Škôlka Talentovo v Bratislave
Ahojte máte skúsenosti so školkou talentovo v ba? Rozmýšľam nad ňou. Zaujímajú ma plusy aj mínusy,dakujem
@nikinicole škoda😐ale nakoniec sme sa aj tak rozhodli pre inú škôlku👍a dcéra je spokojná 😊
@nikinicole dobry den, prosim hovorite o skolke talentovo na mierovej alebo BBC5?
@dettilv zdravim nedá mi napisat aj svoju skusenost neinfluencerskej mamy. Ja som so skolkou zasa naopak velmi spokojna. Mam tam starsie dieta a teraz som dala aj mladsie do jaslickovej triedy. Praveze pristup pani uciteliek skvely, velmi empaticky a komunikujuci. Ako rodicovi mi vzdy dali informacie k tomu ako sa dietatko v skolke malo ( kazdy den dokonca chodi aj report a stvrtrocne posielaju obsiahlu spravu o rozvoji dietatka) a nikdy som nepocitovala, ze by sa k mojmu dietatu spravali inak alebo horsie. Aktivit tam praveze maju dost ( vyucba jazykov, gymnastika, rytmicky kruzok, dost vela vyletov a vseljakych besied a vystupeni). Jedine jaslickari maju jeden kruzok - anglictinu ( logicky, ale ved tie deticky su este velmi malicke na to, aby mali zahlteny program) inak ostatne triedy si mozu vyberat z vyssie uvedenych. Chodime tam uz treti rok a pit kavu som tam ja osobne nikoho nevidela. Co sa tyka vychovno-vzdelavacieho procesu ten maju velmi dobre urobeny a moja starsia odtial vzdy prichadza s novymi znalostami. Jedlo maju
zo Zdraveho bruska - ale je to ako v kazdej skolke bud chuti alebo nechuti v dany den - mna tesi, ze dokazu ponuknut aj jedlo, ktore ja doma asi nikdy varit nebudem a napodiv detom chuti. Co sa negativ tyka tak to urcite bude cena, ktora je vyssia ( ale podla mna primerana) a nie uplne dobre je tam zvladnuta administrativa. Ak by ste mali konkretne otazky kludne zodpoviem a napiste mi 🙂
Kamaratka ma negativnu skusenost. Na Mierovej. Presne ako pise Nikinicole. Ucitelky kavickuju, deti sa volne hraju. Dieta prislo zo skolky s tym, ze kto bude plakat tomu zalepia usta.. alebo ho zatvoria. Ucitelky pili mlieko/dzus ,nepamatam presne, z krabice, sedeli na kuchynskej linke.. potom to chcelo dieta robit doma. Tiez mam pocit, ze k detom influenserov sa spravali inak. Niektore ucitelky neprimerane prisne k ani nie 3 r. dietatu, ktore malo problem si zvyknut na skolku. Nie vsetky ucitelky sa ale takto spravali, ak mate stastie natrafite tam aj na dobru ucitelku.

Neodporúčam MS Talentovo. Dcérka tam chodila pol roka a učiteľky robia veľké rozdiely medzi deťmi tzv. "influencerov". Aktivity sú minimálne, väčšinou "voľná hra". nehovoriac o tom, že pri každom zakašľaní nám volali, že si máme pre dcérku prísť. Porcie pre deti strašne malé dcérka bola stále hladná. Filozofia tejto škôlky je, aby si učiteľky mohli kávičkovať a deti sa hrali "voľnou hrou"