Recenzie na súkromné škôlky v Bratislave

28. mar 2026

Ahojte, vyberáme súkromnú škôlku pre budúceho predškoláka. V mojom výbere zatiaľ sú:

Offlandia
Včielka na Sečovskej
Detské kráľovstvo Zvolenská
Malí šampióni
Škôlka sovička

Prosim ak máte akékoľvek skúsenosti pozitívne/negativne, budem rada za zdieľanie. Dakujem pekn.

anonym_2f7d56
29. mar 2026

Do Malych sampionov chodili obe nase deti a od januara bude aj tretie. Plusy:zdrava vyvazena strava, ucitelky sa nestriedaju, su tam uz niekolko rokov tie isté, prvky montessori a vela pohybu (korculovanie, tenis atd) Minusy: nemaju vlastny dvor, chodia na ihriska v okoli. Ale mne toto nikdy nevadilo. Taka zaujimavost, prostredny syn prave v skolke zacal s tenisom a aktualne je slovenska sedmicka v priebeznom rebricku do 12 rokov.☺️

29. mar 2026

Neviem preco mi odpoved dalo ako anonymovi, kludne sa pod to podpisem🙂

29. mar 2026

a este dolezite pre mna je, ze sampioni je skolka zaradena do siete skolskych zariadeni, nie je to nejake random opatrovatelske centrum.

autor
30. mar 2026
@jajamalka

@jajamalka Dakujem za recenziu. Prosim ta a oni majú dve pobočky? Doteraz som myslela že sú len na jadrovej, a teraz som na mape našla aj súmračnu. Do ktorej chodili tvoje deti?

30. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor na Jadrovú. Sumračná sa ešte len bude otvárať.