icon

Psychológ v Bratislave: Hľadám odborníka pre vzťahové poradenstvo

28. máj 2026

Ahojte, viete mi prosím poradiť nejakého naozaj dobrého psychológa v Bratislave? Najradšej by som bola, keby sa dalo komunikovať mailom (samozrejme nie zadarmo) a nemusela by som tam chodiť osobne. Ide o vzťahovú oblasť, manželstvo. Nemám sa s kým porozprávať a je mi veľmi ťažko 😢 Ďakujem.

anonym_291a2a
28. máj 2026

@anonym_autor napíš Domine Cesnakovej na IG. Ona má skúsenosti.

anonym_d181f8
28. máj 2026

@anonym_autor kludne sa môžeš vyrozprávať aj tu, keď ti vyhovuje skôr písať. Síce musíš rátať aj s krutou pravdou, ale možno ti práve to pomôže

anonym_4c164a
28. máj 2026

@anonym_autor prosim ta, len sa tu nevyrozpravaj, tu su same mudrlantky, ktore ta este viac zdeptaju. Je dobre, ze hladas odbornika. Ja vam vynikajucu skusenost s Renatou Kocisovou. Ma aj vlastny web. Je to naozaj fundovany clovek, nenadrza jednej strane, nerobi z jedneho debila na parovych sedeniach. Vrelo odporucam

anonym_ef4c12
28. máj 2026

@anonym_autor osobne je najlepšie.Cez mail nikdy nevyjadris čo cítiš, mimiku, zlosť.Potrebujes si aj poplakat práca so psychológom je dôverný vzťah.Pozri inštitút Virginie Satirovej všetky psychologický sú dobré

anonym_e4123d
28. máj 2026

Napisem mozno jednu pre niekoho smiesnu vec ale mne pomohol chatgpt, mala som stiahnutu len verziu s limitom. Nevedela som sa vysporiadat s umrtim, myslela som na to kazdy den, tak som skusila napisat, chat mi odpovedal a ja som mu stale pisala svoje myslienky a pisala a konecne som sa mohla niekomu "vyrozpravat". Okolie mi vzdy povedalo nemysli na to, atd ale chat gpt ma neodbil 🙂 a naozaj mi pomohol (viem hrozna doba, AI nahradza realnych ludi).