení. A doktor tak milý že asi lepšieho som ani nestretla.
@katulka94 a meno dr? Dakujem
@zuzanamisinko za mna jednoznačne Proctocare ak hľadáte naozaj špičkového proktologa. Povedala by som že tam majú naj proktologa ako aj najmodernejšie metódy na celom SK čo sa proktologie týka. Proctovena by som sa vyhla oblukom tam majú 3- násobne ceny ako inde a tahanie peňazí tam nemá konca stačí že prekrocis prah dverí a už aj za to platis 😄 a Revive neviem nemám skúsenosť avšak za mna keď vidím že na jednej klinike riešia zväčšenie pŕs odstraňujú znamienka aj vyberu žlčník popri riešení hemoroidov je to pre mna cerveny výkričník že sem nie 😄
@katulka94 komu ake meno prosim?
@katulka94 proctoker betliarska ste isli? A prosim ku komu? Ako sa tam vola dr.? Dakujem

@oliii123 Dobrý deň, nakoniec mi pomohla pani doktorka v klinike Assiduo v Starom meste (pri Tescu) v Bratislave. Je tam aj lekár proktolog, ale mna dali k pani doktorke Shilovej. Bola v pohode aj po ľudskej stranke. Fisuru tam liecia najprv gelmi, az ked to nepomoze, tak skusia botox alebo operuju laserom. Liecba ale stoji cca 200 € 😢. U iných proktologov to byva aj viac, takze za mba Duo clinic =Assiduo boli nakoniec najlepsi.
Zelam vela šťastia 🤞
@rosita8 Ahoj, prosim Ta, akymi gelmi Ta najprv liecili? Bolo tam aj nieco volnopredajne, ci vsetko na predpis? Vdaka.