Reproimunológia Bratislava
Ahojte žienky. Kde ste v Bratislave boli spokojné? Dr mi odporučil tieto testy keďže 2 neúspešne KET za mnou 😒
@luci_ba ahoj, prosím ta a co ti tam všetko robia? Ja chodím do iscare Bratislava, ale odporučili mi si dat spraviť reproimuno testy a vôbec neviem co si mam pod tým predstaviť 🙈 ci to je jedno vyšetrenie napr z krvy alebo co to tam je🙈
@natinka1988 áno, je to vyšetrenie len z krvi.(zhodou okolnosti mam pri sebe ten papier, bol tam krvny obraz, biochemia, stitna zlaza, vit.D, cytokiny, NK bunky a dake Apla, to neviem čo je) na výsledky som čakala 6 týždňov a momentalne sa liečim..
@luci_ba ďakujem 😘 a prosím ta koľko si platila? Pozerala som ich cenník, ale tak z toho co to nejako nepochopila že koľko to cca bude stáť 😇😂
@natinka1988 ak si dobre pamätám tak 160€ a kontrola 30€
@natinka1988 nemáš za čo 😉
@luci_ba ďakujem ti 😘
@natinka1988 ja som bola radsej u Dzurillu v Nitre, specializuju sa na oboch aj muza aj zenu a pozru vas ako celok, vela testov si robia sami a tiez mi dali termin o mesiac skor ako v BA 🙂 za tu jednu cestu do NR to stalo a samozrejme netrpezliva som bola, lebo sme obiehali lekarov a zbierali vysledky zopar mesiacov
@natinka1988 tieto testy sa robia len v troch centrách na Svk. A to v Ba-imunovital, v Nitre a V Prešove. Takže veľmi na výber nie je. Ja aj keď som v BA veľmi spokojná nebola veľmi iná možnosť nebola. Takže tak.

@natinka1988 ahoj, ja chodím do imunovitalu. Zatiaľ som s pristupom spokojná, ale celkom pálky sa tam platia 🤭