Rozširujúce štúdium informatika v Bratislave
Ahojte chysta sa niekto na RS informatiku?
https://fmph.uniba.sk/rozsirujuce-studium/
Dievčatá, prosím študujete niektorá INF v Ružomberku? Boli by ste ochotné podeliť sa o podrobnejšie informácie? Vopred ďakujem.
@ivetbal Ahoj prepáč že tak neskoro ale dajako som si ani nevšimla že mám správu 🙂. Ja som chodila dávno do Ružomberka ale na manažment odbor.
@v19 Ahoj a máte aj vela matematiky ?
@diablikovci mali sme 2 semestre
@v19 Ale ak mas gymnazialnu maturitu z matiky, tak to zvladnes- tu kvalitnu, v rokoch cc 1997-2000, kedy sa preberala aj analytika, matice, diagramy
@v19 Ahoj vidím že si študovala v RK informatiku ☺️ prosím ta vedela by si mi dať nejaké info … ako hodnotíš celkovo náročnosť …koľko % ste mali asi online …čo ta možno prekvapilo zaskočilo 😀 a v akom duchu sa píše záverečná práca ? Budem tam programovať alebo nechápem 😃 Dakujem ti za info 🫶
@v19 Ahoj vidím že si študovala v RK informatiku ☺️ prosím ta vedela by si mi dať nejaké info … ako hodnotíš celkovo náročnosť …koľko % ste mali asi online …čo ta možno prekvapilo zaskočilo 😀 a v akom duchu sa píše záverečná práca ? Budem tam programovať alebo nechápem 😃 Dakujem ti za info 🫶
@silvia_sisa1 Pozeraj UMB, fakulta prirodnych vied, idu otvarat zadarmo- len 4 semestre a ziadna matika. Prvykrat co vidim inf bez matiky. To je absolutne terno, o semester kratsie studium, ziadne prijimacky a ziadna matika pocas studia.Chodte do toho!
@silvia_sisa1 zaverecna praca je vacsinou vypracovanie nejakej metodiky - pripravy na hodinu so sadou uloh k danej teme tak, aby gradovalo ucivo. To bolo na celom studiu najlahsie. Ta matika bol masaker, ale BB ide otvarat teraz studium bez matiky, takze smelo do toho. Vsetko ostatne sa da zvladnut
@silvia_sisa1 programovat ta naucia v scratchi- to pragramuju decka na zs a v pythone- to na strednej skole. VSETKO TA NAUCIA. Ked to zvladnu deti, zvladnes to aj ty.
@silvia_sisa1 Pozeraj UMB, fakulta prirodnych vied, idu otvarat zadarmo- len 4 semestre a ziadna matika. Prvykrat co vidim inf bez matiky. To je absolutne terno, o semester kratsie studium, ziadne prijimacky a ziadna matika pocas studia.Chodte do toho!
@v19 Chcela by som ťa poprosiť kde si našla informáciu, že RŠ iNF je bez matiky? Práve pozerám web BB a nejak sa k tomu neviem dopátrať.
@v19 ja by som tiež išla ale ja nemám pedagogicky smer ja mám ekonomicky. A to určite by som musela ísť znova na 5 ročnú vysokú. :(
@diablikovci prever si to cez studijne oddelenie, za to nic nedas
@v19 ja by som tiež išla ale ja nemám pedagogicky smer ja mám ekonomicky. A to určite by som musela ísť znova na 5 ročnú vysokú. :(
@diablikovci je potrebné najskôr absolvovať doplnkové pedagogické štúdium z ekonomiky a následne rozširujúce štúdium
@diablikovci musíš si dorobiť DPŠ …trvá to 2 roky externe
@ivetbal matematika tam nebude, harmonogram je na finálnom schvalovaní a mal by sa zverejniť pomerne skoro 🙂
@patq Ďakujem za informácie, je to lákavá výzva. Ešte mám dva "ale" s ktorými sa musím vysporiadať. Môj vek a dochádzanie. Bližšie by som mala Ružomberok. Budem zvažovať. Nemáš prosím info ako často tam bude potrebné prísť osobne? Písali, že kombinovaná forma, nič konkrétne. Ešte raz ďakujem krásne a prajem pekný deň.
@patq Ďakujem za informácie, je to lákavá výzva. Ešte mám dva "ale" s ktorými sa musím vysporiadať. Môj vek a dochádzanie. Bližšie by som mala Ružomberok. Budem zvažovať. Nemáš prosím info ako často tam bude potrebné prísť osobne? Písali, že kombinovaná forma, nič konkrétne. Ešte raz ďakujem krásne a prajem pekný deň.
@ivetbal soboty prezencne a mozno raz za cas nejaky piatok poobede online (ak to bude vsetkym vyhovovat)

@queeeen Ahoj prosím ťa ako to prebieha v RBK? Hlavne ma zaujíma matematika. Je náročná? Poprípade iné info, čo ťa zaskočilo, ako prebiehajú skúšky? Budem rada za akékoľvek informácie. Ďakujem