Robili ste vodičský preukaz na automat v Bratislave?
Robil niekto vodicak v autoskole cisto len na automat v BA?Diskusie preco len automat to nepiste,nezaujima ma to.dakujem
A co ta zaujima? Ved ked si chces dat len automat, tak si daj, ako sa rozhodli ini ta predsa nijako neovplyvni.
Ja mám iba na automat, ale nerobila som v BA.
ja soferujem 7 rokov a nemam vodicsky vobec. Bolo mi povedane ze ak si kupim male auto a cervene , Tak ma nikdy nezastavia. a tak mam fiat 500 v cervenej farbe a za 7 rokov ziadne zastavenie. pokuta stoji menej ako vodicak.
@svgd
Preto lebo len debil s tlacitkovym telefonom si kupi v stop- start - zapche doprave manual.🤣
@anonym_5ec0dd
Teraz vazne v Bratislave je ich vela napis ze chces vodicak 7B to je na automaty😉
ja soferujem 7 rokov a nemam vodicsky vobec. Bolo mi povedane ze ak si kupim male auto a cervene , Tak ma nikdy nezastavia. a tak mam fiat 500 v cervenej farbe a za 7 rokov ziadne zastavenie. pokuta stoji menej ako vodicak.
@anonym_8e0174 nebohý sused takto chodil celý život až do smrti cerveným žiguli a nemal vodičák ani pzp. A nikdy ho nezastavili🚗
@anonym_8e0174 nebohý sused takto chodil celý život až do smrti cerveným žiguli a nemal vodičák ani pzp. A nikdy ho nezastavili🚗
@anonym_15a74f presne, to je take vseobecne zname pravidlo ze nas na cervenom nezastavuju. Skoda penazi za vodocak. Ale PZP mam samozrejme. Lebo policajne auta nacitavaju SPZ a hned vidia ci nieje PZP
@svgd a naco ti je tato diskusia? Si nevies sama zistis, kde robia vodicak iba na automat?
Sami inteligenti sa tu zišli....
To uz ponuka hadam aj kazda autoskola,ja mam klasiku,doma 3 auta manual a teraz som si kupila prve na automat,v piatok by snad uz malo byt pripravene.Ale ti,co si urobia len automat,ine soferovat nemozu.
V Ba každá autoškola robi i automat.
Ja tvrdím,na tom sa naučí i opička...
@anonym_15a74f presne, to je take vseobecne zname pravidlo ze nas na cervenom nezastavuju. Skoda penazi za vodocak. Ale PZP mam samozrejme. Lebo policajne auta nacitavaju SPZ a hned vidia ci nieje PZP
@anonym_8e0174 🤔 moje auto nie je dost cervene … aj pokutu som dostala …. Ale ok, jedny dvere boli inej farby. 🤦🏻♀️
@svgd Treba hneď do zadania napísať otázku, ktorá ťa naozaj zaujíma. Je logické, že NIEKTO robil vodičák v BA len na automat, napr. aj dcéra mojej kolegyne si spravila len na automat. Ale to asi nepotrebuješ vedieť. Potom tu každý rozvíja diskusiu rôznym smerom.
Čo konkrétne chceš vedieť? Zadala si prvý príspevok a viac si sa neukázala!
@anonym_8e0174 ön nemal ani STK ani našu ŠPZ ale zahraničnú,
Chcela som osobu ,ktora robila v BA cisto na automat .Nejake referencie potom sa popytat sukromne co mna zaujima.Nic viac.
V Ba každá autoškola robi i automat.
Ja tvrdím,na tom sa naučí i opička...
@anonym_db15f8 naučí ale nie každý má na to gule šoférovať

@svgd
Preto lebo len debil s tlacitkovym telefonom si kupi v stop- start - zapche doprave manual.🤣