icon

Reštaurácie v Bratislave bez sacharidových príloh

29. máj 2025

Baby z BA, viete mi prosím poradiť restiky? Ide o to, že moj muž neje zemiaky ani ryžu, ako prílohu má vždy zeleninu ľubovoľnú, prípadne celozrnný kuskus, celozrnnu tortillu. A musí byť k tomu kopa mäsa. Mne je jedno, ja jem všetko, no nevieme moc okrem kebabu a vyslovene steak housu nájsť nejakú dobrú restiku, kde by sme sa obaja najedli.

zic
•
29. máj 2025

Nechcem generalizovat, ale teda mam za to (co si spominam), ze vsetky restiky (normalne ked si ides sadnut, nie menucko) "predavaju" jedlo samostatne a prilohu si vyberas samostatne... a je na manzelovi, ci grilovanu zeleninu alebo salat...

alenka58
•
29. máj 2025

pokiaľ neobjednávaš denné menu tak prílohu si objednáš akú chceš, teda nad týmto by ma nenapadlo rozmýšľať, lebo vždy mi v reštaurácii vyhoveli, ja si tiež málo dávam prílohu

balerina2025
•
29. máj 2025

tak si objednaj maso a k tomu salat. ako sa spomina vyzssie , vacsinoiu si prilohu doobjednavas sama.bavime sa o ''A LA carte'' menu

mirage
•
29. máj 2025

Maso od Romana, akurat maju wagyu hovadzinu, a moze to zajedat tatarakom.

vanilkovazmrzka
•
29. máj 2025

Ved v hociktorej restike mas zvlast hlavne jedlo a prilohu a kludne si mozes k masu dat salat alebo grilovanu zeleninu

sense
•
29. máj 2025

V hociktorej reštike ak si nedáš menu. Bežné si k masu dávam ako prílohu šalát alebo grilovanú zeleninu. Takže myslím že ani v restikach v Bratislave s týmto problém nebude