icon

Rekonštrukcia panelákového bytu v Bratislave

slagun
17. feb 2026

Ahojte žienky, v našom panelákovom byte v Bratislave je už veľmi potrebná kompletná rekonštrukcia. Viete my poradiť dobrú a spoľahlivú firmu na kompletné prerábky na kľúč, s ktorou máte len dobré skúsenosti. Riadna zmluva a záruky na práce. Ďakujem pekne.

olga_hurajova
17. feb 2026

@slagun ahoj. Môžem ti poslať do stavy kontakt na firmu s ktorou sme my prerábali byt v Petržalke. Boli sme veľmi spokojní, zmluva, záruka a faktura je u nich samozrejmosť.

jazula
17. feb 2026
@olga_hurajova

@slagun ahoj. Môžem ti poslať do stavy kontakt na firmu s ktorou sme my prerábali byt v Petržalke. Boli sme veľmi spokojní, zmluva, záruka a faktura je u nich samozrejmosť.

@olga_hurajova Ahoj, môžem aj ja poprosiť referenciu? Tiež sme v Petržalke a možno budeme prerábať… Ďakujem 🙂

lujza0108
18. feb 2026
@olga_hurajova

@olga_hurajova Ahoj, aj nas to caka🫣 vopred dakujem
za tip/kontakt ❤️

olga_hurajova
19. feb 2026

Poslané. Ak by ste mali nejaké konkrétne otázky, kľudne sa pýtajte aj tu. Len priamo kontakt som nechcela pisat verejne

iwet25
19. feb 2026
@olga_hurajova

Poslané. Ak by ste mali nejaké konkrétne otázky, kľudne sa pýtajte aj tu. Len priamo kontakt som nechcela pisat verejne

@olga_hurajova ahoj posles aj mne prosim kontakt?