Rekonštrukcia panelákového bytu v Bratislave
Ahojte žienky, v našom panelákovom byte v Bratislave je už veľmi potrebná kompletná rekonštrukcia. Viete my poradiť dobrú a spoľahlivú firmu na kompletné prerábky na kľúč, s ktorou máte len dobré skúsenosti. Riadna zmluva a záruky na práce. Ďakujem pekne.
@slagun ahoj. Môžem ti poslať do stavy kontakt na firmu s ktorou sme my prerábali byt v Petržalke. Boli sme veľmi spokojní, zmluva, záruka a faktura je u nich samozrejmosť.
@olga_hurajova Ahoj, môžem aj ja poprosiť referenciu? Tiež sme v Petržalke a možno budeme prerábať… Ďakujem 🙂
@slagun ahoj. Môžem ti poslať do stavy kontakt na firmu s ktorou sme my prerábali byt v Petržalke. Boli sme veľmi spokojní, zmluva, záruka a faktura je u nich samozrejmosť.
@olga_hurajova Ahoj, aj nas to caka🫣 vopred dakujem
za tip/kontakt ❤️
Poslané. Ak by ste mali nejaké konkrétne otázky, kľudne sa pýtajte aj tu. Len priamo kontakt som nechcela pisat verejne
Poslané. Ak by ste mali nejaké konkrétne otázky, kľudne sa pýtajte aj tu. Len priamo kontakt som nechcela pisat verejne
@olga_hurajova ahoj posles aj mne prosim kontakt?