Riešenie platového ohodnotenia pre učiteľku v Bratislave
Ahojte, mám už dlhšie dilemu s prácou. Pracujem ako učiteľka na Zš - učím angličtinu v BA. Práca ma baví, mám aj fajn kolegov aj vedenie, ale dosť ma odrádza platové ohodnotenie a správanie dnešných detí. Uvažovala som, či si nenájdem nejakú prácu popritom, lenže jazykovky ponúkajú malý plat a musela by som tam cestovať, čo je tiež čas. Nič online som nenašla. Čo sa týka doučovaní, vôbec neviem ako by som to faktúrovala, nemám s tým skúsenosť. Občas tiež rozmýšľam, ako by som to zvládla, pretože niektoré týždne sú veľmi náročné, keďže nemáme dostatok učiteľov a mám veľa nadčasov a práca s dnešnými deťmi je naozaj náročná. Ten plat riešim momentálne preto, lebo by som sa chcela čoskoro odsťahovať od rodičov. Avšak, neviem čo iné by som robila. Máte niekoho v okolí, čo bol v podobnej situácii? Čo by ste robili na mojom mieste?
Do úvahy prichádza ešte prekladateľstvo na živnosť, ale v porovnaní so stabilným zamestnaním na ZŠ to nevychádza vôbec dobre...

Skus vyucovat cez skype alebo online, cez daku platformu.Ak si dobra,urcite si klientov najdes.
Drzim palce🍀