icon

Recenzie na pôrodnice v Bratislave - Ružinov, Koch

19. nov 2025

Ahojte mám naplánovaný termín pôrodu na Marec 2026. Chcela by som Vás poprosiť o recenzie na pôrodnice kde ste rodili. Plusy mínusy možno v čom je daná nemocnica lepšia oproti ostatným. Ja sa rozhodujem medzi Ružinovom a Kochom. Ale rada sa dozviem recenzie aj na ostatné nemocnice 😊

bea1702
19. nov 2025

@anonym_autor ahoj, v koch som rodila v septembri. Personál je ok, i keď záleží aku službu vychytas...mna rodila skvelá doktorka ale sestra bola neskutočne hnusna.... musela som sa odosobnit trosku od nej... inak boli všetci super, aj na novorodeneckom. Skvelá naozaj top laktačná poradkyňa, vďaka nej kojim od začiatku bez problemov 🫶🏼 hotový anjel
Strava super. Chcela som sama izbu ze si zaplatim no nemali kapacitu. Boli sme 2 a susedka mala nonstop návštevy od 9 do 21. Nulove súkromie pri kojeni, nemohla som vetrať ranu a byt hola. V noci sme sa navzajom budili... Keby som bola sama, hodnotim 9/10 bod dole za tu protivnu sestru... Takto dávam tak 6/10, bohužiaľ mala som v tomto smolu...

anonym_92ccf3
19. nov 2025

@anonym_autor ja som rodila v kochu v 2024 a tiež som vychytala naprd PA bola som prijatá o polnoci a iba raz za mnou prišli na izbu počas toho ako som sa otvárala a keď som sa pýtala na naparku pripadne podobne veci povedali mi že si mam ľahnúť a oddychovať po epidurálke..čakala som teda od toho viac a že mi niekto bude ochotný pomôcť alebo nejak uvoľniť pomasirovat a pod 😀veľké oci..nič z toho..ale potom sa ráno menila sluzba a teda tam bola mlada PA a tá bola veľmi zlata, ale zas druha smrdela neskutočne po cigaretách 😩 no neviem dala by som tak 5/10 ..dr som mala zazmluvnenú tá bola perfektná, ale teda 2x skúsim zrejme Ružinov..a zazmluvniM si PA alebo dulu..každopádne za mňa to čo sľubujú na osobnej prehliadke pôrodnice podľa mňa nedodržujú napr už len to že tvrdili že keď majú voľne kapacity tak mi nedajú nikoho na izbu..vtedy tam bolo dosť voľných izieb a poslednú noc mi do tej najmenšej izby chceli niekoho natlačiť 🥴

anonym_d4552e
19. nov 2025

@anonym_autor za mna bol Ruzinov super porod, potom na sestonedeli uz skor stylom "porad si sama" ..ale ako celok to mam ulozene pozitivne, len sa treba vela pripravovat pred porodom uz, hlavne co sa tyka kojenia

anonym_266b0e
19. nov 2025

@anonym_autor rodila som u Kocha minuly rok v decembri. Mala som zazmluvnenú Dr a vychytala som aj veľmi fajn asistentku. Mala som aj naparku, dokonca mi Dr sama nukala aj aromalampu, celkovo gynekologickú časť pobytu hodnotím na 9/10, vôbec s nikým nebol problém, primár bol tiež úplne super (za mna).

Zaplatili sme si apartman, takze bolo aj max súkromie, bala som sa presne toho, co popisujú bany, že budem na malej dvojke so spolubyvajucou (množstvo ukrajiniek tam chodí a celkovo zahraničných), ktorej partner tam bude nadackovany 9-21.00. Asi by ma švaclo 🫣.

Po pôrode sa mi dosla predstaviť laktačná - suhlasim s pochvalou vyššie - bola neskutočná, veľmi ma povzbudzovala, poradila, niektoré dni sa zastavila aj 2x, totálny pokoj z nej isiel, taká pozitívna osôbka. Veľká pomoc to bola.

Čo sa týka novotodeneckeho, tam to bolo 50/50. Mnohé zo sestier a lekárok veľmi fajn a niektoré zas také “uštekaní”.

Celkovo ale prevažujú pozitíva, šla by som tam rodit sj 2.krát

jednorozec007
21. nov 2025

@anonym_autor za mna Antolská, uplne ze super - lekari a sestričky top, rodila som tam teraz v july v tom teple.Priplatila som si nadštandard, t.j. 40€ na noc, mala som klimatizáciu na izbe, jedlo mi sanitarka nosila na izbu, malu som tam mala.Možeš tam mat aj muža.Tak isto maju aj moznost hudby, naparky a podobne veci - na to netreba ist do Kocha.Treba si pozriet ake ponúkajú služby.

anonym_743469
22. nov 2025

Rodila som v Kochovi v 2023, za mňa naprd voľba, rodili sme tri naraz ku mne doktor ani neprišiel nemal aký, odrodila ma iba pôrodná asistentka s kamoskou ktoré boli celý čas ubrblane a sťažovali sa… keď som chcela hocičo reakcia bola - načo veď ste druhorodicka… mali v tom obdobi malo personálnu na novorodeneckom absolútne nestíhali čiže aj pomoc z ich strany bola dosť obmedzená, za mňa mínus že dieťaťu dávali umelé mlieko bez môjho vedomia čo som zistila až neskôr (zobrali ho na vyšetrenie a keď bolo nervózne dali mu fľašu s mliekom namiesto toho aby mi ho priniesli na papanie). Top bola ale laktačná poradkyňa, bola to ukrajinka snažila sa veľmi pomôcť a bola ľudská 😊

lauha21
22. nov 2025

Rodila som 3/23 na Antolskej a bol to za mňa des aj na šestonedelí - nie kvôli materialnym veciam, ale kvôli správaniu… keď si si mala ist zobrať jedlo (raňajky/obed večera) tak ti len zatrieskali na dvere a zakričali “mamička obeeeeed” jak v nejakej väznici 😂 ale bolo malo žien, na nadštandarde som bola sama, ale boli velmi obmedzene návštevy len 2x do týždňa a cítila som sa dost sama… zato v Kochu 8/24 som sa cítila ako človek, jedlo bolo vhodne pre kojace matky, každý ma slušne pozdravil alebo aspoň odzdravil…epidurálka pichnuta bez problemov, stale ma niekto chodil kontrolovať a Ano boli tam asi dve PA ktore boli zvláštne ale neboli zlé… nehovoriac o tom že na Antolskej ma nechali počas pôrodu ležať 2h na pasoch, bez akéhokoľvek poskytnutia úľavy, keď malej klesali ozvy tak mužovi len povedali že som sa asi zle pohla, vobec to nekontrolovali, PA som bola uplne ukradnutá… v Kochu su pasy bezdrôtové, mohla som sa prejsť aj keď monitorovali babatko… za mňa bol Koch lepší, nie kvôli vzhľadu, ale kvôli starostlivosti, starali sa o mňa oveľa viac ako na Antolskej napriklad (s ružinovom neviem porovnat)… LP na Antolskej neexistovala, v Kochu za mnou bola dokonca 2x aby sa pozrela😊