icon

Rýchle gastroenterologické vyšetrenie v Bratislave a okolí

26. jún 2025

Prosím odporucite mi nejakého lekára alebo kliniku kde sa davaju rýchlo termíny? Bratislava, Senec, dunajska streda, Trnava, Galanta. Kľudne nieco v okolí. Vyse týždňa mam bolesti.. neviem ako to vydrzim.

balerina2025
26. jún 2025

ludia maju bolesti aj roky.
ak mas neznesitelnu bolest, smer lekar , asi si uz bol ze?

volterra
26. jún 2025

akútna bolesť sa rieši aj na chirurgii

deedol
26. jún 2025

bezrucovu skus

thereisabear
26. jún 2025

návštevalekára.sk

autor
26. jún 2025
@balerina2025

ludia maju bolesti aj roky.
ak mas neznesitelnu bolest, smer lekar , asi si uz bol ze?

@balerina2025 chapem ale roky nemôžem mat bolesti a byt na PN. Ano bola som na sone, gynekológ, obvodny ma ma poslať na vysyetrenie.
Takže to znamená ak niekto trpí roky musím automaticky aj ja?

autor
26. jún 2025
@deedol

bezrucovu skus

@deedol dakujem. Pozerala som

balerina2025
26. jún 2025

nie len pises ze tyzden. tak na to somm reagovala. a ziaden z lekarov nic nevysetril? nic nezistil?

autor
26. jún 2025
@balerina2025

nie len pises ze tyzden. tak na to somm reagovala. a ziaden z lekarov nic nevysetril? nic nezistil?

@balerina2025 ano týždeň mam kŕče. Obvodná zobrala krv, zajtra budu výsledky. Gynekológ nenašiel nic v tejto oblasti som v poriadku. A na sone videla problém s crevami ale nemá techniku aby mi zistila viac. Tak musím na gastro.

balerina2025
26. jún 2025

drzim palce. 🍀

jednorozec007
26. jún 2025

Akútnu bolest treba riešiť cez centrálny príjem v niektorej z nemocníc.Pokial je chronická, dlho sa už opakujúca, tak odporúčam gastro centrum poliklinika bezručova.

zuzike123
26. jún 2025

Ziaden gastroenterolog ta do tyzdna nevysetri, obzvlast ak potrebujes GFS alebo kolonoskopiu. Ak mas bolesti a krce a vyzera to na gastro, treba ist na CP do Ruzinova, tam je jedine gastro odd v BA, moze to byt aj nepriechodnost criev a bude potrebny chirurg.

autor
26. jún 2025
@zuzike123

Ziaden gastroenterolog ta do tyzdna nevysetri, obzvlast ak potrebujes GFS alebo kolonoskopiu. Ak mas bolesti a krce a vyzera to na gastro, treba ist na CP do Ruzinova, tam je jedine gastro odd v BA, moze to byt aj nepriechodnost criev a bude potrebny chirurg.

@zuzike123 vyšetria mozno na súkromnej klinike kde to bude drahe. Ale celkovo nerozumiem.
Co ma robiť človek co pracuje? Som samozivitelka, mam dieta. A to mam byt doma kolko? Platím roky ZP a ked prvý krát ochoriem treba čakať aj niekoľko mesiacov. Zajtra sa pýtam obvodnej.

zuzike123
26. jún 2025

Zial, nase zdravotnictvo je v stave v akom je. Ak to je velmi zle, nic ine ako CP ti nezostava, mozno potrebujes akutny zakrok alebo hospitalizaciu. Ak mas prechodne bolesti, jedine obvolat vsetky kliniky a skusit kde vezmu co najskor, napr. Symed, alebo mudr Klinovsky alebo gastro ambulancia v Ruzinovskej nemocnoci na - 1p.

autor
26. jún 2025
@zuzike123

Zial, nase zdravotnictvo je v stave v akom je. Ak to je velmi zle, nic ine ako CP ti nezostava, mozno potrebujes akutny zakrok alebo hospitalizaciu. Ak mas prechodne bolesti, jedine obvolat vsetky kliniky a skusit kde vezmu co najskor, napr. Symed, alebo mudr Klinovsky alebo gastro ambulancia v Ruzinovskej nemocnoci na - 1p.

