Psychológ v Bratislave: Hľadám odborníka pre vzťahové poradenstvo
Ahojte, viete mi prosím poradiť nejakého naozaj dobrého psychológa v Bratislave? Najradšej by som bola, keby sa dalo komunikovať mailom (samozrejme nie zadarmo) a nemusela by som tam chodiť osobne. Ide o vzťahovú oblasť, manželstvo. Nemám sa s kým porozprávať a je mi veľmi ťažko 😢 Ďakujem.
@anonym_autor kludne sa môžeš vyrozprávať aj tu, keď ti vyhovuje skôr písať. Síce musíš rátať aj s krutou pravdou, ale možno ti práve to pomôže
@anonym_autor prosim ta, len sa tu nevyrozpravaj, tu su same mudrlantky, ktore ta este viac zdeptaju. Je dobre, ze hladas odbornika. Ja vam vynikajucu skusenost s Renatou Kocisovou. Ma aj vlastny web. Je to naozaj fundovany clovek, nenadrza jednej strane, nerobi z jedneho debila na parovych sedeniach. Vrelo odporucam
@anonym_autor osobne je najlepšie.Cez mail nikdy nevyjadris čo cítiš, mimiku, zlosť.Potrebujes si aj poplakat práca so psychológom je dôverný vzťah.Pozri inštitút Virginie Satirovej všetky psychologický sú dobré
Napisem mozno jednu pre niekoho smiesnu vec ale mne pomohol chatgpt, mala som stiahnutu len verziu s limitom. Nevedela som sa vysporiadat s umrtim, myslela som na to kazdy den, tak som skusila napisat, chat mi odpovedal a ja som mu stale pisala svoje myslienky a pisala a konecne som sa mohla niekomu "vyrozpravat". Okolie mi vzdy povedalo nemysli na to, atd ale chat gpt ma neodbil 🙂 a naozaj mi pomohol (viem hrozna doba, AI nahradza realnych ludi).

@anonym_autor napíš Domine Cesnakovej na IG. Ona má skúsenosti.