Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, potrebujem poradiť. Mám prvý krát indukčnú varnú dosku. No a stane sa mi pri malom, že mi dačo vykypsí. Môžem to utrieť hneď? Vtedy to ide totiž najlepšie. Manžel vraví, že by mohla prasknúť, keďže je rozohriata. Ale predpokladám, že výrobcovia počítali s tým, že sa bude aj za horúca utierať. Pretože kym to potom vychladne tak to tam prischne a ide to dole ťažšie. Ďakujem za skúsenosti.

    Ahojte je tu nejaká kaderníčka? Mam dosť suchu pokožku hlavy a myslím, že sampon to b veľmi neovplyvní. Celkovo mam atoplicku pokožku ale hlavu si nemôžem nakremovat. Existuje nejaký zábal, krém co môžem aplikovať na pokožku hlavy? Dakujeeem.

    Ahojte mate niektorá, alebo vaši známi problémy s migrénou, bolesťou hlavy PO COVIDE?
    Už som sa to raz pýtala, ale všetky mi písali ze mam isto znova kovid, ale som negatívna. Prosím teda len ti co mate skúsenosti. Ďakujem pekne.

    Dobrý deň, som 2 mesiace od pozit testu. Pred týždňom ma začala bolieť hlava, boli ma denne. Nie cely deň ale väčšinu dna. Mate skúsenosti? Tiež chodím aj 4 hodiny s kočíkom pred týždňom ma začali bolieť kĺby na nohách aj členky aj kolená a svalovica. Tiež 2 dní mi bola stále zima. Mate niekto podobné skúsenosti? Dakujem

    Ahojte baby, aj váš boli hlava posledné 3-4dni. Neviem ci je to z toho premenlivého počasia, alebo co.

    m_o_n_c_a_k
    Správa bola zmenená    21. mar 2021    

    Ahojte dievčatá. Malicky ma 7tyzdnov a od narodenia sa mi v noci a v spánku pučí, tlačí a je nepokojný. Nemáva e záchvaty plaču ako pri kolikach, ale pri tomto sa nedá spat. Tie zvuky sú hrozne. Chcem vás poprosiť o reálne skúsenosťi co mali toto vaše dietky, kedy vám to skončilo. Je to vraj nedozretost tráviacej sústavy a asi aj tichý reflux. Skúšali sme rôzne kvapky, niečo niekedy pomohlo, alebo sme si to len mysleli lebo mal lepšie obdobie. Ide mj len o to ze kedy to reálne za na byt lepšie. Prosím reálne ako to bolo u vás. Ďakujem krásne.

    https://www.vitalmix.sk/nestle/beba-sensitive-8...
    Na tejto stránke majú pri kúpe 6x Umelého mliecka super cenu. Oproti ceny v lekarni sme ušetrili 45 eur na Bebu Sensitive. Maju túto akciu aj ostatné varianty a co som pozerala tak aj iné značky umelých mliek. Odporúčam. Prišlo to na druhý deň, ale objednávala som to ráno.