@zuzike123 je to smutne naozaj. Dnes uz zúfalá som išla do nemocnice s tym papierom len sa spýtať na to. Lekar nas zastavil. Ze ak chceme konzultáciu najbližší volny termín ma o mesiac.
Dakujem skusim to všetko popozerať. Zajtra budem volať.

mamina7070
26. jún 2025

dieta eliminacna, nospa, buscopan, teplu flasu prikladat

mas aj hnacky?

jednorozec007
26. jún 2025

Ale ved vám to vysvetlili.Ak je to akutny stav, tak vás v tom Ružinove na centrálnom prijme na tom gastro zoberú IHNED.Spravi sa sono, zrejme aj MRI s kontrastom a uvidi sa ci treba/netreba hospitalizaciu.Ak to akútne nebude, tak vás aspoň usmernia co proti kŕčom, dajú vám dietetické pokyny.

mamina7070
26. jún 2025

ak sa zvyraznili creva na sone tak najskor pojde o meteorizmus navar si kmonovy caj, kup espumisan a plyn musi z creva vyjst von
mozno si jedla nieco naduvajuce

ja chodim na gastro do thalionu v Ba ale neviem ci beru novych

balerina2025
26. jún 2025
@jednorozec007

Akútnu bolest treba riešiť cez centrálny príjem v niektorej z nemocníc.Pokial je chronická, dlho sa už opakujúca, tak odporúčam gastro centrum poliklinika bezručova.

@jednorozec007 oni beru novych pacientov Bezrucka?

autor
26. jún 2025
@mamina7070

ak sa zvyraznili creva na sone tak najskor pojde o meteorizmus navar si kmonovy caj, kup espumisan a plyn musi z creva vyjst von

@mamina7070 no je pravda, ze som hocičo pochytila od malej. Co dostala v skolke prešlo to aj na mna. Rôzne črevne choroby. No toto je úplne iné bolest neustupila ani po týždni. Buscopan mi dala v lekárni to by malo byt aj na liečbu zápalu. Čaj si pozriem, ďakujem. Kupila som v obchode mätový a na žalúdok a creva bylinkový.

balerina2025
26. jún 2025
@mamina7070

@mamina7070 ale tyzden? to jedine pri hnacke a viroze hmmmm

autor
26. jún 2025
@balerina2025

@mamina7070 ale tyzden? to jedine pri hnacke a viroze hmmmm

@balerina2025 týždeň mam kazdy den bolesti. Pred cca 2 mesiacmi som sa niekedy budila s tym, ze som musela vstať z postele. Napínalo ma, no nevracala som. Ledva som sa nachystala do prace..občas slabost, bolesti.
Ked som bola u lekárky mi povedala, ze nevidí dôvod ma niekam poslať. Musím mat problém kazdy den. Ono sa to postupne stupňovalo.
Virozu som mala veľa krát, to je iná bolest, teplota.Za par dni vidim zmeny.

balerina2025
26. jún 2025

krava lekarka. nemam slov. a ktore vysetrenia ti uz robili?
ved toto nemozem jeden lekar povedat - Musím mat problém kazdy den

nonsense,

autor
26. jún 2025
@balerina2025

krava lekarka. nemam slov. a ktore vysetrenia ti uz robili?
ved toto nemozem jeden lekar povedat - Musím mat problém kazdy den

nonsense,

@balerina2025 tak zostala som prekvapená, ze ci mam čakať na to ci mi bude zle kazdy den. Bud alebo :D gynekológ ultrazvuk, a sono brucha, zajtrar by som mala vediet výsledky aj krvi. Ono človek cíti, ze nieco nie je v poriadku. Toto nie je plnohodnotný život.

balerina2025
26. jún 2025

no som zvedava drzim palce ja sama mavam akazdy den bolesti preto ma to zaujima no mne nic ''okrem zaludka'' nezistili a mam tlaky uz 2-3roky, ale posledny rok kazdy den, ze mam chronicku gastritidu
uolne chapem co pises, ale uplne, preto som hned pisala ze niekto ma bolesti roky, no msylela som tym ze vtedy to bolo raz za cas, nie kazdy den..:(

jednorozec007
27. jún 2025
@balerina2025

@jednorozec007 oni beru novych pacientov Bezrucka?

@balerina2025 to gastrocentrum je tam relatívne velke, otvorili teraz aj cast ore deti cize ano beru stale pacientov. Robia tam lekari z Ružinova, ved aj pán riaditeľ je pôvodom GE z Ružinova.

balerina2025
27. jún 2025
@jednorozec007

@balerina2025 to gastrocentrum je tam relatívne velke, otvorili teraz aj cast ore deti cize ano beru stale pacientov. Robia tam lekari z Ružinova, ved aj pán riaditeľ je pôvodom GE z Ružinova.

@jednorozec007 dakujem lebo na antolskej ma odpinkali. potrebujem mat vymemmny alebo stacia vysledky z hadice a kolono

jednorozec007
27. jún 2025
@balerina2025

@jednorozec007 dakujem lebo na antolskej ma odpinkali. potrebujem mat vymemmny alebo stacia vysledky z hadice a kolono

@balerina2025 vôbec neviem ake myslim si, ze ak tam zavoláte tak vám povedia.

balerina2025
27. jún 2025
@jednorozec007

@balerina2025 vôbec neviem ake myslim si, ze ak tam zavoláte tak vám povedia.

@jednorozec007 dakujem