icon

Sanatórium Koch - MUDr. Škovran

viki2001
30. dec 2020

ahojte dievčatá. zistila som, že som tehotná a hľadám gynekológa v Bratislave a chcela by som chodiť do sanatoria Koch. Najbližší termin mi ponukli k MUDr. Matusovi Škovranovi. Nenašla som o ňom absolútne žiadne informácie ani recenzie. Nemáte prosím s ním skúsenosť? Ďakujem pekne

stormie
30. dec 2020

Opytaj sa v skupine Sanatorium koch

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
viki2001
autor
30. dec 2020

@kiki9871 ďakujem 🙂) len dostať sa k týmto lekarom je momentálne nemôžné, majú dlhé čakačky a ja potrebujem skôr zistiť, či je všetko ok

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
lelluska
30. dec 2020

@viki2001 Ahoj, ja som k nemu chodila do poradne. Velmi mily, empaticky lekár. Nič nepodcenil. Keby nemam špičkového gynekológa, asi sa rovno preradím k nemu. Odporucam.

bodkolienka81
30. dec 2020

@viki2001 poradit neviem, mala som u neho len 2 vysetrenia, boli ok, profesionalne. Ale teda prvy dojem, ked som nevedela kdo je a zacal sa pytat, tak som si pomyslela, ze co sa hento decko do mna stara... :D

fishynqa
31. dec 2020

ahoj, mna prijimal ked som rodila, cize vstupne vysetrenie a este 1 kym prisla moja dr, a uprimne to boli 2 najbolestivejsie vysetrenia v zivote. Potom ked ma vysetrovala moja tak to som ani necitila.

majka_skvela
30. jan 2021

@fishynqa To je zaujímavé, lebo mňa tiež vyšetroval pred pôrodom a nebolelo to vôbec. Milý, profesionálny, ale teda tiež viac skúseností okrem tých zopár poradní mesiac pred pôrodom nemám. Ale tam som bola spokojná. Aj v skupine GPN Koch si ho baby chválili.

fishynqa
30. jan 2021

@majka_skvela tazko povedat no, kocka co bola potom so mnou na izbe, rodila den predomnou, mi vravela, ze ho mala pri porode, a tiez sa stazovala dost na neho, tak mal mozno zly den.

domi1111
Autor odpoveď zmazal
evaticha
11. feb 2021

@viki2001 mna prijimal pri prvom porode 2019 a mal velmi profesionaly pristup a teraz v druhom tehotenstve chodim knemu na poradne kedze moja doktorka je na materskej. Je mlady okolo 30 by som tipla, ale profesionalny a ochotny nemala som s nim zatial ziadny problem. Je fesak mozno to ma trosku vyrusuje😅.

digitalka
1. dec 2021

Dobrý deň máte niekto skúsenosť s Mudr. Katarína Hubová? Alebo Mudr. Vočoková Katarína? resp. odporučiť niektorú gynekologičku z Kocha? Veľmi pekne ďakujem.

mirkakvietok
25. sep 2024

Mne chcela Mudr. Vocokova vybrat maternicu bez kontextu a bez patrania po pricine, len preto ze som mala krvacanie. O pol roka neskor sme u ineho gyn zistili ze Vacokova mi tvrdila nezmysel. Dr. Hubovu nepoznam.

okseen
20. sep 2025
@mirkakvietok

Mne chcela Mudr. Vocokova vybrat maternicu bez kontextu a bez patrania po pricine, len preto ze som mala krvacanie. O pol roka neskor sme u ineho gyn zistili ze Vacokova mi tvrdila nezmysel. Dr. Hubovu nepoznam.

@mirkakvietok ona už mala 68!!!!! Úplne už nefunguje celkom v poriadku. Mne zas chcela robiť preventívnu kyretaz, hoci ultrazvuk všetko ok, nijaké bolesti ale len preto ze mi raz vypadol veľký kus zrazeniny, že tak preventívne, lebo stúpa rakovina maternic, aj keď je cyto Lbc ok. Pozerám na nu, že coooo??? A detto ju baví robiť každý pol roka cyto Lbc, hoci výsledky sú ok, ale viete chcem dva čisté za sebou, keďže ste mali v minulosti hpv. Coooo prosím???? To budem chodiť každý pol rok na Lbc a hpv testy lebo 10 rokov dozadu som mala hpv a desať rokov mam všetko ok, tak preventívne bude mi rýpať do rozkroku každý pol roka???? A co ak raz bude málo buniek vo vzorke???? To ma bude co rýpať o mesiac zas????? Už mi mala prestať robiť!!!! Lebo viac škodí než funguje!!! A mala už 68!!!!

okseen
20. sep 2025
@digitalka

Dobrý deň máte niekto skúsenosť s Mudr. Katarína Hubová? Alebo Mudr. Vočoková Katarína? resp. odporučiť niektorú gynekologičku z Kocha? Veľmi pekne ďakujem.

@digitalka vacokova už nie. Mala 68 a výkon je totálne chaoticky a straší pacientky a všetko by rezala kraja a rypala preventívne!!! A nerozumiem jak ešte jej môžu v tomto veku dovoliť robiť!!!!!!!!!!!!!