Reštaurácia, kde kontrolujú covid pass
Dobrý deň, viete poradiť lepšie reštaurácie v Bratislave, kde kontrolujú covid pass, že ho aj naozaj naskenuju a podľa toho púšťajú dnu? A ideálne aby mali aj kvalitné vetranie, ale to už asi chcem veľa 🙂 Ďakujem za odporúčania a nie komenty od veci.
@travelllerka Viet House na Mlynarovičovej, oni dodržiavajú dlhodobo všetko už kvôli sebe 🙂 a výborne varia 😋
@travelllerka predpokladam, ze si statny zamestnanec. A ze ti kazdy mesiac pride vyplata, respektiva nepracujes v gastre, ani hotelierstve. Lebo volat hygienu, no.. ja vravim, vsetci nadavaju na STB, ale udavacstvo ako take je rovnake pocas vsetkych rezimov. Hanba.
@travelllerka A keby si zacala riesit zodpovednost za svoje zdravie a inych nechala riesit si to svoje? Ja sa nedivim, ze ludia nenosia riadne ruska / tespitatori. Ja mam dost, ked mam mat chvilu v obchode a nie s tym dlhe hodiny obsluhovat ludi. A poslat na nich kvoli tomu hygienu? Keby servirovali plesnive maso, tak ok, ale nie kvoli ruskam. Pripomina mi to scenu z Priatelov, kde Pheebe mala chvilu priatela kontrolora a velmi rychlo pochopila, ze ho nemoze brat do oblubenych podnikov, lebo vsade nasiel chybu a riesil kazdu blbost.
@dadula_15 tak keď sef stál za barom bez ruska, videl svojich zamestnancov predpokladám a príkladom im teda nešiel. Zbytočne sa tu budeme doťahovať, ja vysvetľovať, vy mňa presviedčať. Téma bola zadaná jasne

@beronsche uprimne, možno ani nepôjdeme do restiky, možno pôjdeme len do kina, neviem. Ale nakazim nenakazim, celkovo sa necítim dobre, keď vidím, že sa nedodržiavajú opatrenie. Raz sme tak s mužom boli niečo vybaviť, bola veľká zima, tak sme sa ozaj na chvíľu išli schovať do podniku, kde všetci zamestnanci rúška na pol žrde, jeden vobec. No tak si príjemné rande nepredstavujem, vyrusovalo by ma to, ja s mojím zmyslom pre občiansku povinnosť som ich ešte aj na hygienu nahlásila, proste keby to neurobím, trápilo by ma to vnútorne. Takze mňa ani určite nechce žiadny podnik do vnútra, ktorý nedodržiava opatrenia :D a prekvapilo ma, že kontrola im naozaj prišla, možno o mesiac. Výstup z kontroly, že v tom čase neporusovali žiadne opatrenia, napísala mi hygiena mailom